-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Prey kijátszva.
Összességében jó volt,bár szerintem a befejezés eléggé csalódás lett. Megnyitottam mind a két ending-et,plusz ugye a "vicces" harmadikat is,de kissé összecsapottnak éreztem a végét,plusz ugye tuti hogy dlc-ben vagy a következő részben folytatják,mert miért ne Egy csomó kérdés van még ami megválaszolatlan,egy csomó minden baromságnak tűnik... Na mindegy attól még tényleg egy szórakoztató játék volt,vagy 35 órát így is beletoltam úgy,hogy azért még egy csomó mellékküldetést nem csináltam meg.
Egy plusz negatívumként azt felhoznám azért,hogy a területek közti töltési idő eléggé hosszú... Volt hogy vagy 3-4 percet kellett várni mire betöltött egy terület[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan