-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #20844032 #127507 üzenetére
Azért álljunk meg egy ásonyomra...
"Az igények tényleg megváltoztak"
Miféle igények? Engem , téged, bárkit kérdeztek az igényekről ? Mert én nem hallottam róla...
Igényeik nekik vannak , mégpedig minél nagyobb profit és ezt nyomják le az userek torkán...lázadni a rendszer ellen nem lehet...Ez van , veszed vagy nem eldöntheted..."AAA+ játékot fejleszteni meg óriási kockázat".
Ez igy igaz , de ez régebben is igy volt , ott sem lehetett kockáztatni , az utólagos giga mega patchekről nem is beszélve , amik a félkész játékhoz vannak utólag, mert hát nincs idő a fejlesztésre, határidő van kérem szépen... bugos? nem baj , majd jön a patch oszt jóvanazúgy...
2000-es évek elején és előtte lerakták a játékipar alapjait , a mostani öltönyös köcsögök pedig abból táplálkoznak..Remaster kiadások sokadikja érkezik , pl Crash, Shadow Of Colossus...Ez a gebasz , hogy Jancsimuncsit senki se kérdezi , hogy kell e neki az online GT Sport... Jancsimuncsinak offline játék kellene , offline GT Sport ... jah kérem , hogy igy Jancsimuncsi pénztárcájából nem lehet a játék árán kívűl plusz pénzt kisajtolni? Nah ezek az öltönyös köcsögök igényei , nem Jancsimuncsié...
Ugy, hogy szerintem ez csak mellé duma és népbutítás amit mondanak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Delta Force (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest