Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz 30z.Samu #127193 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy 2 évig biztos nem lesz nextgenny, legfeljebb valami ráncfelvarrásos PS4 Pro.
Én is elég fullos gamer PC-t adtam el a PS4 Pro-ért ,és azt kell mondjam nem bántam meg. Nincs semmi macera, csak elindítom a játékot és játszok. Amivel PC-n még játszok az a WoWS, de az elketyeg a notimon is. Ha van valami belépő PC vagy vmi kis noti az nem hátrány, böngészni azon csak kényelmesebb, de játékra inkább konzol. FPS-ben szokni kell a kontrollert, de meg lehet tanulni vele játszani.
Amilyen pofátlanok a kiadók a friss játékok alig olcsóbbak már PC-n (föleg a AAA játékok, lásd. Forza). Ha megunsz valamit eladod, amúgy meg elég jó akciók vannak a store-ban a régebbi (tehát pár hónapos) játékokra.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Most van csúcson a gép.Tele rengeteg jó játékkal és még a haverokkal is tudsz játszani.Mi kell még a vásárlási kedvhez?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Gondolkodom 1-2 hónapja, hogy kellene venni egy PS4-et, de PC-sként kicsit f-sok a dologtól, mert ugye nem egészen úgy mennek itt a dolgok, mint PC-n. Több PS ismerősöm van, aki támogatná az ötletet, tudnánk együtt játszani. Már ha van Plus-unk persze...azt is hallottam, hogy ha mindkét félnek van Plus, akkor meg tudjuk egymással osztani a digitális játékokat. Ez is tök jó, tetszik ez az elgondolás. Csak az a kérdésem, hogy lassan kimászva 2017-ből érdemes PS4-et venni? Lehet tudni mikor jön ki az 5? Tudom, eléggé amatőr kérdések ezek, de kissé tanácstalan vagyok, kacérkodom a gondolattal, de kissé félek is tőle. Válaszotok előre is köszönöm!
Sic Parvis Magna
-
proly01
őstag
GTS al tudok úgy játszani online ha nincs plusszom?
....Pr:)ly....
-
Kvelstadt
veterán
válasz EczkE #127141 üzenetére
Nem tudom pontosan megmondani. De nem is éreztem 80órának.
Mondjuk volt hogy egy adott területen nem azért bóklásztam mert volt ott valami felszedni való, hanem csak látni akartam minden részét. Engem lenyűgözött a domborzat változatossága. Volt hogy a térkép szélén megláttam egy völgyet és bár nem volt ott semmi, látni akartam közelebről és látni akartam azt a látványt mikor bemegyek és a völgyből nézek ki az előtte elterülő tájra. Ilyen természetjáró voltam én ebben a játékban."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz SunMount3r #127176 üzenetére
Hazaerek megkeresem a hirt rola, de van valami Kickstarter project egy olyan kiegeszitorol, amivel BT-s lesz minden ismert kontroller es kulon vevovel lehet majd pl XO kontrollert hasznalni PS4-en.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz SunMount3r #127172 üzenetére
Akkor mar azt is megoldottak. Nagyon nem mentem bele anno temaba, 10+ ezer Ft volt anno a cucc meg hasznaltan, annyit meg nem ert nekem.
Live-Die-Respawn
-
SunMount3r
nagyúr
válasz oriic #127159 üzenetére
Pedig megy az vezeték nélkül is.
Csak marha drága egy ilyen ketyere...
-
-
sp8787
addikt
válasz Oppenheimer #127138 üzenetére
Erdekes nekem pl. ezek egyaltalan nem jonnek be. Vszinu meg a NR1999,NR2003 miatt de soha nem jatszanek NASCAR jatekon kivul massal. It meg ugy tunik azt senki nem dijazza/jatssza.
Ugyhogy ha en valaha beleraknek 70K-t egy kormanyba biztos a NASCAR Heat 2-t vennem meg.
-
ldave
félisten
válasz Forestgreen #127162 üzenetére
Szintén a Gold fejest használom, lassan már 3 éves lesz. Tartósságáról megoszlanak a vélemények, nekem annyi van vele ennyi év után, hogy a műbőr része pár helyen már berepedezett.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Van pár jó ajánlat a Halloween leárazásban, de semmit se merek megvenni, mert így is elég sok játékom van, és félek, hogy később ingyen odaadják Plusban
-
Madwe
nagyúr
válasz Forestgreen #127162 üzenetére
Nem egyszerübb a kormányt a tévéhez vinni, ha kell ? (vagy alzán van wheel stand pro még ami ilyen)
Én egyébként sony wireless goldot használok fejesnek...[ Szerkesztve ]
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok!
Előrendeltem a GT Sportot és mivel van egy Logitech G29-en, így asztalhoz kel költöztetnem a konzolt. Ott van egy szuper 4K-s monitorom, de sajnos nincs rajta Jack csatlakozó, így a TV-t kell odacipelnem. Gondolkodtam headset beszerzésén, csak nem vagyok képben, hogy PS4 konzolhoz mik a támogatott headsetek. Van aki valamelyen olcsóbb megoldást használ?
Köszi
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
marilllyo
veterán
válasz #24720640 #127154 üzenetére
Jah úgy értem, hogy sztori után de még a challengek, core-ok stb. előtt. Igen. Utána meg ugye NG+ már alapból nálad van.
Hát a Heavy Rain platit azt irigylem. Még a Beyond is csak félig van meg...De nem tudnám egy füst alatt kimaxolni. Kell egy kis idő, hogy újra "érdekeljen" a sztori és végig akarjak menni rajta. Sajna azt is 3x kell végigfutni így.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
garage112
aktív tag
válasz #10927360 #127140 üzenetére
Ez igen Ricsi
Kontrollerrel játszod vagy kormánnyal? Mennyire élvezhető? Demo alapján egyáltalán nem tetszett kontrollerrel, hátha patcheltek valamit.Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz SunMount3r #127156 üzenetére
Kulon hardver kell hozza, de megoldhato. Pl: Chronusmax
De csak vezetekeskent lesz hasznalhato.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz SunMount3r #127156 üzenetére
Nem.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e azt valahogy oldani, hogy az XBOX360 vagy az XBOX ONE wireless controller-ével (akár a PC-s USB adóvevős változattal) lehessen játszani a PS4-en?!
Ha a wireless-el nem, akkor a vezetékessel esetleg?
(Nem vagyok PS4 tulaj, egyelőre csak érdeklődöm.)
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz #24720640 #127150 üzenetére
Hát ez függ attól is ugye, hogy ki milyen nehézségen kezdte. Ha megvan a csodaruha még normal-on is god mode ON-nal mész.
Egyébként is a játék legnagyobb gondja az, hogy könnyű.
Elvesztek anno a mentéseim platizás után uh. a DLC-s trófeák miatt át kellett futnom újra...2x. Szóval végigrohantam easy-n. Összeszedtem a csodaruhát, challengek, override core-ok, meg vadásztam ami kellhet. Aztán NG+-ban Ultra hard-on végigmentem.
Mindez 26 órámba telt. Alap és NG+végigjátszást egybe nézi a statisztika.
Jó tény ezen esetekben a mellékküldiket skippeltem teljesen.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bad Pritt
félisten
válasz #24720640 #127150 üzenetére
Módosítok, olyanokra gondoltam, mint ami pl egy Batmanben van, hogy repülj 500 métert anélkül, hogy bármihez hozzáérnél, meg ilyesmi ügyességi dolgok. Ilyen itt alig volt, kb ha megcsináltál minden küldit és összegyűjtöttél minden szart, akkor meg is van a 95%-a.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #127145 üzenetére
Hogy a viharba ne kéne?
* az összes challenget goldra csinálni
* az összes dummit megtalálni
* az összes collectible-t megszerezni
* ruhák, fegyverek megszerzése, amit nem biztos, hogy mindet megveszel
* meg még amire nem emlékszemAz biztos, hogy én legalább olyan 6-8 órát a végén csak azért tettem bele, hogy a hiányzó trófeákat kikukázzam. De lehet, hogy volt 10 is.
-
Nayrobi
őstag
-
-
sting2
addikt
Na ez egy jó kérdés.
Lehet most PC2, amíg elcsendesedik a GT láz(mert kormánnyal tuti érzés lehet ez is), utána mérsékeltebb áron egy használt Turismo lemez..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
hitchins
őstag
Tesztek vannak, de hogy neked bejon-e szerintem csak akkor derul ki ha kiprobalod.
En oszinten nem is ertem ezeket a cegeket. Project cars akarmilyen jo jatek is azert nem akkora franchise mint a gt. En a helyukben bizos biztos kiadtam volna egy utos demot rogton megjelenes utan hogy minel tobb vevot szerezzek. Ha mar valaki elkezd jatszani vele nagyobb esellyel rakattan. Gt megjelenesere meg biztos idozitettem volna valami akciot.
Sok embertol hallom hogy erdekelne, izgatja a fantiaziajat (en is igy vagyok) de ha latatlanban valaszatni kell akkor inkabb GT.
Persze lehe venni lemezesen aztan tovabbadni ha nem jo de a francnak sincs kedve/ideje seftelgetni.[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Koszi sracok!
De akik 80 orat oltek bele a Horizonba, azok megis mit csinaltak ennyi ideig?
Asszem mindenféleképpen!
-
törölt tag
Jó reggelt!
Na végül csak fenmaradtam tegnap!
Béta mentésemet nem hoztam át, hogy tiszta lapokkal tudjak kezdeni. Driving School végére azért párszor kontrollert törtem volna. Főleg ez a "rally" emberre erőltetést. Itt érzem a leggyengébbnek a játékot, de azért 4 feladatt és kb 50 újrakezdés után rálehet érezni. Akik ismernek tudják, hogy Forza buz@i vagyok, de számomra az a lufi kicsit kipukkadt, így hogy nem tud semmi újat felmutatni csak szebb és több évek óta. Ezért most nálam abszolút élvezhető termék a GTS.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem esik sok szó*
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
Ha befektetek 70 ezres kormányba, akkor kell egy játék is hozzá a DriveClubon kívül. Project Cars 2, vagy GT Sport? GT Sport béta bejött, de hiányzik belőle a single campaign ami a PC2-ből nem hiányzik. Meg az utóbbiban sokkal több a pálya is. Viszont PC2-ről nem is itt sok szó. Valaki tudna róla írni?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Viper26
nagyúr
GT Sport jön le otthon, valaki próbálta ma már?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Lackooo84
nagyúr
válasz PainKiller13 #127132 üzenetére
A grounded mode és a grounded mode+ nem kell a platinához. Multis trofikat megcsináltad?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
törölt tag
-
-
Zanik
addikt
válasz Adam_Shepard #127125 üzenetére
Nem az első, valószínűleg nem is az utolsó...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Na, fasza: bezár a Visceral Games! Bye-bye story-based Star Wars game!!!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Valakivel felesben megvenni a játékot?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Madwe
nagyúr
válasz mettek #127108 üzenetére
Nekem is az van, minden elfogadta, sőt egy másik magyar accom is anno elfogadta (azt kb 10 éve csináltam, nem tudtam h nem lehet psnidt változtatni, s havernak csináltam psre, uh vendegacc1 lett a neve, na így nem akarok autozni) onnan már rég eltávolítottam, de vmiért itt bármit csinálok nem eszi meg paypalomat se már... egy tök friss acc se, szóval lehet paypal profilt is tiltják 48h acctól függetlenül?
-
Madwe
nagyúr
válasz Viper26 #127106 üzenetére
Ne iRacing rajongók videóit nézd? Mármint persze az egy tök korrekt szimulátor, csak évi 18-20.000 forintba kerül... Nomeg a kormánya pont bugos, patchnotesban pont írták h az ffbt s oversteert annál a tipusnál javították...
Btw megőrülök, venném meg a gtsport deluxe editiont az új magyar accomra, de nem akarta elfogadni a kártyám. Ok akkor paypal, azt se eszi meg, valszeg letiltottak 48h. Ok, csinálok egy új profilt, ahoz már csak paypalt adom hozzá, elfogadja, de fizetésnél hibás címre hivatkozik itt is... Lol bmeg, usa storeba bármikor bármennyi pénzt el tudok költeni, de a legtisztább hazaiban nem megy... S most vagy bukom a preorder bónuszt, vagy megveszem usa storeba, s bízom abba h a preorder bónuszok meg digital deluxe extrák megosztódnak primary accounttal... ezt sejti valaki h itt hogy lesz?
Ugye azért akarok magyar accal játszani, h eus ellenfeleket dobáljon a sport mód, mert (legalábbis betaban) usa accal ottaniakkal, magyar accal europaiakkal játszottam...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Gran Turismo Sport - My impressions as a simracer
Ez mondjuk már nem bíztató.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Twitchen néztem streamet. Végig néztem egy versenyt és ott pont az tűnt fel , hogy ott
Nem volt. Pedig ott is volt jópár megforgás. Ha valaki hostol gondolom állítható lesz
Számára. -
Viper26
nagyúr
Gran Turismo Sport: Multiplayer Mayhem
Úgy látszik lesz ghosting, ami gátolja az ütközést nagyobb tempónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest