-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Nekem is a box megoldása szimpatikusabb e téren. Ott azt látom hogy van például még 10 gigám, akkor leszedek egy 8 gigás játékot és utána játszom vele, s marad még kb 2 giga és nem kell arról tudnom hogy voltaképpen több van még csak azt a konzol nem publikusként elzárja előlem az update és egyéb rendszer működést biztosító dolgoknak.
Ezzel ellentétben a Ps rendszere mint írtátok is az 500 gigából eleve elvesz 93 gigát (szerintem ez is sok) összesen - persze beleértve azt is hogy egy 500 gigás vinyó sem lesz soha 500 giga szabad hellyel - és akkor még egy telepítés előtt még számolgatni kell hogy a látszólagos tárhely dacára mégis mennyi az amit ténylegesen fel lehet használni...
Ez a megoldás szerintem akkor is a japók programozói hanyagsága, hiába is védik sokan őket ezért a Hithű szamurájok. És hiába az a szöveg hogy pl 1 TB gép kellett volna, akkor is meglenne ez a probléma, akkor sem azt a tárhelyet lehetne a végén felhasználni amit a gép kiír...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest