Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz marilllyo #111473 üzenetére

    Ahogy mondottam, egyik sem nehéz csak baromi időigényes.

    Jack Of All Trades
    Max out all upgradable abilities

    Weapons Specialist
    Unlock all attachments for all weapons

    Amivel a legtöbbet lehet szívni, (persze csak ha érdekelnek a DLC-s trófeák)

    Finders Keepers
    Collect 25 Online Collectibles

    Ezzel érdemes kezdeni, a nehézség abban rejlik hogy online meccsenként egy láda van, ha csak egy aktív szerver van, értelem szerűen akkor amíg az a meccs le nem ment, addig nincsen új doboz, ha valaki megtalálta. A pályák többsége aránylag nagy, és a doboz is véletlenszerű helyre sorsolja a rendszer.

    Éppen ezért én úgy kezdtem hogy kezdő módban ami ha jól emlékszem ötös szintig van, csak a dobozokat kerestem, és masszívan gyilkoltam magamat hogy ne lépjek szintet. (Ha megölöd magad -50 pontot levon ha jól emlékszem.)

    (Ha szintet lépek akkor már értelem szerűen nem vagyok kezdő, és akkor lehet a HC-k között szívni, akik amúgy is keresik a dobozt a hecc kedvéért, és a kezdő pályák aránylag kicsik is, és könnyebben ki lehet ismerni továbbá a kezdő játékosok sem aláznak le általában, így aránylag nyugisan lehet kutakodni a dobozok után.

    Van még benne egy kettő finomság, sztori részéről ami még szintén említésre méltó, az Elite nehézségi szint, ez a legnehezebb fokozat, fejezetenként van csak mentés, tehát ha lelőttek, akkor az egész misszió kezdődik elölről.

    Ezen kívül még nekem elsőre nehéznek hatott a Co-Op-os trófeák megszerzése.

    Win 50 co-op games Ami azt jelenti az összes hullámot túl kell élni, én ezt randomokkal kezdtem el, de nem igazán haladtam velük. Aztán nagy nehezen találtam egy jó videót Youtube-on, most hirtelen nem találom.

    A lényeg azzal a kaszttal menj aki tud letenni turret-et, nekem az a pálya a jött be ahol ilyen konténerek vannak Containment City, aránylag kicsi, 3 turret-tel tudsz gazdálkodni, be lehet úgy pakolni hogy a nagyját leszedjék, így neked egyszerűbb a dolgod.

    Persze a turret-eket folyamatosan figyelni kell, mert azért gyengíti az ellenség, pajzsot is tudsz letenni a turret-ek elé, sokat segít az is. Nagyjából ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák