Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Rathrol #105844 üzenetére
Szerintem jól és szépen szól.A mikrofonja hibátlan.Talán a hangereje lehetne egy picivel hangosabb ha vki szereti a hangos zenét,de nekem így is tökéletes. (Igen,kipróbáltam már azzal a kis erősítővel is.A fülem is hibátlan és a head-set is új volt.)
Unravel: Bizony nem..A vita-n mindig a legfrissebb rendszernek kell lennie a remote play-hez.
Velekeio: Köszönöm a tippet!!!!!!!! :-)
Ma megérkezett a joy.
Az első darabom Zaniknak köszönhetem,ő linkelte legelőször.Mki: Ha vki szeretett volna vmikor 20.évfordulós ps4 joy-t most még tud venni egy helyen biztos!
Konzol kuckó.
Nagyon gyors,korrekt üzlet!! (Bár a postaköltséget elengedhette volna.. ;-) Nem kérdeztem,örültem,hogy volt náluk.)
5 üzletet hívtam fel köztük a konzolvilágot/576-ot/consol corner-t/konzolok szervízét+1vmelyiket (+persze a több óra google keresés),de sehol nem kaptam.
Mkitől azt a választ kaptam,hogy ebből csak pár ezer készült és ez többet nem lesz forgalomban. :-/
Szóval aki akar most még vehet (18e Ft.).
Seftesnek is megérheti,jövőre biztos jóval többet kérhet érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Óvodások homokozója
- Hegesztés topic
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest