Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
Köszi a kimerítő választ!
3. napja játszom a 2-vel, az 1 nekem is accesses volt, a 2-nél még nem tapasztaltam semmilyen hálózati problémát.
Egyébként az Xbox One hírek között olvastam ma: Ettől a hónaptól kezdve két új játékkal bővül az Access, július 12-től a Need for Speed valamint az Unravel is játszható lesz, augusztusban pedig a Plants vs. Zombies: Garden
Warfare 2 lesz elérhető.
Hátha augusztustól kicsit több játékos lesz. Ami jó volna, mert tényleg jópofa játék és én sem értem, hogy miért nem népszerűbb. Tegnap volt olyan, hogy tök egyedül voltam 6 másik játékos ellen a Welcome Maton. A többin nyilván többen voltak, de úgy voltam vele, hogy kevés vagyok én oda, meg egyelőre ezen jobban is kerestem. -
Bad Pritt
félisten
Két új kaszt (Breakfast Brainz és Toxic Citron), 1200 új customization item, 1 új pálya.... megmosolyogtató, hogy házon belül más franchise-oknál mi pénzeket kérnének ezekért.
Az új szuperhős variánsra kíváncsi leszek, bár tuti nem lesz meg egy darabig.•Story Quests no longer appear in the Players Quest Log when all Story Quests have been completed ◦Allows players to hold two extra Quests -> Ez a leghasznosabb újítás szvsz, tök idegesítő, hogy kész a sztori és két slotot elfoglal a küldetések közül még így is...
-
sixpak
nagyúr
HáGé: óóó, a Plasma Pea a szívem csücske, az első részben szinte csak azzal toltam.
MöBalázs: én nem érzem. Az tény, hogy a zombik erősebbek, de azért lehet aprítani őket.
Én az első részt és ezt is csak növényekkel játszom, a zombikról nem sok fogalmam van. Ha belépek, az első dolgom váltani növényre, ha zombinak rak be.
Én is Turf Takeover-t nyomok a legtöbbször. A 28-as killstreak egy BBQ Corn-nal jött össze, de 20 felettieket azért össze szoktam hozni Plasma/toxic Pea-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest