Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum #3128 üzenetére
A repülő irányítása ugyan olyan, mint az összes Battlefieldben a repülő/helikopteré.
Teljesen fölösleges lehúzogatni a grafikát, ha nagy csatákban leesik az fps, mert a beállítások nagy része, csak a VGA-t terheli, nem a CPU-t. Ez alól kivétel az árnyékok (Shadows), azt teheted OFF-ra, a többit meg toljad fel, hogy legalább szép legyen a játék pl.:
Ehhez ajánlom még a NV driverből erőltetni a 16X anizotropikus szűrést, meg az Adaptive Vsync-et.
-
Shing
őstag
válasz
vaakuum #3120 üzenetére
Hétvégenként ez nálunk eléggé jellemző (Cobalt). Egyébként ha már nagyon sokan vannak feloldódik egy kontinens és 3 is lehet szabadon.
Mai patch. Csalás ellenes szolgáltatás, Valkyrie erősítés, egy rakat építhető elem, stb...
-
jonnyjoker01
veterán
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum #3086 üzenetére
Sajnos mindkét EU-s szervert ellépték az oroszok amióta bezárták a saját szerverüket, a többség Millerre jött. Jelentős részük alacsony fps mellett játszik magas pinggel, egy másik részük meg abuzátor vagy cheater.
-
Visormail
addikt
válasz
vaakuum #3086 üzenetére
Anomáliák? Minden patchel egyre rosszabb lett, lassan visszamegyünk a prealpha státuszba. Véleményem szerint szinte játszhatatlan jelenleg, most pénteken megint még annál is rosszabbul ment mint eddig fps tekintetében is, mások szerint is. Lassan ott tartok, hogy letörlöm ezt a szemetet végleg, pedig régen hogy szerettem. Szóval nem csak te érzed szenvedésnek.
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum #3025 üzenetére
Legutóbbi patchel jött egy hallhatatlanság bug egyes embereknél, nem tudom, hogy javítva lett-e azóta, de ha ilyennel találkoztok mostanában az nem cheat.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum #2968 üzenetére
Drifter éri meg a legjobban szerintem, de ez játék helyzet kérdése. Van amikor gyorsan kell vertikálisan menni van hosszú távon kell horizontálisan. Az alap jump jet a kettő ötvözete, de nem túl hatékony szvsz. Szerintem ha nagyon tetszik a light assault class, akkor mindkettőt fejleszd mert szituáció függő a dolog.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum #2945 üzenetére
Egy-egy alert után jön a continent lock. Egyszerre két kontinenst zár le a játék. Ez olyasmi meta, hogy legyen valami cél a játékban. Meg persze a nagy csaták kibontakozását elősegíti. Persze azért nincsenek kevesen, egy kontinensen 500+ játékos van, csúcsidőben (este) még ennél is több
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum #2943 üzenetére
Turrettel gyakorolni kell, hogy hova rakod le, olyan helyen érdemes ahol nem vagy se túl közel se túl messze a célpontodtól.
Auto turret infantry ellen jó, maxok ellen nem, de nagyon gyér a károkozása és könnyen lelőhető. Talán arra elég hogy elijeszd a népet. Spotting eszköz is lehet belőle implant-tal. Akkor hatékony ha egymás mellett többet is leraktok (pl. Squadban)
Lőszeres csomagból lehet többet cipelni, nem tudom mi a neve, de a utility-k alatt található az upgrade (ahol van az advanced shield capatitor, nanoweave armor stb)
Ruhára nanoweave armor lvl1 (szinte ingyen van, 1 cert) - ennek használatával +1 lövedéket tudsz elbírni
250 XP = 1 Cert
Implantok "különleges képességeket" adnak, ha egeret raviszed, kiírja hogy melyik mire jó. Energiát (chargert) kapsz ha XP-t szerzel, de manuálisan is lehet építeni (tier 1+ tier 2 implant a nano-cyclerben). A nano-cyclerben tudsz építeni, átalakítani implantokat. Takarekoskodj az energiával, mert nagyon megéri ezzel foglalkozni
- nem real money fizetős cucc.
Huh asszem ennyi, sry hosszú lett, sokat kérdeztél.
Amúgy ha jó az angolod akkor nézhetnél tutorialokat implantokról meg az auto turretrol.
-
-
-
Loha
veterán
-
válasz
vaakuum #1659 üzenetére
Még akár ki is telhet. Bár pl. Creever is úgy járt vele, hogy vett egy vadi új routert, és akad, laggolt, lesobta a szerverről.
Ha direktben játszott, semmi baj nem volt.Nekem 120/10 Mbit van, nem jellemző a magas ping sem. Érdemes lenne nektek is letesztelni direktben modemre kötve.
-
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum #1615 üzenetére
Ahogy már mondták ez tipikus szerver lag 200+ fős harcokban, ha átmész másik kontinensre vagy keresel egy nyugisabb helyet akkor sokkal játszhatóbb lesz.
TR claymore használata nagyobb tapasztalatot igényel mint a másik kettő, vmint nem hatékony bizonyos szituációkban ahol a másik kettő igen (ellenség közé vagy menekülés közben szórás), viszont sok helyzetben biztosabban öl mint a másik kettő (ajtófélfa mögé rejtés vagy sötétben) és a nem körkörös robbanás miatt kempelhetsz mögötte. -
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1597 üzenetére
Az utóbbi jó lenne néha, tönkre csűrik a játékot gyakran. Egyik este már abba is hagytam ez miatt. Ezt tudom ajánlani nekik. A másik a medic kaszt. Tisztelet a kivételnek, de az idióták gyűjtőhelye (ki merem mondani, mert én is az vagyok, első sorban). Minek medic, ha csak puffogtat. Ez a kaszt nem arról szól.
Na, kidühöngtem magam.
A játk grafján nem tudom mi változott, de próbáltam pár órát maxon játszani (Physxet nem lehet még mindig állítani), nagyon szép. 60-70 FPS-sel fut, de játszani nem lehet. A nap vakít, a portól nem látni semmit. Az éjszakai látvány eléggé bazári, minden világít, villog, fényárban úszik, azaz vakít minden, nem látni semmit. Ennek ellenére, aki megteheti próbálja ki, hátha játszható annak is, akinek korábban nem. -
Loha
veterán
válasz
vaakuum #1512 üzenetére
Általánosságban a Win7 4 magig nem parkoltat, viszont afelett igen, tehát Intelből i7 és 6-8 magos AMD tulajoknak nagyon ajánlott Planetside 2 -től függetlenül. Egy ismerős Phenom X6 tulajnak BF3 multi alatt is parkolva volt 1-2 magja és a parkoltatás kikapcsolása után jelentősen gyorsult a játék.
A progi nem csinál mást, mint kikeres és módosít pár registry bejegyzést, SZVSZ nem árt senkinek sem, ha kikapcsolja, hogy még véletlenül se hülyéskedjen a Win7 (Win8 is parkoltat). -
Loha
veterán
válasz
vaakuum #1503 üzenetére
Most néztem a live és a teszt szerver is megy gond nélkül.
A teszt szerveren (ott is csak Indaron) állítottak az esti sötétségen, és most sötétebbek az éjszakák, nekem nagyon tetszik.crey: Kikapcsoltad, hogy win ne parkoltassa a procid magjait?
Disable CPU Core Parking Utility -
Loha
veterán
válasz
vaakuum #1465 üzenetére
World Domination Series fut még 1 hétig, és minden héten a gyertes oldal kap 50% XP boostot. Ha van 3 karaktered minden oldalon 1, és legalább egyszer bejelentkezel mindegyikkel a az adott héten, akkor biztosan megkapod a boostot amit felhasználhatsz bármelyik karaktereddel, csak arra figyelj, hogy csak azon a karakteren okézd le amin fel akarod használni.
-
hipó
tag
válasz
vaakuum #1465 üzenetére
Most fut valami területfoglalós verseny pár hétig, a heti nyertes frakció tagjai kapják a boostot.
[link]A teljesítménynövelő patch-ről tud valaki valamit? A legutolsó infóm, hogy folyik a tesztelés a teszt szerveren és holnap jönne ki a patch, de nem lepődnék meg rajta, ha csúsznának. Valakinek van személyes tapasztalata esetleg a teszt szerverről, hogy mennyire gyorsult a játék a nagyobb csatákban?
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1463 üzenetére
Huh, bocsánat, de azt hittem kiérződik az irónia. Én a Vanu oldalon harcolok a gonosz hódítók ellen, hogy felszabadíthassam elnyomott testvéreimet és visszafoglaljam Őseink földjét. Ennek fényében írtam, amit írtam. Vagyis nem gondoltam komolyan.
A második felét viszont igen. Velem is megesik, hogy nem működik a hack. Novemberben meglátjuk, hogy lesz-e változás. Addig már nem hiszem, hogy nagyon mókolnának bármin. -
Wannabeapro
tag
válasz
vaakuum #1437 üzenetére
Reaverel én nem tudom megcsinálni, de szerintem többivel se lehet. Az viszont segíthet a fékezésben (sokkal hamarabb lassul le a gép) és valamennyit elvesz az előredöntéssel járó gyorsulásból is, ha a az alap féket az Analog (throtle)re állítod át.
Azért érdemes az alap féket is meghagyni (nálam ez az F), mivel ha Analog throttellal lassítassz akkor nem fog leszállni a talajra a gép (ha pl javítani akarod), hanem csak lebeg folyamatosan a föld felett.
-
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum #1420 üzenetére
A csipa csipogója csak akkor mutatja az ellenséget, ha mozog és nem "láthatatlan" csipa. Ha nincs kicertelve elég megbízhatatlan tud lenni...
Ilyen elbújt emberkék megtalálására legjobb venni egy flasht kimaxolt scout radarral, az 100m-es körzetben megjelenít minden ellenséget a minimapon (mindenki számára) akkor is, ha nem mozog vagy láthatatlan. -
hipó
tag
válasz
vaakuum #1402 üzenetére
Valóban gyönyörű a játék, és nem is vga függő, hanem inkább processzor. Kíváncsi vagyok, mennyit fog gyorsulni az optimalizálásoktól.
Én a textúrát, az általános minőséget és az aljnövényzetet maximumra raktam. Bár az utóbbi rontja a túlélési esélyeket, de nekem tetszik, mégsem olyan kopár a terep. A többi low-on van. Így a nagyobb csatákban lemegy 20 fps-re is. Ezen kellene javítaniuk, és akkor tökéletes lesz a játék.Valakinek van tapasztalata physx-el? Úgy tudom a játék jobban preferálja az nvidia kártyáit, ami miatt megfontolandó a mostani hd7770-em lecserélése. Egy ti boost-al és bekapcsolt physx-el mennyire játszható a játék, van valakinek tapasztalata?
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1402 üzenetére
Az a helyzet, hogy kb 15 percig volt érdekes ez a látvány. Aztán elkezdtek zavarni a hulló falevelek, a blur effektek, a szálló por, szétrepülő repeszek, csillámporként szálló hullák, meg ugró platformok, meg még egy halom dolog, ami most nem jut eszembe. Szóval visszavettem mindent, mert jelentős hátrányt okoz, hogy a lényeget nem, vagy rosszul látom. Annak idején Quake 3-oztam (de rég volt), már akkor is ez volt a helyzet, persze a kornak megfelelően. Ott is ki kellett herélni a füstöt, meg egyebeket, mert csak a látást zavarta. Szóval szép meg minden, de ez nem erről szól, úgyhogy ne bánd.
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum #1402 üzenetére
Nem kell csúcs VGA ahhoz hogy így nézzen ki, a jelenlegi VGA generációból a felső középkategórián simán megy így, a probléma ott van, hogy nem kapható olyan proci ami a nagy csaták alatt ki tudná szolgálni a VGA-t, de ez hamarosan változni fog. Október 23-án várható az első nagy optimalizációs patch. Ilyesmik lesznek benne:
Multithreaded RendererMany elements of PlanetSide 2 are already in separate threads, but each of those threads often have to be in lock-step with the main thread and the renderer. So we are taking the part of the renderer that actually talks to DirectX and we’re putting it into its own thread just like the UI renderer. This will give the main thread less to do per-frame, further increasing the frame rate for those with 4 or more cores.
-
hipó
tag
válasz
vaakuum #1394 üzenetére
Ez úgy lehetett, hogy te amíg össze vissza lövöldöztél a semmibe, addig a másik pontosan oda lőtt, ahol te voltál. Nincs benne semmi trükk, csak nehezebb kivitelezni, mert úgy kell kompenzálni a fegyver félrehúzását, hogy a láthatatlan célon kell maradnod, miközben az ellenség feltételezett mozgását is figyelembe kell venned.
Más: végre sikerült jól használható szintre feltuningolni a lightningomat. A proximity radarra és a stealth-re gyúrtam, a löveg fejlesztését a végére hagytam. Hiba volt, most már fordítva csinálnám, hatékonyság szempontjából a legnagyobbat a c75 viper lecserélése jelentette. l100 python HEAT-et vettem, 1,5x-ös zoommal, tegnap este aratás volt : )))
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest