Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Első években több volt a szerver és a populáció jobban el volt osztva, emiatt szerintem lehetséges hogy egy kontinensen nem voltak ennyien.
Egyébként jelenleg a játék stabilan tartja az öt évvel ezelőtti populációt, sőt túl is lő rajta. Sajnálom hogy én nem tudok hozzájárulni, karantén ide vagy oda már nem játszok annyit mint régen.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
KillBorn #3225 üzenetére
Nekem a gyenge windows tabletemen (i5 6200U intel HD520) 40-50 fps-sel fut 1080p-ben!
Elvileg nem is kellett volna javulásnak lennie a rendszeremen, nagyon meglepődtem.
Szerk. hoppá, ez csak a warpgate, csatában 20-30 fullHDban, de 720p-ben megvan az 50-60 fps (ezelőtt csak 50% render qualityn futott így, sőt rosszabbul). Köszi DBG!
-
jonnyjoker01
veterán
Paul (új programozó tavaly óta) irtózatosan jó munkát csinált a SOE-féle spagetti kód kijavításával. Több száz ezer sornyi kódot törölt(ek?-két programozó van a teamben) és rengeteg backend fejlesztést hajtottak végre hogy a speciális alertek létrehozhatók legyenek (pl. anomáliák vagy az új kortiumvadászat). Én most nagyon de nagyon vissza akarok menni a játékba, sajnálom, hogy cloud PC-vel gyatrán működik
Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek
Szerk...
PS: Arena szerintem hatalmas baklövés volt, most pedig az Apex Legends egy hatalmas pofon volt DBG-nek. Respawn a Titanfall 2-féle folyékony harcászatot nagyon jól népszerűsítette battle royale formájában. Eszméletlenül jó egyszerűen a lövöldözés, a mozgás benne.
A Planetside 2 szerintem nagyon ideje előtt van, nekem nagyon úgy tűnik hogy MMOFPS jövő felé haladunk (lásd: battle royale népszerűségének bedurranása az aréna lövöldék után - az embereknek tetszik a több játékos, nagyobb pálya). Ez lesz a következő nagy durranás szerintem, ha már mindenki unja a battle royalet.
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Loha írt nekem régebben, szerintem még ő tolja pár barátjával. Én sajnos abbahagytam, mivel GPU nélkül integrált kártyával 720p-ben 50%-os render minőséggel fut csak a játék éppenhogycsak, egyszóval élvezhetetlen számomra.
Most rátaláltam a Parsec-re (cloud PC bérlése, amszterdamban fut a játék és videó jön róla a tabletemre szinte 0 késéssel, elég fasza), viszont valamiért a planetside nem működik rajta rendesen, hatalmas a latency. Azt olvastam a cloud gaming nem működik jól a BattleEye-al, ezért most csak az Apex Legends-t szoktam tolni, azt is hébe-hóba.
-
jonnyjoker01
veterán
En ezt iszonyatosan imadtam amikor elkezdtem jatszani... Emlekszem amikor letoltottem a jatekott es belepetem szo szerint semmit sem lattam mert ejszaka volt, brightness 0-ra allitva es akkor ilyen ultra black monitorom volt. Iiiszonyatosan imadtam bujkalni es ovatosan maszkalni mindenhova foleg este. Akkor meg ceresen voltam ahol sokszor eleg kihalt volt a szerver es nem voltak jellemzoek ezek a tomeges fightok csak csucsidoben. Imadtam ezt az ovatoskodos idoszakot. Aztan jott a tapasztalat es elmult ez a varazs.
Neked azt javaslom kicsit foglalkozz meg vele, probald megerezni hogy honnan merre mozog a harc: ez az a jatek ahol a harcok teljesen dinamikusak. En is nehezen kezdtem mondjuk nekem volt kivel jatszanom akiket itt a forumon ismertem meg es jol elszorakoztunk, azota a kedvenc FPS-em lett.
Egyebkent ha nem jon be a gyalogossag meg mindig ott vannak a jarmuvek (aircraft/tankok). Szerintem a legjobb dolog a jatekban repulni amit nagyon nehezen tanultam meg de annyira jo hogy az hihetetlen.
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem is iszonyatos az FPS, pedig a konfigom nem egy rakat szar. A witcher 3 ultrán fut úgy mint a planetside lowon.
-
jonnyjoker01
veterán
Nemrég volt egy patch ami kb 4x-esére növelte az FPS-t, azóta megint rossz lett. Minimuk grafikával is akad már a harcokban, számomra élvezhetetlen. Azóta belekezdtem a Witcher 3-ba
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3072 üzenetére
Jujjjj de jó! Köszi, hogy szóltál!
-
jonnyjoker01
veterán
Szia!
Ez alapján állítsd be a grafikát és valószínűleg több fpsed lesz
Mostanában eszement sok epic fight volt, mivel most került be a játékba a construction system. (Ezalatt értünk 96+ vs. 96+ játékos számú csatákat
).
Kezdőként lehet, hogy kaotikus lesz az egész, de én pl. pont ezt imádtam amikor elkezdtem játszani. Remélem tetszeni fog a játék!
-
jonnyjoker01
veterán
Resource system nem változik, a VP pedig annyiban változik, hogy 15 a max, Indaron 5 VP jár egy alertért és a VP generátor tud majd extra VP-t generálni attól függően, hogy milyen közel van az enemy warpgatehez. Minden más marad. (Gondok itt a capture all amp stations, biolabs stb re)
-
jonnyjoker01
veterán
Kijött(jön) a Construction Update!
-
jonnyjoker01
veterán
Jön új NaniteSystem full automata pisztoly
Wrel YT fiókján található róla videó, de az még nem végleges, egy párszor el is hangzik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Norbi095HUN #3050 üzenetére
Ez a konfig már sajnos nem elég a planetside 2 problémamentes futásához
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Norbi095HUN #3048 üzenetére
Konfigod?
-
jonnyjoker01
veterán
Wrel csatlakozott a daybreak games csapatához
Ez nagyon jó hír, állítólag már november óta a színfalak mögött dolgozott és ez meglátszik. Nagyon jó ötletei voltak régebbi videóiban, biztos vagyok benne, hogy ezentúl a játék jobb irányba fog menni. Higby nélkül eddig a DBG-nél nem volt olyan ember, aki tapasztalt volt Planetside 2 múltját és koncepcióját illetően. Wrel pedig megjelenés óta játszik.
Én nagyon örülök ennek, bár számomra a PS2 mindig is a kedvencem volt, és ez addig is így marad, amíg ki nem hal a játék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3043 üzenetére
Király.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3041 üzenetére
Majd kijavítják hamarosan.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3039 üzenetére
Még nem néztem, holnap kipróbálom.
Jó kis update ez. Végre nerfelték a heavy kasztot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dr. Romano #3034 üzenetére
Hát igen és olyan mintha pachrol patchre rosszabb lenne. Amikor még kidobták ezt a több szálas patcht, ultrán nagy csatákban is simán megvolt a 60 fps. Most már droppol (persze csak nagy csatákban) 30-40-re.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3015 üzenetére
Amugy csak member only duplaxp van... Penteken mindenkinek az volt de most mar nem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3013 üzenetére
1. Nem így csinálom, de az igaz, hogy nagyon szeretek sniperkedni (de inkább CQC 4x scopeal mint long range)
2. TR a mainem, BR 78 vagyok(vanuval 64)
3. ilyen nincs hogy vanu light assault easy, mert mindegyik fegyver tökre ugyanaz ugyanazokkal a statokkal (ncnek is van 800 rpm 143 dmg-es fegyvere) - mellesleg imádom az 500 rpm 200 dmg-es fegyvereit
4. A lynxet imádom (125 dmg 900+ rpm)De amúgy light assaultal shotgunozni szoktam
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3010 üzenetére
Amúgy nem, csak ki akartam próbálni Millert, mert Cobalton sok problémát látok. TR és Vanu karakterem már volt, így NC lett. (meg szerelmes vagyok a railjack empire specific sniperbe
)
-
jonnyjoker01
veterán
Aki Milleren NC az dobjon már meg egy priváttal
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3006 üzenetére
Most látom hogy 300+ ping
League of Legendsben 29 volt a pingem, szerintem Daybreak cseszett el valamit.
Nekem 500-as Digim van.
-
jonnyjoker01
veterán
Próbáljátok ki a Victory pontrendszert PTS-en! Szerintem nagyon de nagyon jó ötlet !!!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2994 üzenetére
Ez visszaállítja a directiveket is és az XP szintet?
Kb 6000 certet költöttem el infilatorra de már jobban bejön a medic
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum #2968 üzenetére
Drifter éri meg a legjobban szerintem, de ez játék helyzet kérdése. Van amikor gyorsan kell vertikálisan menni van hosszú távon kell horizontálisan. Az alap jump jet a kettő ötvözete, de nem túl hatékony szvsz. Szerintem ha nagyon tetszik a light assault class, akkor mindkettőt fejleszd mert szituáció függő a dolog.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2961 üzenetére
Uh akkor már értem miért mondtad azt hogy machozista a játék
-
jonnyjoker01
veterán
295 cert 1 óra 10 perc alatt... Not bad
Mondjuk kár, hogy nem maradt station cash mert akkor vettem volna még egy boostert lehetett volna ebből 500 cert is
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum #2945 üzenetére
Egy-egy alert után jön a continent lock. Egyszerre két kontinenst zár le a játék. Ez olyasmi meta, hogy legyen valami cél a játékban. Meg persze a nagy csaták kibontakozását elősegíti. Persze azért nincsenek kevesen, egy kontinensen 500+ játékos van, csúcsidőben (este) még ennél is több
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vaakuum #2943 üzenetére
Turrettel gyakorolni kell, hogy hova rakod le, olyan helyen érdemes ahol nem vagy se túl közel se túl messze a célpontodtól.
Auto turret infantry ellen jó, maxok ellen nem, de nagyon gyér a károkozása és könnyen lelőhető. Talán arra elég hogy elijeszd a népet. Spotting eszköz is lehet belőle implant-tal. Akkor hatékony ha egymás mellett többet is leraktok (pl. Squadban)
Lőszeres csomagból lehet többet cipelni, nem tudom mi a neve, de a utility-k alatt található az upgrade (ahol van az advanced shield capatitor, nanoweave armor stb)
Ruhára nanoweave armor lvl1 (szinte ingyen van, 1 cert) - ennek használatával +1 lövedéket tudsz elbírni
250 XP = 1 Cert
Implantok "különleges képességeket" adnak, ha egeret raviszed, kiírja hogy melyik mire jó. Energiát (chargert) kapsz ha XP-t szerzel, de manuálisan is lehet építeni (tier 1+ tier 2 implant a nano-cyclerben). A nano-cyclerben tudsz építeni, átalakítani implantokat. Takarekoskodj az energiával, mert nagyon megéri ezzel foglalkozni
- nem real money fizetős cucc.
Huh asszem ennyi, sry hosszú lett, sokat kérdeztél.
Amúgy ha jó az angolod akkor nézhetnél tutorialokat implantokról meg az auto turretrol.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Visormail #2936 üzenetére
Még az infiltratornak megszerzem az auraxium infused platinget (directives) és utána meglátom. Van egy lvl20 karakterem cobalt NC-n.
Más: Stalker infiltrator kapott egy kis buffot az előző pöccsben: guggolásos sétálás és normál sétálás közben csökkentették a láthatóságot, guggolás+ mozgás is már majdnem teljesen láthatatlan, engem kb. 5 óra alatt 1-2x vettek észre mozgás közben. Szóval próbáljátok ki, sokkal jobb vele játszani
-
-
jonnyjoker01
veterán
Szeptemberi relaunch... Mmmh... Gyakrabban frissítik a roadmap-et... Mmmh... Ezen a héten volt az első bejegyzés június (reddit poszt) óta... Mmmh... Relaunch mehet a 'csába.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2909 üzenetére
Már miért lenne mazochizmus? Én bőven tudok 3+ KDR-es sessionoket tolni.
Bár az elején biztos nehéz lesz. Fontos megtalálni hogy mi az amitől jól érzed magad a játékban. Én speciel jetpackkel rohadtul szeretek szórakozni meg infiltratorral bemenni egy bázisba és egyedül elfoglalni
Hogy megtaláld mi tetszik viszont játszani kell. Én kb 100 óra után éreztem rá hogy mi az erősségem és most 300 óra után is újabb játékstílusokat, loadoutokat próbálok ki. Sok sikert!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gzula[HUN] #2903 üzenetére
Na megvan a .dll ami nekem segített.
msvcr100d.dll
A Windows/syswow64 mappában van benne
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Srácok... A Planetside 2.0 frissítésről akarok valamit mondani... Amiket leírt ott a csávó hogy mi jön szeptemberben, majdnem ugyan azokat írta, mint a Planetside 2 megjelenésekor. Ez kamu/ígéret szagú amiből szvsz semmi sem lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Cobalton rohadt kevés a vanu a többiekhez képest. Ma játszottam 3 órát és a stat tracker azt írta hogy 1 facility captured és 25 facilities defended.
Mondjuk emellett is lehet produktivnak lenni (296 cert 2 óra 40 perc alatt semmilyen xp boosterrel úgy hogy volt olyan fél órám hogy csak setalgattam össze vissza de semmit nem szereztem) -
jonnyjoker01
veterán
Aki úgy érzi hogy túl gyorsan, hirtelen hal meg annak itt egy videó. Lagról és a kliens oldali hit detectionről van szó benne.
-
jonnyjoker01
veterán
Dafuq?
Akkor fordult elő, ha spawnolás után azonnal medical applicator-ra vagy repair tool-ra váltottam és azonnal használtam.
Más: Van itt olyan közösség ahol Teamspeaken vagy bármi más módon beszélgettek játék közben? Egyedül kezd unalmassá válni. (Meg nagyon idegesítő, hogy amikor MAX-szel játszanék sosincs mögöttem engineer aki javíthatna.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest