Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Na igen, elég lényeges változás történt az fps-ben. Mennyi éven át szivattak azzal a totál optimalizálatlan szemétheggyel... Én továbbra is azt érzem, hogy már késő. Fásultam szemléltem, hogy már játszhatónak tűnik.
A lámpák amúgy nem működnek? Se járművön nem tudtam felkapcsolni (ahogy néztem a többiek is anélkül mentek az éjszakában), se a fegyveren. -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3211 üzenetére
Minek? 5 éve kellett volna.
A server lagon nem segít és még csalnak is az oroszok.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3208 üzenetére
Én kipróbáltam a gépfejlesztésem után és változatlanul, reménytelenül, szar volt a helyzet. Amikor megvan a 60fps akkor is ugyanúgy akad az oroszok csatlakozása óta a mérhetetlen lag miatt. Én lemondtam róla, végleg letöröltem.
Amúgy meg már kb megszűnnek a klánok is, még a tridentnél is olyanok a szervezett játékok, hogy rá se lehet ismerni. Vasárnap már évek óta csak ritkán van rendes, szombatonként se jött össze már a 4 squad. -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3198 üzenetére
A pshu egy hónapja megszűnt, hegyi feloszlatta. A bika már rég nem játszik szerintem.
-
Visormail
addikt
Jól látom, hogy nem maradt egyetlen működő magyar outfit sem?
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3193 üzenetére
Az overwolf viszont nekem sokszor brutálisan belassította a játékot, sakk matt.
-
Visormail
addikt
Most tényleg csak nálam blokkolja a BattlEye a TS Notifier-t?
Mert a support szerint az ő részükről minden ok.
It should be whitelisted by our system.
These issues can be caused by corrupted files (in which case I'd suggest a reinstall of the software) or by your Internet connection, which causes BE to be unable to check these whitelisted files.
Please make sure that BEService.exe in your BE Service directory (usually “C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye”) is not blocked by your firewall in any way and try to update your network drivers, check your modem/router or contact your ISP for help.
TSNotifier and anti-cheat software
All you can do is wait until the BattlEye-whitelist is updated to include the new TSNotifier version (and maybe inform them of the issue, that could make things go faster).De hát hiába levelezek velük.
-
Visormail
addikt
válasz
vaakuum #3086 üzenetére
Anomáliák? Minden patchel egyre rosszabb lett, lassan visszamegyünk a prealpha státuszba. Véleményem szerint szinte játszhatatlan jelenleg, most pénteken megint még annál is rosszabbul ment mint eddig fps tekintetében is, mások szerint is. Lassan ott tartok, hogy letörlöm ezt a szemetet végleg, pedig régen hogy szerettem. Szóval nem csak te érzed szenvedésnek.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3075 üzenetére
Nyilván nem egyforma gépünk van, nem ugyanazokkal a játék beállításokkal. Te is itt linkelted kicsit feljebb, hogy miket lehet lejjebb venni, mert ha valahol 96+/96+ ember van az sokkal jobban megfogja a gépet. Hát most pénteken ezzel a duplaxp-vel szinte mindenhol ennyien voltak. Ma a tridentesek is épp azt beszélték, hogy jelenleg több mint 3300 játékos van cobalton.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3073 üzenetére
Jó, csak olyan rengeteg játékos van ez miatt, hogy alig bírja a gépem úgy beesett az fps.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3045 üzenetére
Ez szuper, végre egy kis Battlefield 2142 feeling, annak nagyon szerettem a kinézetét.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2935 üzenetére
Nyugodtan gyere, nem fognak hiányozni itt se, mindig előlük menekülünk.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2933 üzenetére
Az egész pshu egyszerre nyaral?
-
Visormail
addikt
Kivéve a pshu-t??? Nem péntek van? Senki nincs online se ts-ben se a játékban
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2915 üzenetére
Pont pénteken. Már azt hittem nálam omlott össze, de akkor nem.
-
Visormail
addikt
Ha valakit érint: [link] a következő frissítéstől nem támogatja a 32 bites rendszereket.
-
Visormail
addikt
connection quality bad, laggol mint a franc
-
Visormail
addikt
Mi a büdös francot csinálnak már??? Hetek óta hatalmas pingek vannak, a pshu is lassan szétesik ez miatt, egyre kevesebben vagyunk. Többen kilépnek mert így nem látják értelmét, én is volt amikor kiléptem mert játszhatatlanul laggolt.
-
Visormail
addikt
Mi ez a végtelen lag? Így semmit nem lehet csinálni.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2721 üzenetére
Igen egyre több fps van és egyre gyorsabb a betöltés is.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2707 üzenetére
Az szép, nálam 18. A helyedben eltávolítanám, utána kézzel törölném a mappáját, aztán újraraknám. Jó kérdés, hogy mitől lett ekkora. Esetleg megnézheted, hogy azon belül melyik foglal sokat. Ugyanis a 18GB-nak nálam a 99%-át a Resources\Assets mappa adja amiben 256db pack fájl van.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2671 üzenetére
"200mbites nettel" kevés, kevés
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2669 üzenetére
Kiszögellésbe fennakadsz ugyanmár, a régebbi battlefieldekben tankkal nem tudtál felmenni a patkára se, ütközésnek vett minden 2cm-es akadályt és úgy sérült is tőle mintha rakétával lőtték volna
98000-es ping no comment, nem egy Zimbabwei kunyhóból kéne netezni talán
-
Visormail
addikt
válasz
egyedülülő #2640 üzenetére
Na a mocskos TRVANU, azok kötöttek belénk, mi csak békésen törtük a kirakatokat. Lúúúúújzaváros, Lúúúúújzaváros!
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2635 üzenetére
-
Visormail
addikt
Pénteken végre online volt a klánból egy rakat ember, volt klán squad meg minden, na ez jó volt
Hétvégén már csak 2-4 ember volt amikor játszottam.
-
Visormail
addikt
válasz
egyedülülő #2624 üzenetére
Most léptem ki, ma is simán be tudtam lépni cobaltra 8:15 körül.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2613 üzenetére
Nekem csak egy patch kell, hogy 100%on használja a procit
-
Visormail
addikt
Leesik az fps-em időnként 30 körülire és kiírja a beépített fps jelző, hogy cpu miatt. A rivatuner szerint viszont, mind a 4 mag 60-80% közt ingadozik (meg minden másból is azt mutatja, hogy van tartalék: ram, gpu, vram). Ilyenkor ezt vajon miért csinálja?
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2602 üzenetére
A sunderer-re kell megvenni és rátenni a Nanite Auto Repair System fejlesztést a Defense Slot-nál.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2600 üzenetére
Ja, még mindig nem megy cobalt, logging in után bezárja magát. Server Maintenance van kiírva mára
-
Visormail
addikt
Van az outfitbe 4 online ember. Ha bemegyek a squad menübe és kipipálom, hogy outfit nem mutat semmit.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2542 üzenetére
OH
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2537 üzenetére
Az új directives menüben lévő dolgokra gondolsz? Azt én is szeretném tudni mire jó.
A jármű/robot kikérés változás óta végtelennyit lehet kikérni, az időkorlátot eltörölték, a pont meg visszatöltődik 10m után alig kell valamit csinálni.
-
Visormail
addikt
De legalább szép is. Benéztem a sokak által rajongott word of tanks-ba és sikítva elmenekültem, totál pocsékul néz ki nálam és rosszabbul fut mint a planetside... maga a játék is ultragagyi minden szempontból.
Battlefield 4 most ingyenes 1 hétre originen, nagy rajongó vagyok szeretem a BF1942/2/2142/BC2/3-akat de ez a rész szerintem iszonyat, a planetside mérföldekkel jobb.
Most a többi ingyenes multi fps-be meg nem is mennék bele.Ja itt a fizetős kinézet cuccok nagyon szépek, tegnap jött szembe egy kivilágított sunderer, az alján is kék neoncsövek voltak, brutál jól nézett ki
-
Visormail
addikt
Hú de érdekes patch ez, jól megváltozott a jármű beszerzés. Viszont annyi bug jött szembe ami még soha, ha írtam nem látták, ha rádióüzenetet küldtem v-vel nem történt semmi, beragadt ál sunderer a térképen amire nem lehet spannolni, kifagyott egyszer kontinensváltásnál, egyszer kijelentkezésnél, a kontinensváltó listában csak az az egy volt ahol épp voltam, valami nagy oszlopba beakadtam és átmentem rajta, wtf?
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2465 üzenetére
Ma is sorba vesztettük el az összes bázist, csupa hülye mindenhol, általában ez szokott lenni már jó ideje ahányszor belépek.
-
Visormail
addikt
Megint kezdik, hogy akkor van maintenance amikor ráér az ember. Mondom belépek egy kicsit péntek délután, hát nem.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2331 üzenetére
Ja igen, az a sor így legyen.
start LaunchPad.exe -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2326 üzenetére
Na hát ha így működik, akkor amíg nem lesz rá más lehetne írni egy bat fájlt, hogy ne legyen olyan macerás. Valahogy így?
@echo off
rem Belépés a játék mappájába:
cd /D "D:\Games\Planetside2\"
rem Launcher indítása, majd 4 másodperc várakozás:
LaunchPad.exe
TIMEOUT /T 4
rem A 64bites exe törlése:
del /f /q PlanetSide2_x64.exe
rem A 32bites exe átnevezése 64bitesre:
rename PlanetSide2_x86.exe PlanetSide2_x64.exeAztán lehet a play-re nyomni.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2324 üzenetére
A linken azt írják, hogy 8-8.1 migráció okozza a hiányukat. Én tiszta telepítéssel tettem fel egyből a 8.1-et és nálam sincs EXT-MS-WIN-NTUSER-UICONTEXT-EXT-L1-1-0.DLL fájl. 7esen pedig downlevel mappa sincs, tehát max olyan tud segíteni akinek sima 8-asa van. Ilyet sokkal gyorsabban fogsz találni ha itt kéred Windows 8 / 8.1
Viszont tovább olvasva a linkeden a 3. oldalon azt írja valaki, hogy ő nem találta sima 8ason sem "today I asked a friend his computer (with Windows 8 Single Language 64 Bits) and I didn't find the **** DLLs" ami elég érdekes.
Ugyanazon az oldalon egy másik is ezt írja, hogy a programok amik igénylik működnek ugyan, de tényleg nincs meg a 8asban sem, szóval nem lehet átmásolni:
1) Good: I Made a Virtual Machine with Windows 8 Pro 64 Bits and I installed the 3DS Max 2014, it works perfectly.
2) Bad: That Virtual Computer doesn't have the *** DLLs...Az utolsó hozzászólás:
Sorry, I haven't found a solution.
Even Windows 8.1 Update doesn't fix this.
Microsoft said that this is by design in Windows 8.1, so there's no help expected. The solution they suggested was that the application should be recompiled with correct libraries but they didn't reveal me what libraries should be used ...
Más szóval planetside-ot (legalábbis a 64bites exéjét) kellene (tovább) frissíteniük, hogy kompatibilis legyen az új rendszerrel is. -
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2307 üzenetére
A vírusirtód nem blokkolja a játék 64es exe-jét?
-
Visormail
addikt
válasz
PeeterssoN #2292 üzenetére
Ma is tölt 94MB-ot.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2264 üzenetére
Sikerült már bármelyik játéknak profitálnia a 64bitből? A legtöbbnél a mai napig nem is foglalkoznak vele, a crysis volt az első, annál a mérések alapján minden gépen (letesztelték az akkor létező összes 64et támogató procival) lassabb volt a 64es változata. A cod ghosts nagy dirrel-durral kijött 64biten, minimum 6gb ram rendszerigény alatta nem is települt, aztán egy patchel ezt visszavonták mert mindenki látta, hogy csak 2gb-ot használt.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2261 üzenetére
Annyit, hogy megint visszavonták a 64bites exét.
-
Visormail
addikt
7en és 8on is lehet frissíteni, egyikben sincs teljes directx gyárilag csak ami az aero-hoz kell. Ha nem lehetne frissíteni, a játékok hogy frissítenék?
Természetesen nem kell ehhez más csak a DirectX End-User Runtime Web Installer Ha azt mondja, hogy nincs újabb akkor valami már felrakta.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2250 üzenetére
Ez érdekes, nekem csak annyi a bajom vele, hogy most nem ismeri fel az xfire.
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2244 üzenetére
Én elolvastam csak fogalmam sincs
-
Visormail
addikt
Ebben az új mission rendszerben, ha nem azon a bázison vagyok amit ő kijelölt, akkor nem mutatja a foglalási csíkot
Csak a térképen tudom megnézni, hogy mennyi idő van vissza az elfoglalásig/megvédésig.
-
Visormail
addikt
Scheduled Maintenance April 2nd All servers will come down for scheduled maintenance beginning at 6:00 AM PT (2 PM CET).
Area de-synchronization (players entering and existing areas causing areas) fix
64 bit client implementedIf you’re running a 64 bit operating system, you’ll be running with the 64 bit client. If you’re running a 32 bit operating system, you’ll be running with the 32 bit client. This should cut down on memory related client crashes.
Plusz további javítások.
-
Visormail
addikt
válasz
zolee0307 #2213 üzenetére
Scheduled Maintenance April 1, 6 AM PT
Server crash fixes
Improved hit detection"My game have now crashed two times in one hour, please Sony fix ps2 again. Your fix wasnt good"
-
Visormail
addikt
Ceresen az utóbbi napokban A Fantom Triciklis tart rettegésben
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest