Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Sajnos sokat kihagytam, de a napokban játszottam párat, de ez nem egészen az a játék, ami mondjuk egy éve volt és számomra nem jobb lett. Hova lettek a fejlesztéseim? Még újraéleszteni sem tudtam, majdnem szétcsaptam az egeret, azt hittem megint rosszkor merült le. Meg ezek a kontinens lock-ok! Már nem ott játszok, ahol akarok? Ennyire kevesen lettünk? Mondjuk a látottak fényében nem csodálom. Lehet, hogy csak a hirtelen sokk beszél belőlem, de valahogy nem szimpi, hogy ez már nem az a játék, amire korábban befizettem (mert pár játék árát azért beleraktam). Meséljetek már egy kicsit.
-
Amantius
senior tag
Hogy állnak a fagyások? 1 hete fáj a fülem, füles nélkül meg elég para a PS2-vel (is) játszani. Nekem is kontinens váltásnál fagyott.
-
Amantius
senior tag
Egyéb teendőim miatt rég nem indítottam el a játékot. Most azért beröffentettem egy pillanatra. Vagyis röffentettem volna, mert összeomlott szegényem.
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #2007 üzenetére
Tavaly, a VGA-m adta meg magát. Core i5 2500K-n (4,5-re húzva), HD 3000-rel, számomra játszhatatlan volt. Annyira le kellett venni mindent, hogy borzalmas volt a kinézet, még úgy is akadt. Semmi értelmét nem láttam vesződni vele. Tehetsz egy próbát, gondolom te sem hosszútávra tervezted.
-
Amantius
senior tag
Nekem, valószínűleg C4-gyel támadták a merevlemezem, talán az NC-sek. Már telepítem az új rendszert. Ha kész lesz, csúnya bosszút állok.
-
Amantius
senior tag
Tegnap be sem tudtam lépni, inkább szunyáltam.
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1886 üzenetére
Csak tech-planten, vagy a warpgate-n van nehéz tank.
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1871 üzenetére
"Amíg ki nem ábrándul a condomruházatból és nekiáll inkább egy férfiasabb accot fejleszteni."
Zacskóban kicsit szorít, de ha tökön lőnek, még jól is esik.
-
Amantius
senior tag
Hát igen, a régi szép idők. Hihetetlen, hogy az ember mennyire le tud butulni tízen egy-két év alatt. Legalábbis nekem sikerült!
Igaz, közben volt egy-két fontosabb dolgom is.
(#1745) crey
Nem értem, ti nem így szoktátok?Én igen, csak a különbség annyi, hogy azért ugrok ki, mert miszlikbe lőtték a gépem 2 másodperc alatt. Ekkor megersztek egy-két elkeseredett lövést, majd türelmesen megvárom, míg a földbe passzíroz a gravitáció.
Egyébként minden tiszteletem a mutatvány előadójának. -
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1728 üzenetére
Most 99 a Flash-re egy stuki. Sajna nem emlékszem a nevére. Egy shoti.
-
Amantius
senior tag
Szükség lenne még a lengyelekre. Az itt a baj. Sok lengyel, crash-t győz.
-
Amantius
senior tag
Elfelejtettem. A videó felvétel másnak sem működik?
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1597 üzenetére
Az utóbbi jó lenne néha, tönkre csűrik a játékot gyakran. Egyik este már abba is hagytam ez miatt. Ezt tudom ajánlani nekik. A másik a medic kaszt. Tisztelet a kivételnek, de az idióták gyűjtőhelye (ki merem mondani, mert én is az vagyok, első sorban). Minek medic, ha csak puffogtat. Ez a kaszt nem arról szól.
Na, kidühöngtem magam.
A játk grafján nem tudom mi változott, de próbáltam pár órát maxon játszani (Physxet nem lehet még mindig állítani), nagyon szép. 60-70 FPS-sel fut, de játszani nem lehet. A nap vakít, a portól nem látni semmit. Az éjszakai látvány eléggé bazári, minden világít, villog, fényárban úszik, azaz vakít minden, nem látni semmit. Ennek ellenére, aki megteheti próbálja ki, hátha játszható annak is, akinek korábban nem. -
Amantius
senior tag
válasz
Baldrick #1557 üzenetére
Végül is, a passzívnál aktívabbak vagyunk. Mi késő esténként szoktunk mókázni (vagy előbb is), szint minden nap. Most is éppen tekertünk kicsit. Írd meg a nicked, megkeressük egymást.
A létszám ne tévesszen meg, vagyunk vagy hárman aktívak. Illetve aktívabbak, mint a többiek, de ez változhat nem sokára, pozitív irányba.
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1463 üzenetére
Huh, bocsánat, de azt hittem kiérződik az irónia. Én a Vanu oldalon harcolok a gonosz hódítók ellen, hogy felszabadíthassam elnyomott testvéreimet és visszafoglaljam Őseink földjét. Ennek fényében írtam, amit írtam. Vagyis nem gondoltam komolyan.
A második felét viszont igen. Velem is megesik, hogy nem működik a hack. Novemberben meglátjuk, hogy lesz-e változás. Addig már nem hiszem, hogy nagyon mókolnának bármin. -
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1415 üzenetére
Ja, bekerül egy macskakő hajító is.
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1411 üzenetére
Azon simán lehet, hogy jobban fut, mert a PS2-höz (csak ahhoz) én is feltekerem a i5-öst és jól látni a különbséget, de tökéletes, szerintem a legbrutálabb procin sem lesz. Egyszerűen azért, mert ha valami nem jó, akkor akármit is rakhatsz alá, akkor sem fog jól futni. Reméljük ennyi idő után csak találtak valamit a sorok között.
-
Amantius
senior tag
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1402 üzenetére
Az a helyzet, hogy kb 15 percig volt érdekes ez a látvány. Aztán elkezdtek zavarni a hulló falevelek, a blur effektek, a szálló por, szétrepülő repeszek, csillámporként szálló hullák, meg ugró platformok, meg még egy halom dolog, ami most nem jut eszembe. Szóval visszavettem mindent, mert jelentős hátrányt okoz, hogy a lényeget nem, vagy rosszul látom. Annak idején Quake 3-oztam (de rég volt), már akkor is ez volt a helyzet, persze a kornak megfelelően. Ott is ki kellett herélni a füstöt, meg egyebeket, mert csak a látást zavarta. Szóval szép meg minden, de ez nem erről szól, úgyhogy ne bánd.
-
Amantius
senior tag
Az utóbbi időben kicsit sűrűn osztanak -most épp a vörösök oldaláról- 1 és 8 közötti karakterek. Véletlen, vagy megint (még mindig) trükköznek? Tudtok valamit?
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1292 üzenetére
Nem kizárt, egy hónapja nem nyomtam, csak az elmúlt pár napban kezdtem visszatérni.
-
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1260 üzenetére
Csak röviden, mert most jött a telefon, hogy mehetek a VGA-ért.
(basszus, több, mint egy hónap) Azonkívül a tudományos magyarázatot ráhagyom a hozzáértőkre.
Szerintem a legjobb a próbálgatás. Sokan esküdöztek egy fegyóra. Kipróbáltam, hogy én is legyek akkora ász. Nem lettem, mert egyáltalán nem jött be. Ellenben más "nem ajánlott" fegyverrel meg szép irtásokat végeztem. Hiába a számok, ha nem igazodik a stílushoz az a stuki. -
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum #1229 üzenetére
Uh, félreértettelek. A short akkor van, ha még nem fogyott ki teljesen a tár. A long pedig, ha már igen, mert ugyebár "csőre tölt".
A pisztolynak én akkor látnám értelmét, ha fejbe lehetne lőni magam, hogy ne az ellenség tegye.
Na jó, biztos van aki eredményesen használja, meg van egy-két brutális, de ha elfogy a nagy stukiból a lőszer, akkor jól jöhet. Egyébként még nem próbáltam a nagyobb pisztolyokat, lehet, hogy jók, de nem látok benne fantáziát. -
Amantius
senior tag
Mi a helyzet vitézek, de nagy a csend. Tele a puttonyom, hogy nem tudok játszani (meg a várakozással is, mert sosem kapni olyan kártyát, amilyet szeretnék) így ma megrendeltem az új kártyámat, most már mindegy milyen gyártmányút. Ha megjön, akkor
széjjel fogom bacsúnyán odacsapok az ellennek.
Mostanában volt egy-két nagyobb patch. Van valami újdonság? A kollégáknál is nagy a kuss, az oldal sem jön be. -
Amantius
senior tag
Ma este végre eljutok odáig, hogy játsszak. Erre 4,5 év után, pont most kell megdögleni a GTX 275-ös VGA-nak. Szegény pénztárcám, még nem mertem elmondani neki.
-
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1178 üzenetére
Tényleg, a Flash! Nagyon csúnya dolgokat mondtam, amikor megláttam az árát. Tökéletes utazó jármű volt. Ennyiért már nem fogok rá felpattanni csak azért, hogy ne kelljen 500 métert futnom, ha pl. egy Magridert akarok venni. Legalább formában lesz a karakterem.
-
Amantius
senior tag
Csak láttam, hogy játékban vagytok, de nem csatlakozott nekem. Végül hamar leléptetek.
Felemelték a járművek árait. Nem tudom miért kell szívatni a népet, nagyon jó volt az úgy, ahogy volt. Végre látszik, hogy a squad deploy hol fog landolni. A baráti inflitr..., infra..., nimfo izé végre látható, ha láthatatlan (eeez igen!), így már nem lövöm tökön a saját emberem. A kötelező crash is megvolt, remélem lehiggad. Van még pár dolog, de most nem jut eszembe. Aludni kellene. -
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1169 üzenetére
Ez sajnos így van. Itt a PH-n, valamelyik topicban, csak úgy mellékesen volt róla szó. Onnan tudtam, hogy ez a játék egyáltalán létezik. Talán az egyik legjobb példa vagyok. Eszembe sem jutott multizni az elmúlt 10 évben, erre tessék. Egy kis "hype" elég lenne neki. A COD pl., a csapból is folyik, pedig az ő kiadójának sem vagyunk nagyobb vásárlóerő, mint a Sonynak.
Na, most viszont arcon lövök néhány zerget, persze csak mély tiszteletből és szeretetből. -
Amantius
senior tag
válasz
FischiPiSti #1162 üzenetére
Pedig jó játék ez szerintem (igaz, még az ISDN volt az ász, amikor még multiztam). Nem kell itt egyedül megváltani a világot, sőt (mondjuk egy nem teljesen szűz karakterrel már elég jól el lehet bánni egy-egy tankkal). Éppen ez tetszett meg benne. Én mindig beállok egy squadba, azt követem a vezérbikát, mert az nekem jobban bejön. Ha úgy gondolom, hogy ez inkább vezérbirka, akkor odébbállok, megyek egy másikba (csak, ha nagyon muszáj, akkor röfögök kicsit a mikrofonba, azt jól van). Szóval mindig hozzácsapódom valakikhez.
Mostanában nem találkozom a kollégákkal. Meló van? -
Amantius
senior tag
-
Amantius
senior tag
Ma többször is, gond nélkül beléptem. Most is.
-
Amantius
senior tag
Sajnos az imént egy kicsit szétcsűrte a játékot egy cheater. Eddig még nem találkoztam ilyen büdös gyökérrel. Remélem hamar eltakarítják ezt a tetvet.
-
Amantius
senior tag
A shoti "célkeresztje", a valamelyik utolsó patch óta tágul így rángatózva, a futáskor. Szerintem ennél a fegyvernél nem kellene. Eleiete engem is zavart.
-
Amantius
senior tag
Most valóban sokan vannak, csak úgy záporoznak az XP-k is. Az utóbbi "javítások" óta nálam is gyakrabban fagy, de durva FPS esések nincsenek nálam szerencsére, nem is voltak. Médiumra van állítva.
-
Amantius
senior tag
Ezer éve nem láttam kék halált. Ma este a PS2-nek sikerült egyet alkotnia. Remélem egyszeri mutatvány.
-
Amantius
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a Gear Up pack-ban az Exclusive Gun, az micsoda?
-
Amantius
senior tag
Este végre sikerült megtalálni egymást és némi kommunikációs nehézség akadt, azért le lett gyűrve az is. Nem értem egyébként, mindig hallottam mindenkit dumálni a squadból, tegnap este senkit. Majd belebogarászok. Sajnos kevesen voltunk, de legalább lelkesek. Az a fránya hóvihar (ami kitartóan zúz most is) betett, mert a villany elment, így a hajnali darálót már ki kellett hagynom. Azonkívül még inkább rádöbbentem, hogy mennyire nem ismerem a játékot.
-
-
Amantius
senior tag
Közben találtam demofegyvert ami jó ötlet. Mondjuk tudom én, mézesmadzag. Fél órát használhattam. A meglévő scope-omat nem engedte rátenni, de azok olcsóak, az se gond, ha újat kell venni. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a fegyóval sokkal ütőképesebb lettem. Medic-ként, gyakran kell kihúzni magam a csávából, a demo stukival, ez elég hatékonyan ment. Körül fogok nézni fegyver ügyben, esetleg a tapasztalatokat megoszthatnátok, mert az alap fegyver is jó, de pl. ez a másik, látványosan jobb volt.
Láttam felvettél, de majd egy óra volt, mire rádtaláltam. Erre nem tudom mi a megoldás. -
Amantius
senior tag
TiberSeptimX.
Igazából arra gondoltam, hogy helyileg hol találom meg. Honnan tudom melyik squadban van? Hol harcolnak éppen? Ilyenek.
Sokszor kevés volt a medic, ahol harcoltam, így egyre gyakrabban lettem az. Ha már így alakult maradtam is az. Attól még szeretem szórni az ólmot (plazmát), így szoktam is osztani az áldást. Nem igazán értettem meg. Mivel tudok fegyver visszarúgást csökkenteni? Érdemes jobb fegyverre gyűjteni? A megvásárolt upgrade-et átrakhatom egy másik, újonan vásárolt fegyverre? -
Amantius
senior tag
Hogy lehet itt valakit megtalálni? Pl. Creever felvett. Látom, hogy online. Hogy, vagy hol keressem? Outfitre sem lehet keresni?
-
Amantius
senior tag
A light assaultnál hogyan működik a jetpack? Azt meg kell külön venni?
-
Amantius
senior tag
Sziasztok. Tegnap én is belenéztem a játékba. Szórakoztató volt, igaz, csak szimulátorozok online, FPS-ben még szűz vagyok. Ha hétvégeken nyomjátok, lehet csatlakozni random módon? Kevés a szabadidőm, de azt tapasztaltam, hogy az olyan kocajátékosok is, mint én, olykor be tudnak találni. Kiváncsi vagyok, milyen a játékélmény, ha nullánál több az egymásra figyelés. Mondjuk lehet, hogy hamar elhajtana bárki a sunyiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Asus TUF Gaming B550M-Plus / Garancia!
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest