Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KillBorn
senior tag
válasz
RichieTri #3222 üzenetére
Elég jó lett ez a dx11, és ezzel egy rakás új lehetőség is nyílt a fejlesztők előtt (én pl.: a dinamikus időjárást szeretném nagyon, mint BF1-ban meg V-ben van.)! Sztem max 2-3 update és jobb lesz mint volt!
Lesz egy csomó leárazás is 4 héten át. Veszek 2500 DBC-t, és beruházok az új NS Balck Ops. helmetre (a zártra) meg valamelyik régebbi (AVA + Rift Kight for infiltrator) armort, hogy feldobjam kicsit a TR meg a Vanu lopakodós karaktereimet.
-
KillBorn
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2702 üzenetére
Nehéz vele farmolni, de nagy csatákban, közelharcban mozgásérzékelővel, gyalogsági aknával, pisztollyal, vagy SMG-vel azért el lehet lenni. Csak rá kell nézni a térképre és nem oda kell menni ahová a többiek
Nyílt terepen meg simán lehet segíteni mesterlövészpuskával az elől nyomulókat bár ott is érdemesebb inkább oldalról megközelíteni az ellenfelet, hogy míg ők el vannak foglalva a gyalogosokkal te zavartalanul lövöldözhess.
Persze mindig van néhány kóbor lovag akik direkt az ilyen lopakodósokra vadásznak.
-
KillBorn
senior tag
válasz
PeeterssoN #2374 üzenetére
Ugyan ilyen van nekem is...60-80-as pinggel. Pedig a T32 nem rossz fegyver, elég pontos is, és kicsi a szórása LMG-hez képest. De észrevettem, hogy ilyen van fordítva is.
Sőt többször van olyan is hogy alap NS7PWD-vel úgy leszedtek mint a pinty, én meg örülök, ha lesből le tudok vele szedni vele valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest