Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #3113 üzenetére
Pl.: GPU-Z Sensors fül:
Bal alul kiválaszthatod az NV GPU-t amit monitorozni akarsz, aztán visszamenőleg megnézed a GPU Load -ot.
Elindíthatsz 2 GPU-Z -t is egyszerre, egyiken az Intelt állítod be a Sensors fülön, a másikon az NV -t aztán, visszanézed, hogy melyiken volt 100%-hoz közel a GPU Load.Ha az Intelen menne, akkor az NV Control panelben itt lehet kiválasztani az NV GPU-t.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #3091 üzenetére
Próbáld ki, hogy törlöd az alábbi fájlokat:
PlanetSide2_x64.exe
UserOptions.ini
SoundSettings.xml
LoadingScreen.xml
InputProfile_Default.xml
InputProfile_User.xml
vivoxoal_x64.dll
vivoxsdk_x64.dllUtána csinálsz egy verify game files. Igaz be kell utána megint mindent állítani, de nekem így jó lett.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #3095 üzenetére
Egy GTX 560 Ti -vel stabil 60 fps körül játszható a játék 1080p ~Highon, egy GTX 660 -al pedig ~Ultrán megfelelő proci mellett, nagy csatákban is.
Nálad szerintem vagy iGPU-n megy a játék, vagy a 8GB ramból fut ki és swappol.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #3093 üzenetére
Asus G551JW laptoppal? Ez az i5 vagy i7-el szerelt változat?
Ezek ilyen 96+ -os csaták vagy kisebbek? Nem lehet, hogy az integrált Intel GPU-n fut a játék a GTX 960M helyett? -
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #3091 üzenetére
Úgy érted alacsony fps-el megy a játék? Mennyi konkrétan?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3072 üzenetére
Jujjjj de jó! Köszi, hogy szóltál!
-
Voluman
csendes tag
válasz
PeeterssoN #3064 üzenetére
2398
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #3018 üzenetére
Semmi már megoldottam...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3015 üzenetére
Amugy csak member only duplaxp van... Penteken mindenkinek az volt de most mar nem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3013 üzenetére
1. Nem így csinálom, de az igaz, hogy nagyon szeretek sniperkedni (de inkább CQC 4x scopeal mint long range)
2. TR a mainem, BR 78 vagyok(vanuval 64)
3. ilyen nincs hogy vanu light assault easy, mert mindegyik fegyver tökre ugyanaz ugyanazokkal a statokkal (ncnek is van 800 rpm 143 dmg-es fegyvere) - mellesleg imádom az 500 rpm 200 dmg-es fegyvereit
4. A lynxet imádom (125 dmg 900+ rpm)De amúgy light assaultal shotgunozni szoktam
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3010 üzenetére
Amúgy nem, csak ki akartam próbálni Millert, mert Cobalton sok problémát látok. TR és Vanu karakterem már volt, így NC lett. (meg szerelmes vagyok a railjack empire specific sniperbe
)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #3006 üzenetére
Most látom hogy 300+ ping
League of Legendsben 29 volt a pingem, szerintem Daybreak cseszett el valamit.
Nekem 500-as Digim van.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2994 üzenetére
Ez visszaállítja a directiveket is és az XP szintet?
Kb 6000 certet költöttem el infilatorra de már jobban bejön a medic
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
PeeterssoN #2992 üzenetére
De igen elég sokat adott. De nem annyit, hogy mindent vissza tudtam rá vásárolni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2961 üzenetére
Uh akkor már értem miért mondtad azt hogy machozista a játék
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2909 üzenetére
Már miért lenne mazochizmus? Én bőven tudok 3+ KDR-es sessionoket tolni.
Bár az elején biztos nehéz lesz. Fontos megtalálni hogy mi az amitől jól érzed magad a játékban. Én speciel jetpackkel rohadtul szeretek szórakozni meg infiltratorral bemenni egy bázisba és egyedül elfoglalni
Hogy megtaláld mi tetszik viszont játszani kell. Én kb 100 óra után éreztem rá hogy mi az erősségem és most 300 óra után is újabb játékstílusokat, loadoutokat próbálok ki. Sok sikert!
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN #2897 üzenetére
Proci szerintem korrekt. Az 1-2 hónapja megjelent javítás után, már a Phenom II-es procim is egész jó teljesítményt ad. Nem hiszem, hogy az FX-6300 olyan rossz lenne. Persze jó lenne tudni, hogy pontosan mennyi FPS-t kap és mikor.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2880 üzenetére
Remélem minél hamarabb lesz géped és újra a csapatban köszönthetünk! Kell a hús a darálóba
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2878 üzenetére
Rég nem láttalak a játékban, mi a helyzet?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2762 üzenetére
Igen, a melegedés miatt lejjebb veszi a proci órajelét, ezzel megakadályozva a túlmelegedést.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #2760 üzenetére
Szerintem mivel nem volt rajta rendesen a hűtő, a túlmelegedés miatt visszavette az órajelét a procija, és nem tudta kihajtani a VGA-t.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2735 üzenetére
Mennyire sok szerencsétlen van itt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2507 üzenetére
Mi a neve?
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN #2482 üzenetére
Köszönhetik a rossz optimalizációnak és a 0 marketingnek. Pedig a játék jó lenne.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2479 üzenetére
Lynx, NS7-PDW, ezeket 1, 2x reflex sighttal, ill. T5 AMC 4x optikával. Este nv scope, bár az lassú.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2462 üzenetére
Én kb 300-at kaptam... Kíváncsi vagyok mi lehetett ez... Update is volt amikor elindítottam a játékot.
Azt hiszem letorlöm ezt a játékot, nagyon elszúrták szerintem. Csak hossinon van csata, ahol nem lehet rendesen játszani. Visszamegyek megnézem milyen az az igazi Planetside 1.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2460 üzenetére
Adjál nekem is!
Nem lehet, hogy valami ajándék, vagy valami fejlesztést lenulláztak?
-
Nico Bellic
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2435 üzenetére
Köszi a gyors választ megyek mazsizni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2390 üzenetére
A Vanuzilla trailer?
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2382 üzenetére
Csak nehogy a planetside rovására menjen
-
Baldrick
csendes tag
válasz
PeeterssoN #2374 üzenetére
sokmindentől lehet sajna,
van akinél az UDP flood védelem kikapcsolása segít a routerben (már ha van ilyen opció)
[link]érdemes még elolvasni:
[link]hogyan is múködik a hitreg ps2-ben:
[link]használok egy tcp/ip konfiguráló utilt (optimal setting beállításokban)
[link]van akinek a HPET bekapcsolása (biosban + winben is be kell kapcsolni) segít
[link]
/hitreg nekem rosszabb lett tőle, input lagot nálam nem növelt, így lekapcsoltam vissza/egy kis medic játék
[link] -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2377 üzenetére
Ha megnyomod a a tabot, akkor az info képernyő jobb alsó sarkában írja, hogy mennyi a pinged. Nekem olyan 60-100 között mozog, connery szerón 220 körül.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Ugyan ilyen van nekem is...60-80-as pinggel. Pedig a T32 nem rossz fegyver, elég pontos is, és kicsi a szórása LMG-hez képest. De észrevettem, hogy ilyen van fordítva is.
Sőt többször van olyan is hogy alap NS7PWD-vel úgy leszedtek mint a pinty, én meg örülök, ha lesből le tudok vele szedni vele valakit. -
zolee0307
őstag
válasz
Nekem mindig azt mondják lagg. Találkozok én is ilyennel, csak lövöm, közbe meg pár lövéssel leszed
Tarts egy kis pihit, most jó az idő
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2372 üzenetére
Kàr. Köszi!
-
válasz
PeeterssoN #2359 üzenetére
Jobban kiismerhető lesz egy adott frakció, ha magán tapasztalja meg gyengeségeit illetve előnyeit. - ott a pont.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2325 üzenetére
Nekem 700+ gb adatom van. Ezt nem tudom sehova se lementeni. Amúgy kipróbáltam ezt a trükköt, hogy átnevezem az exéket (rájöttem, hogy meg kell előbb nyitni a launchert
) és így működik de macerás. Azt a dllt keresse már meg valaki legyen oly szíves, amit 1-2 hsz-szel előbb írtam.
-
válasz
PeeterssoN #2312 üzenetére
Bocsánatkérés az All in one access körüli töketlenkedés miatt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2304 üzenetére
Még nem, mivel "A hiba az ön készülékében van". De látom, hogy van aki elindította a Warthundert, és utána működött. Még egyszer megpróbálom.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2302 üzenetére
Ja
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2298 üzenetére
2x letöltöttem már. Nem oldotta meg a problémát.
De amúgy már írtam is hogy nem oldotta meg
-
Visormail
addikt
válasz
PeeterssoN #2292 üzenetére
Ma is tölt 94MB-ot.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2290 üzenetére
Nekem hófehér van néha.
Szerintem újabb fícsőr
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2286 üzenetére
A PS2 hiba nélkül már el sem képzelhető
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2284 üzenetére
Érdekes ez a PS2
A G99 az milyen hiba?
-
válasz
PeeterssoN #2241 üzenetére
Áh, csak választani kell egy linux disztrót, amire megírják, aztán mindegyiken menni fog.... Oh, wait a minute....
Amantius: sajnálom a dolgot
Sokat gyakoroltunk a hétvégén, jók voktak a trainingek
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2241 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2236 üzenetére
Nálam terran infinél nem csinálja ezt
Csak vanu feature
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN #2155 üzenetére
Nem szeretnék belemenni, hogy melyik frakció erősebb, mert ahoz nem játszok eleget TR-al és VS-el.
Szerintem a TR nagy hátránya, hogy unalmas (legalábbis nekem az).
Unalmasak a fegyvereik kinézete és összességében a koncepciók amikre a frakciók épülnek a TR-nál a legkevésbé érdekesek és ezekre lehet legkevésbé építeni.NC: Armor, erős fegyverek, shotgunok
VS: Hightech, futurisztikus, pontos; könnyen kezelhető fegyverek.
TR: Gyorsaság, nagy tár.Viszont ha csak járművekkel mennék folyton, lehet a TR-t választanám, mert Mossy uralja az eget, a Prowler meg anti infantrinak szerintem a legjobb (azt nem tudom armor ellen jobb e mint a másik 2).
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN #2150 üzenetére
Van TR és VS karakterem is. És nekem is jobban bejön az NC Max. Köze lehet ehhez annak is hogy ezzel játszottam először és sokkal többet is játszottam már vele mint a másik kettővel.
De nem hiszem, hogy OP lenne, mert vannak nagy hátrányai is. 10-15 méteren túl már rosszabb és jóval kisebb a tára is a TR és VS Maxnél.
Egyébként régebben még sokan a TR maxeket tartották a legjobbaknak, ez lehetett az oka annak is, hogy ők kapták a leggyengébb Ability-t.+ Ha behozzák a lángszórókat akkor nektek is lesz egy kifejezetten közelharci opció, de az NC-nek még mindig nem lesz semmi medium- long rangre.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2150 üzenetére
-
válasz
PeeterssoN #2142 üzenetére
Nem OP az NC Max. Távolodj tőle 4-5 lépésnél távolabb, és azonnal borul
Mármint értem, hogy mit utálsz rajta, de meg kell tanulni messze maradni az NC maxtól, és onnantól papír.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2142 üzenetére
Egyetértek
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN #2133 üzenetére
Nincs.
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN #2102 üzenetére
+ US accountokhoz lehet szerezni free SC-t, ha regisztrálsz más SOE játékokra. (legalábbis régen lehetett)
-
válasz
PeeterssoN #2098 üzenetére
Elvileg igen. Gyakorlatilag pl. Akik már a beta tesztjor regisztráltak, maradhattak us accounton, illetve az EU szerverek közül talán valamelyik nem PSG által üzemeltetett. Vannak trükkök, higy mégis SOE accountot regisztrálj amúgy, de a legtöbb eu játékos psg-s.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2098 üzenetére
Got it.
Miért nem akartál P7 lenni?
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2086 üzenetére
Azt hiszem terveznek ilyet a játékba. Valahol olvastam a terveiket a játékkal kapcsolatban, ott írták.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #2086 üzenetére
De ez mennyire állat lenne már! Én erre a függetlenség napja c. film közben gondoltam. Összefogna az NC TR Vanu azonnal, ha el kéne pusztítani egy ilyen hatalmas romboló hajót.... A rengeteg ûrhajóról nem is beszélve
Meg persze ott van még az anyahajó is
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #2025 üzenetére
Köszi :-)!
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #2015 üzenetére
GTX 460 1GB kb. a minimum VGA amivel élvezhető a játék fullHD-ban olyan low-medium grafika környékén, de ha nem cél a 60 fps, akkor okosan beállítva high környékét is szépen viszi.
Prociból tényleg kellene legalább egy i3. -
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN #2010 üzenetére
GTX460-t semmikép sem éri meg venni egy olyan proci mellé. A single player játékokban sokat dobna, de a Planetside 2-höz processzor is nagyon kell...
Szerintem vedd meg az i3 3225-t és idővel veszel egy VGA-t is mellé. Viszont csak a Planetside 2 miatt nem tudom, hogy mennyire éri meg procit fejleszteni, mert a legtöbb játék egy új videokártyával profitálná a legtöbbet. -
hipó
tag
válasz
PeeterssoN #2007 üzenetére
Egy egészen friss teszt szerint egész jók az i3-ak is [link] de csak ha dedikált vga kártyával támogatod meg őket (bár ezt nem nézték a tesztben).
Esetedben a szűk keresztmetszet az integrált gpu lenne. Kis felbontásban még talán játszható minimumon, de nagy csatákban felejtős. Akkor már inkább valami integrált apu-s amd-t vennék.Keress rá a youtube-on ilyen címszavakkal, hogy i3 hd4000, találsz planetside videókat, 20-30 fps-t említenek a leírásban. A bökkenő az, hogy olyankor még egy lövés sem dördült...
Szóval kérdésedre válaszolva: csak integrált vga-val nem ajánlott a játék, de az i3 egy erősebb vga-val megtámogatva már elég lesz. Vagyis intel fronton (ami cpu erőben és árban az amd felett van), nem úszod meg dedikált gpu nélkül.Saját tapasztalatom, hogy egy Athlon II x3 455 egy HD7770 társaságában már elég a jó játékhoz 1280*1024-ben, a nagy csatákban sem lesz játszhatatlan, de a grafikából vissza kell venni.
A mostani i5 2400-am (ami cpu órajelben kb az általad említett procival van egy szinten, csak a 2+ mag miatt stabilabban tartja a szintet) gtx ti boost-al az előbbi felbontáson maximum grafikán nagyon szépen megy, de fullHD-ban már vissza kell venni medium-high beállításokra a gpu limit miatt, hogy a nagy csatákban is játszható legyen. -
válasz
PeeterssoN #2010 üzenetére
Itt mind a kettő kevés lesz...
használtban gondolkodsz?
-
válasz
Az a GPU nagyon kevés
és proci sem a legcombosabb.
-
Amantius
senior tag
válasz
Tavaly, a VGA-m adta meg magát. Core i5 2500K-n (4,5-re húzva), HD 3000-rel, számomra játszhatatlan volt. Annyira le kellett venni mindent, hogy borzalmas volt a kinézet, még úgy is akadt. Semmi értelmét nem láttam vesződni vele. Tehetsz egy próbát, gondolom te sem hosszútávra tervezted.
-
Visormail
addikt
válasz
PeeterssoN #1964 üzenetére
Minden játék kidob lol, igen a főmenübe, a szerverkeresőbe, a bejelentkezési ablakba, de nem bezárja magát. Jó hogy nem kapcsolja ki a gépet is mert megszakadt a net 3mp-re.
-
Shing
őstag
válasz
PeeterssoN #1964 üzenetére
De kidobhatna a főmenübe vagy valami. Nem kényelmes utána visszanyitni a játékot, elég hosszú a betöltési idő, stb...
-
válasz
PeeterssoN #1936 üzenetére
senki nem mondta, hogy nem tudják....
Mi is összeraktuk. csak amikor az Ágyrács összeállítása 2 óra, mert 52 db keresztlecet kell behúzni egy darab ágyrácsba, és van belőle még egy komplett szett, akkor egy idő után elveszíted a humorérzéked -
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #1936 üzenetére
Ne verd a földbe szegényt
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #1920 üzenetére
Az komoly, akkor még várok a használatukkal, hátha lesz vmi dupla xp hétvége és rendbe szedik a játékot. Engem mostanában az idegesít fel, hogy nem tudok belépni akkor mikor a csapat játszik
-
válasz
PeeterssoN #1908 üzenetére
Az is sűrűn előfordul, nem kell beszarni rögtön. Autentikációs szerver van hogy néha elszáll, vagy nem elérhető - na akkor tűnnek el a karaktereid.
A fő problémám amúgy a frissítgetésekkel az az, hogy ezt mindig egyszerre kezdik el csinálni, totál mindegy hogy melyik szerver hol fizikálisan hol van, nem pedig CET szerinti hajnal háromtól (ami náluk a nyugati parton ugye este hat) mondjuk hajnal hatig, hanem munka kezdéskor (reggel 7-től helyi idő szerint, ami meglepő módon du. 3 nálunk). Ez tök faja az amcsiknak, mert amit elkúrnak napközben, azt estére mindig rendbe tudják tenni, hogy mire indul a US primetime (cca. este hattól 11-ig), addira minden rendben legyen. Mi meg szívunk, mert mindig a mi játékidőnket barmolják szét a tököléssel.
De nah... amerikai fejlesztő gárda, japán anyavállalattal, és német helyi képviselettel. A rugalmasság mintapéldái....
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #1907 üzenetére
Minden oké , visszajött !
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1886 üzenetére
Csak tech-planten, vagy a warpgate-n van nehéz tank.
-
Amantius
senior tag
válasz
PeeterssoN #1871 üzenetére
"Amíg ki nem ábrándul a condomruházatból és nekiáll inkább egy férfiasabb accot fejleszteni."
Zacskóban kicsit szorít, de ha tökön lőnek, még jól is esik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Nem is a ruha miatt megyek Vanunak
Nagyon tetszenek a fegyverek. Szerintem a TR-osok néznek ki a legjobban, azért is választottam azt korábban.
Kicsit fura lesz átszokni
Eleinte lehet pár ally is elhullik körülöttem.
Holnap lesz fent valaki reggel 8 és du 2 között? Grindolom az xp-t keményen egész délelõtt. Szombaton reggel 6-11 vagyok elérhetõ, vasárnap úgyszintén. -
válasz
Sajnos nincs időm több karakterre
- meg akkor már normálisan csinálnám, szóval ha ki lesz maxolva a VS, talán akkor nyitok egy TR-t Milleren
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
PeeterssoN #1867 üzenetére
azt tudom. inkább vanu lennék most és akkor ceresen. ha viszont nem tetszik akkor átmegyek millerre trnak
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #1859 üzenetére
Passz egyenlőre, de lehet kellene kitalálni vmit
-
válasz
PeeterssoN #1740 üzenetére
2 éve leszoktam....
A twitter link egy hacker csapat bejegyzésére mutat, ők DDOS-olták le (terheléses támadás) a PS szervereket. Viszont a double XP-t meghosszabbították január 3, 9-ig
))
-
válasz
PeeterssoN #1733 üzenetére
Akkor azt már nem is mondom, hogy membershippel rendelkezőknek van minden nap egy-egy termékcsoport (ma épp az assault rifle-k voltak, tegnap a Liberator fegyverzete) akciósan, féláron.
-
válasz
PeeterssoN #1728 üzenetére
napok óta a member's sale 1 SC. És egész faja dolgok (pl. Fury és Ranger Sundira).
-
Amantius
senior tag
válasz
Most 99 a Flash-re egy stuki. Sajna nem emlékszem a nevére. Egy shoti.
-
Creever
csendes tag
válasz
Daily member sale 1 sc
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
PeeterssoN #1705 üzenetére
Több arany hóember is van, csak nagyon ritkák. Ha megölsz egyet, kapsz egy arany tetődíszt(hood ornament), és 5000 xpt. Sima hóemberek 500 xp, 10 hóember egy titulus. 60 hógolyó ölés más titulus.
A hóemberek szerte szét Esamiron vannak, könnyen észrevehetők a vörös sapkájuk miatt, de nem jelennek meg sem radaron, sem thermalon, nem lehet őket kijelölni sem. Van egy fix számú spawnhely, szal lehet őket campelni, bár ennyire csak nem elvetemült senki. A spawn idejüket nem tudom, de álítólag 1 óra körüli. Nyílt terepen nem kell keresgélni, fás területeken, vagy sziklák lábánál, híd alatt, stb kell keresni. Bázison belül nincsenek.
-
válasz
PeeterssoN #1705 üzenetére
Hello mindenki!
Úgy tűnik, hogy megoldást találtunk arra a problémára, ami a szerverek instabilitását okozta, és arra kényszerített minket, hogy az elmúlt 36 óra nagy részében lezárva tartsuk őket. Folyamatosan figyelni fogjuk a szervereket a következő napokban, de reményeink szerint a szerver stabilitással nem lesz már több problémánk.
Kompenzálva a szerverek leállítását, nyugati-partii idő szerint péntek éjféltől vasárnap éjfélig dupla XP lesz minden szerveren.
Még egyszer: nagyon, nagyon sajnáljuk ezt a hosszú leállást.
Találkozzunk Auraxison (Én Esamiron leszek, és az arany hóembert keresem majd)!Matthew Highby
Kreatív igazgató -
Mattyokar
tag
válasz
PeeterssoN #1637 üzenetére
Engem a héten be se engedett még a duplaxp-s estéken...
FischiPisti: ennek folyománya, hogy lehet, elmaradok tőletek ezen a hétvégén.
Pedig megpróbálnék arra gyúrni, hogy zsebmedikünk hatásos helyettese legyek. -
válasz
PeeterssoN #1634 üzenetére
Nekünk semmi ilyesmi nem volt.... Hülye kérdés, de nektek nem a pictures napos megtelése okozza a lagot?
-
Blade_W
tag
válasz
PeeterssoN #1584 üzenetére
a physx-et letiltották egyelőre
-
RichieTri
senior tag
válasz
PeeterssoN #1584 üzenetére
a buborékokra gondolsz? akkor a z Physx...
tényleg jó lett a patch.
FHD-ban minden high/ultran 55fps ala nem esikés végre azt látom, hogy GPU limit van.
és még az új UI is szépviszont egy apróság...60 fps-nél nem is lehet több.valahogy lekorlátozták LOL
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #1554 üzenetére
2. linket elb******, de az első működik, ha mégsem, próbáljátok többször.
Még1szer:Közvetlen letöltő link: Unpark-CPU-App.zip
Link a weboldalhoz: Disable CPU Core Parking Utility -
Baldrick
csendes tag
válasz
PeeterssoN #1546 üzenetére
Mumble-val beszélgetünk de TS-hez is van ilyen plugin asszem, hogy kiírja játék közben ki beszél
-
válasz
PeeterssoN #1546 üzenetére
A kiírast pl. Az Overwolf megcsinálja.
-
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #1520 üzenetére
Nem csináltam végül semmit, mert játék alatt mind a négy mag dolgozott.
Nem tudom, hogy akkor parkoltatja-e a win, vagy sem a magokat.
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #1478 üzenetére
Én azt tippelném, hogy a teszt szerverért a boostot az után fogják adni, miután kimegy a patch a live szerverre, de majd biztos írnak erről vmit.
Kijött az optimalizációs patch a teszt szerverre, lehet nézegetni, rengeteg minden változott.
Az UI teljesen új, biolabok belseje is alaposan meg lett variálva... -
Mattey
tag
válasz
Aha köszi... gondlom Terran. ki keressek felvételért ?
-
vaakuum
addikt
válasz
Fontolgatom, hogy lassan beadok egy jelentkezést hozzátok. Remélhetőleg már nem vagyok nagyon lámer.
Csak az a baj, (már ha ez baj) hogy nincs konkrét kedvenc class-om, rendszeresen váltogatom őket a hangulatomnak megfelelően. Na jó, talán a sniper van legjobban kifejlesztve, és azzal van a legtöbb killem, mióta van smg-m
Most a vadászgép fejlesztésével kacérkodom, a Training pályán álló célpontok ellen használva már nem szoktam lezuhanni vele, csak néha
-
Loha
veterán
válasz
PeeterssoN #1449 üzenetére
Lézernyalábot eltüntették, jelenleg nem látszik.
NC Bouncing Betty & VS Proximity Mine
These now animate and play audio before detonating.
Internal maximum damage radius increased from 0.5 to 2.0 meters.
Minimum damage now drops to 200 at 6.5 meters, up from 10 at 6 meters.TR Claymore
Added audio when claymores trigger.
Maximum damage increased from 1275 to 1300
Internal maximum damage radius increased from 1.5 to 3.0 meters.
Minimum damage is now 350 at 6.5 meters, up from 10 at 6 meters. -
vaakuum
addikt
válasz
PeeterssoN #1449 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem pont az ajtókerethez teszem, hanem kicsit az ajtófélfától bentebb (ami lényeges lenne, hogy ne lássák és tudják kilőni kívülről) akkor egy medic a túloldali ajtófélfa közelében simán be tud szaladni, és csak a páncélzatát bukja. Ráadásul a lerakási távolságra sem sikerült még ráéreznem, mert néha éppen csak a maga orra elé ejti, máskor meg bedobja az ajtó közepébe.
Ráadásul valóban csak a jelölt szakaszon érzékelt mozgásra aktiválódik (ha aktiválódik, mert láttam már infiltrátort is átszaladni rajta cloakban), de minden irányba hat. -
zolee0307
őstag
válasz
PeeterssoN #1430 üzenetére
Jaja
Ezt írtam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest