Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ficere
aktív tag
Nem másolja fel usb-re a csatornalistát a tv,valakinek valami ötlet?
Machete nem ír sms-t
-
noco79
tag
azok a Hz számok nem annyira fontosak ne az alapján válaszd ki........szerintem szinben lehet még eltérés(7606 van nekem is, az ezüstszürke),ettől lehet még más az áruk is.
ficere: először én se tudtam belőni a digi adásokat,aztán én Angliát állitottam be országnak és fasza is lett........az órabeállitásnál kell kikapcsolni az automatikus időt vagy valami ilyesmi de kicsit olvass vissza mert ezekre már válaszoltunk 1x
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
Ne használd teljesen automatán a tv óráját. És a téli/nyári időszámítást te állítsd be a menüben kézzel. Nálam egy időben mér az m1 hd elállította az órát, miután likvidáltam többé nem piszkált bele. Azóta lehet már jó, de ki tudja.
Ha a beállításokat átpiszkáltad, akkor a főkapcsolóval áramtalandísd a tv-t, hogy teljesen elfelejtse az időt és az epg memóriáját, hogy amikor újra indítod akkor kérjen le a rendszerből adatokat frissítésre. -
nyxor
aktív tag
Ez az eltérő időzónából ered. Az órát próbáltad már átállítani? Egyébként szinte biztos, hogy Mo.-i beállítással is megtalálja a csatornákat, 2011-es modellről lévén szó, enyém is akkori, és gond nélkül megtalál mindent (32PFL3606H). Esetleg szoftvert próbálj meg frissíteni rajta.
LG G2
-
melonati
csendes tag
Sziasztok! 37PFL9606K SD adásoknál,divix filmeknél vettem észre függölegescsíkokban,kiskockák?Van ötlete valakinek?
-
Zsolt121
csendes tag
philips a tv-re mennyi garanciát ad? 1-2 év?
-
Zsolt121
csendes tag
az elég sovány nem ?
-
-
amol
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy 32PFL7605H megvételre (vagy nem). Ismerősömé, tudom róla hogy májusban vette és nagyon keveset használta, még a kábel tv sem volt bekötve nála.
Azt már látom hogy a készülék hálózati médialejátszásra gyakorlatilag alkalmatlan, viszont a képe tetszik, attól eltekintve hogy gyors oldalirányú mozgásoknál függőleges sötétebb folto(ka)t látok a kijelző közepe táján. Nem pixeleket, olyan mintha poros, fátyolos, maszatos lenne ott pedig nem az. Nem tudom eldönteni hogy ez a jelenség a tv hibája, jellemzője vagy valamilyen zavaró jel, bár azokat megpróbáltam kiszűrni. Lassú mozgásoknál nyoma sincs ezeknek, a fényeloszlás homogénnek tűnik. 100Hz-es frissítésre van állítva, a képjavító funkciókkal már eljátszadoztam.
Tudnátok segíteni ebben?
Milyen beállításokkal lehet az elfogadhatóhoz közelíteni az analóg kábeles adásokat?
Szerviz menübe hogy tudok belépni?Köszönöm.
-
mort87
csendes tag
Na, végül megvettem a 37pfl4606h készüléket, nagyon szép képe van (szerintem).
Viszont lehet, hogy csak hülyeséget mondok (mert ez normális vagy semmi különös nincs benne), de mikor rádugtam az analóg "kábeltévére" (tehát csak egy kábel jön a lakásba, külön box nincs) akkor az analóg adásokon kívül (ami meglepő módon elég jó minőségűek már ha nem esik le a jelerősség), bejött a a 7+1-es mindigtv is. Pedig már gondolkoztam egy elosztón is. Ezek szerin a kábelen a digitális adás is jön? Bocsánat a hülye kérdését csak azt hitem ehhez külön tetőantenna kell.
-
maress
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni azzal kapcsolatban, hogy ha e két tv közül kellene választani, Ti melyiket mondanátok és miért?
LG 37LV579S SMART LED és
Philips 37PFL6606H SMART LED.
A kettő egy árban van. Az Lg újabb modell, de a leírásokból nem jöttem rá, hogy vajon a tudása is nagyobb e.[ Szerkesztve ]
-
"Infinity"
aktív tag
Sziasztok.
Eladnám szeretett TV-met. 32pfl5605H FULL LED paneles. Doboza és mindene megvan.
garancia még több mint másfél évig van rá. Monitornak is ideális szerintem. Ha valakit érdekel írjon bátran. -
maress
csendes tag
-
gergo.79
csendes tag
Nekem pont ilyen Philips tv-m van, karácsonyra vettem. Én is az LG-vel hasonlítottam össze a boltba és egyértelmű volt, hogy ezt választottam. Az LG-nek nagyon tompák a színei. Maga a tv is sokkal okosabb, több beállítási lehetőség van.
Persze hátrányai is vannak: nálam például túl erős a piros és a narancssárga szín a többihez képest. -
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Ezen a youtube kezelőfelületen,nem tudok változtatni valami úton módon,annyira átláthatatlan.Machete nem ír sms-t
-
nyxor
aktív tag
Ilyen problémák se lennének, ha Philipsre is lenne buherált soft. Samsungokra van, ott aztán lehet nyúlkálni mindenbe. Valaki foglalkozhatna a Philipsekkel is, ugyanaz a Linux fut rajta, mint a samun.
LG G2
-
K-G-za
csendes tag
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy ha bekapcsolja a TV-t, akkor néhol "kikockásodik" a kép néhány foltba vagy csíkba. Olyan mintha adászavar lenne, de ezt biztos a tv csinálja, mert a többin semmi gond. Ezt mindig bekapcsolás után csinálja kb. 5-10 percig utána frankó a kép. Most áramtalanítottam és mintha elmaradozna, de ki tudja. 42pfl7606 a típusa. Szoftver update megvolt.
-
face55
csendes tag
2TB-os hdd-t képes e kezelni a Philips tévék usb-je?
-
GeoPhoto
tag
Tök jók ez a Philips tévék, de ez a Firmware dolog kicsit gázos. 2 hete van meg a 40pfl5605h/12-es, de máris sikerült abba a hibába belefutnom, hogy ha PC-ről HDMI-n használom néha 2 mp-re elmegy a kép és a hang. Utánanéztem, és ez a bug másnál is előjön a 2010-es modelleknél. Mivel azért még elég aktívan jöttek eddig rá a a javítások - a mostani dec 23-ai - remélem megjavítják. Nem szivesen cserélném le, mivel nagyon szép a képe, meg a többi szolgáltatása is ok, de ez azért egy tévénél eléggé nagy szívás.
-
face55
csendes tag
Az én esetemben pont egy 6606H-ról lenne szó. Érdekes hogy ez is akkor mennyire sorozatfüggő. Gondolom vmilyen formában csak felismeri majd, ha másnem a 2TBból majd csak egyet lát.
[ Szerkesztve ]
-
GeoPhoto
tag
Sandy Bridge-ben lévő Intel GPU-val van meghajtva, és a gép méretéből adodóan nem is tudom cserélni. Ha esetleg valamikor találtál erről leírást (mármint ATI szinten) akkor megköszönném ha elküldenéd a linket.
Tegnap pl nem is jött elő (legalábbis nem tünt fel, lehet mert csak 40 perces epizódot néztem), plusz annyi féle beállítás van, hogy még nem tapasztaltam ki mi az ideális (mivel filmet nézek többnyire, ezért nem biztos, hogy a PC üzemmód a legjobb pl.). Az Xbox360-nál nem jött elő eddig, de az ugye célhardver.
-
cselt
senior tag
válasz GeoPhoto #3038 üzenetére
Leírást nem találtam róla, csak tapasztalatokat olvastam itt a fórumon de máshol is és írták azt is, hogy nVidiaval nem volt ilyen probléma. Nem igazán tudom, hogy miért van ez a probléma. Én eddig együtt éltem vele.
PC üzemmódot szerintem csak akkor kapcsold be ha játszani akarsz. Ha filmezel akkor kapcsold ki és így elérhetővé válnak a képjavító beállítások is. Ezeket meg kedved szerint állítgasd.
-
GeoPhoto
tag
Köszönöm a választ, még esetleg megnézek valami régebbi drivert, mert mintha arról találtam volna valamit Intel vonalon.
Nagyon szép kis tévék ezek a Philipsek, remélem azért lesz még hozzájuk support a jövőben is. Persze az, hogy ugyanaz a kategória 2011-ben már kevesebbet tudott eléggé lehúzás jelleget ad a dolognak (5605 még 100Hz-es, 5606 már nem az pl)
Egy bemutató darabot fogtam még ki a 2010-esből, ettől a problémától eltekintve is szerencsésnek érzem magam, az új bár vékonyabb, de nekem az edge LED amúgy sem szimpatikus.
-
cselt
senior tag
válasz GeoPhoto #3042 üzenetére
Igen én is nagyon meg vagyok vele elégedve. Mikor nézegettem, hogy mit is kéne venni, akkor nekem is nagyon bejött ez a backlit led. Nekem ez se tűnik olyan vészesen vastagnak, no meg aztán szemből kell nézni nem oldalról
Nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon jó "kis" tv -
GeoPhoto
tag
A Philips gyári fórumán is leírják, hogy nem igazi 100Hz-es, mert nem számol extra képkockákat. A 100Hz itt annyit jelent, hogy 2x mutatja ugyanazt a képet és így kevésbé vibrál. Mondjuk kipróbáltam az enyémen az igazi 100Hz-et, de elég durva lett az eredmény a természetfilmnél amit néztem, az emberkék mellett szinte vibrált a levegő ahogy a számítási hibák kijöttek. Állítólag a Pixel Perfect jelfeldolgozó az, ami már igazán használható, de falura ez is jó lesz
az 5605 az még sima backlit LCD, kb 8 centi vastag, az új meg edge lit és csak 4 centis. Persze még van pár újítás (feliratkezelés etc) de azokat úgysem használnám ki.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok,egyszerűen nem tudok hangot kicsalni a tv-ből hdmi-n keresztül,se a notimon,se dvd playeren keresztül.Valakinek nincs valami ötlete?
Machete nem ír sms-t
-
Mezcal
addikt
válasz GeoPhoto #3047 üzenetére
Ja, ez lehet, erről nem tudtam, viszont itt a 100Hz elvileg nem a vibrálás miatt van, mint a képcsöveseknél, hanem a mozgásábrázolásért. Tehát akkor 100Hz és 100Hz között is van különbség, hogy éppen mire számítják.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá