Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz Mr.Csizmás #71075 üzenetére
Nem nem használunk. Előtte sem és utána sem.
Együtt alvás pártiak vagyunk. A szülők által kifújt CO2 serkenti a baba lélegzési íngéret az agyban. Így ha nagyon mélyen elalszik akkor sem felejt el lélegezni...A részletezett esett este 11 után nem sokkal történt. Hálószobában a gyerek a hátán feküdt és ezzerrel kalimpált. A feleségemmel pakoltunk. Vagyis én pakoltam ő nézte. Egyszer csak mondja hogy te ez a gyerek elalszik. Mondtam is na megtört a jég, mert eddig csak úgy aludt el, hogy hosszú tíz percekig ringattuk és sétáltunk vele. Hát nem.. a liluló fej után, rázás ordibâlás, felváltva, majd hívtam a mentőket. Majd visszakaptam a gyereket és pánikoltam raztam, fújtam, majd egyszercsak nyiladozott a szeme, az én kezemben... de még percekig semmi kapcsolat a külvilággal, de már lélegzett... Alig de lélegzett...
Kívánom hogy ezt az érzést sose tapasztalja meg senki..... Kivéve az infektológi magyarországi kiralynője.
Azt az érzést meg pláne nem amikor azt magyarázza valaki hogy ez teljesen normális és hagyni kellett volna az ágyon mert magától újraindul a rendszer..... Örüljünk hogy nem okoztunk nagyobb kárt....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest