Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Amig nálam van addig minden nap. Majd amikor vmikor hazakerül (ott is marad) és onnantól csak akkor fogom használni amikor hazamegyek. 2-3 havonta.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Ami feltete az i-re a pontot az volt,hogy azt mondta most lett felujitva a generátor,ami kicsit látszott is,de fura volt,mert nem a külsejét szokták felujitani és az látszott ujnak.
Panaszkodott,hogy sokba van (tuti fogyasztás) és mégsem állitotta le az autót,ezen csak akkor gondolkodtam el amikor hazaértem.Sztem nyertem vele.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Mivel Te nem Angliában vagy elég kevés az esélye,meg amugy is...
Itt teljesen másképp vannak az autó árak,ezért nincs értelme árat irnom.
Egyébként letettem róla,nem hiszek az eladónak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen most venném.
Csak eléggé hezitálok.A tulaj azt mondja,hogy sokba van az autó (megjegyzem családja van),de a biztositás olcsó neki,mert jó helyen lakik és már 46 éves.De igazából nem költött még rá semmit,csak vette 1,5 hónapja,hogy melóba járjon vele. Ezek szerint sokba van a benzin. Itt egyébként nem nehéz magas fogyasztást elérni. Könnyü belefutni nagy dugókba,araszolgatni.
Nagy takaritás ráfér az autóra belülről,gondolom a gyerekek segitenek össze koszolni.
Viszont az látszik,hogy nincs lelakva.
Kivülről annyi látszik,hogy sokat állt napon ,mert kicsit megszivta a szinét.
Illetve a fent emlitett sérülések.
Nem tudom irtam-e,hogy a hátsó lökháritón kb 7cm hosszan pár centi vastagságban megindult a lakkozás (fel van pattogva,gondolom ez is a nap műve).Sajnos nem tudja mikor volt vezérműszíj cserélve.
Még nem mentem vele,csak összefutottunk ma,mert egyikünk sem ért rá igazán.
Holnap elvileg alaposabban meg tudom nézni és ki is tudom próbálni,kiváncsi leszek a turbóra.Ja és a fent emlitett hátsó kipuffogó dob hibás,gondolom ezért panaszkodik,hogy sokba van,mert igy többet eszik,és ilyenkor kiszámithatatlanul irreálisan sokat ehet.
Javitsatok ki ha tévedek.
Felszereltsége elég jó,szinte minden elektromos benne. Légkondi is van.
Ülés is elektromos teljesen,fűtéssel.
Krém szinü bőr mindenhol,az idő illetve a nap,na meg az ápolás hiánya miatt természetesen repedezésekkel.
Ez vmikor komoly gép lehetett.
1998 évjárat.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Elektronikus cuccok rendben vannak rajta.
Nem tudom hány fajta 2.0 mocit gyártanak, ez turbos.
Elvileg nem kéne számitson a fogyasztásban.
Én vmiért azt gondolom ez sokat eszik.
Nálam városban tuti lenne 10LVolt egy vectrám az is 2.0 volt az 7L körül eljárt városban.
A hátsó kipuffogó dob ha hibás vagy lyukas attól is többet eszik,nem tudom mi van ott benne egyébként.
A jobb hátsó lökháritón van egy horzsolás,egy hosszabb csik.
-
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit kérdezősködnék.
406-os 2.0 turbo benzin.
Vannak jellegzetes hibái ?
Illetve a fogyasztása érdekelne.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...