-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Szevasztok!
Jóárasítottam a DVD lemezeket, maxell DL 10db-os 2800FT. Verbatim 16x-os minuszos, 100db csak ma 6600FT , ha mindet viszed akkor alkudhatsz, ha nem, akkor az árak fixek . Várom a rengeteg privátos üzeneteket -
Gtxtt
tag
Keresek S939 foglalatú,GeForce 6100/6150 + NForce 410/430 chipkészletű alaplapot!
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
Stoner
csendes tag
Egy kis adok-veszek így az ünnepek után:
Keresek:
- S939 AGP DDR1 alaplapot nem túl drágán
- Radeon 3850 512MB PCIE karit garivalMegválnék:
- AMD A64 3200+ S939 proci hűtővel (2GHz alapon, megy többet is)
- Radeon 9800 128MB AGP kártya Artic-Cooling hűtővel
- 2x512MB DDR Twinmos (duál)Árakat nem írok, ha valakit komolyan érdekel úgyis megegyezünk. Privi, email jöhet tonnaszám!
A közhiedelemmel ellentétben a rendszergazda nem gépparkot üzemeltet, hanem állatkertet.
-
nesa
veterán
5K Lenne 1 jokepu HDD re SOS be kell akar holnap megyek erte gari elony ha van.
Mark!
Irtam nem az enyem, ocseme ,ott van 2db telefonszam felhivod es megbeszelitek.
De elore mondom azert tulzoan se kellne alkudni szal a 15k kicsit eros szerintem de 20k korul megy szerintem (ez csak az en tippem) Hardver beszamolosdi is megy ha ertelmes. -
nesa
veterán
Ha esetleg valakit erdekel ilyen auto akkor a megadott teloszamon lehet erdeklodni ocsem hasznalta eddig, alkudni kotelezo.
Keves lakotolni valo talan akad rajta,de megy.
-
gPoint
tag
ja 3 napja még nem ez volt az adatlapján, telefonszáma van csak meg. egyelőre nem tervezek feljelentést meg hasonlókat, hátha el tudom érni. (lehet hogy utána sem mert ennyit nem ér a téma)
nincs súlyos összegekről szó csupán inkorrekt volt amikor nem árulta el hogy a telefon az alapfunkcióját, tehát a hangtovábbtást nem tudja tisztességesen megoldani + a jelzett 5 nap helyett 2 nap alatt lemerül az akksija. én meg balfasz voltam hogy nem próbáltam ki. na mindegy előfordul az ilyen de azért kicsit bosszantó a dolog. ezek után az lenne a minimum hogy visszaveszi a telot. -
gPoint
tag
4sal3-val kapcsolatban kinek mi tapasztalata? dúrván átbaszott egy telefonnal és nem reagál nem veszi fel a teloját (ki van kapcsolva). ismeri valaki?
-
s7evcsenko
addikt
Samsung SP0411N 40GB winyó - 3.5k
Intel Cel 500MHz hűtővel - 0.8k
256MB PC133 SDRAM - 2k
GF MX440 64MB VGA TV-Out (passzív) - 2k
S3 Trio 4M AGP - 0.5k
KME PX-230W ATX táp házzal - 2k
NE2000 Compatible ISAPNP Ethernet-adapter - 0.5k
TP-Link TF-3239D 10/100M PCI kártya 2009.11.21.-ig garos - 0.7k
Fehér ATA Mobil Rack - 0.5k"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy komplett konfig!
Proci= E6300@1860Mhz =@3600Mhz(tuning)
Lap= Gigabyte GA-965P-S3(garis)
Vga= Gainward Bliss 7900Gt+Vf700(garis)
Ram= Transcend JM800QLJ-1G 2*1Giga 800mhz@1000mhz(garis)
Vinyó= SAMSUNG HD160JJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)(garis)
Optikai meghajtó= Optiarc(Nec,sata) DVD RW AD-7173S(garis)
Ház= Casetek CK-1020
Táp= Delta 350w
Monitor= LITE-ON 17"-os
Hangfal= Logitech S200 2.1
Bill= Sulpog (rádios)
Egér= Genius (optikai)
Hűtő= CoolerMaster Hyper TX2(proci)Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
magi20
senior tag
válasz Mrs. Lovett #6476 üzenetére
de jön análkapitány és leállítja a folyamatot.------hívtam Mikit de nem vette fel.-anál neki.
sőt sms-t is írtam[ Szerkesztve ]
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Core2 konfig és 4eredeti pc játék(gyűrűk ura 1-2,Half-life2 episode one,Mostwanted!
[ Szerkesztve ]
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
mexx0407
tag
Sziasztók!!!
Eladó Kék/Szürke Gardrobszekrény közepén tükör 3 Ajtos ,3 fiókos ,polcos...........
Ir:25000e alkuképesEladó Kihuzhatos franciaágy kék/sárga mintás.................
20000e alkuképes -
ha3fis
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden fórumlakónak!!!
-
Macka
veterán
válasz Mrs. Lovett #6471 üzenetére
Na, majd az én feleségem is felregisztrál, és akkor végképp nőuralom lesz.
-
a2d2
addikt
válasz Mrs. Lovett #6471 üzenetére
Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi !
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mrs. Lovett
tag
Zewa: Ezt a Erzsókát automatice küldenék az oviból a logopédushoz.
[ Szerkesztve ]
Vábá-cubi-csumbi-bumbi!:)
-
Zewa
senior tag
válasz chungee #6467 üzenetére
Azért a "Das ist mein Kampft!" & " Szolpolni fogsz! Tudod mi az! Mint a kismalac! " sem gyenge /Bár tele van a net ien finomságokkal/
PSP visszamondva találtam egy frankót. ( amugy mióta divat bescennelni a személyit? )
nem igazán hardver de azért keresek: Jó dirt-steet váz (25K ig) és komolyabb 26"-os felni (pl single/double track)[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Macka
veterán
válasz Mrs. Lovett #6464 üzenetére
Te vagy Kaics-né?
-
chungee
addikt
Nem hiába. Nő hatalom van
#6459: ÓÓÓh... baszki ezt véletlenül láttam tévébe anno és sírva röhögtem
Utána azon elmélkedtem, hogy ennyire jó színész, vagy ennyire nem komplett
[ Szerkesztve ]
-
Mrs. Lovett
tag
Sziasztok!
Kaics üzleti ügyeivel most már hozzám is fordulhattok.
A Balázs-showba mindig összeszedik az eszelősöket.
Vábá-cubi-csumbi-bumbi!:)
-
Macka
veterán
[link]
Gyerekek! Ezt nézzétek meg, besz@rtok! -
a2d2
addikt
Hi!
Nincs valakinek olyan ps2-es kormánya olcsón, amit pc-re is rá lehet kötni? Bármilyen bóvli szar érdekel. Vagy tulajdonképpen jó lenne csak a hozzá járó átalakító is, esetleg ez utóbbi csak kölcsön is megfelel, hogy kipróbálhassam hogy működik-e a guitar hero gitárral.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nincs valakinek Dolby Digital és egyben DTS dekódere? Olyan cuccot keresek, ami SPDIF jellel megbírkózik, és vonal (line) szintű kimenetekkel rendelkezik, ergo nem valami házimoziszett erősítős dekódere, az csak a legutolsó lehetőség lenne.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
a2d2
addikt
Na basszus csak az én ramjaim nem kellenek senkinek?
2x1GB Kingmax ddr2 800 örökgaros, 7kAsus WL-138g PCI wireless lankari
PCI 10/100-as lankari
PCI belső modemA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Keresek PSP-t. Akinek van dobjon meg egy pm-el pls!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
gabx76
őstag
Memók elkeltek.
-
gabx76
őstag
2*1GB A-DATA DDR2-800 (örök garos) eladó
Darabonként 3500, együtt 6500FT! -
Dare2Live
félisten
Pécsen egérpadot szövetet pl qcket lehet vhol kapni?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Topikgazda
Scandisc M2-es 1 Gbytos kártyák 3k/db áron nálam találhatóak, próbagarral. Semmi extra csak a kártya.az ár fix, tehát nem képezi alku tárgyát, habár egye fene, 10 db-tól belefér egy kis alku
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Van-e valakinek videókártya memóriájára való hűtőbordája? 4 db köllene, lenne érte egy üveg villányi borom, vagy sörök aki nem szeretné . privizzetek
-
Topikgazda
Nos akkor itt az ideje bekeményíteni . Van még 100db Verba lemezem, 10db DL maxell momentán. Nem szívesen őrizgetném az ünnepek alatt, úgyhogy aki priviben a legjobb ajánlatot dobja rá ma este 9-ig, az 10 körül át is veheti Induló ár legyen 9ropi
-
ha3fis
tag
Hátha valakinek ez a szíve-vágya: Asus MyPal A730
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Eladó 2x1gb kingmax ddr2 800-as ram
Asus wl-138g pci wireless kareszPlaystation 2-usb konvertere nincs valakinek?
-
chungee
addikt
válasz s7evcsenko #6428 üzenetére
Mert hogy most kameráztam nagyot, hogy külön venti a rack-hez 0,4k-nál kezdődik Majdnem doboz cigi dikke
-
mark75
senior tag
nokia 6280=23e
samsung flat tv=40e
rs-mmc 512mb kártya=2000ft.
6120c=37e -
Topikgazda
Úgy néz ki holnap lesz pár db ilyen M2-es 1 Gb-os kártya telefonokba, márkát is csak holnap tudok, próbagaris cuccok, addig is ha valakit érdekel ajánlatokat priviben várom
-
4sal3
aktív tag
nincs vkinek felesleges ide -ből usb -be átalakító kábele? meg 12V-os táp hogy bekapcsoljon a hdd magyarul ilyen bigyó amivel be lehet kötni egy asztali hdd-t usb portra rem. nagyjából érthető voltam adnám érte mondjuk a moto t720-at
-
Topikgazda
Verbatim DVD valakinek? Van még 100db belőle, akit érdekel priviben dobjon meg egy jóképességű ajánlattal, MA Este az ÁRkád környékén is, és a Budai Vám környékén is házhozviszem
-
4sal3
aktív tag
eladó motorola e1000 - angol menüs, kopott, független ... 9k csak nektek, csak péntek estig. jameg van egy moto t720 is vodás ennek ára megegyezés szerint.
-
Passa
csendes tag
Sony Ericcson K800i eladó [link]
vagy csere Nokia 6500-ra!Üdvözlettel: Passa
-
gPoint
tag
Valakinek valami ezek közül?
Acer AL1714 [link]
Asrock P4I65G [link]
Celeron 2GHz
GF4 MX-440 64MB 128bit
Powerware 3115 szünetmentes [link]
Plustec OpticPro 7636T scanner [link]
Dlink 360R
Asus DRV-0804P DVD-RW
Samsung 160GB SP1654N
Maxtor 40GB Fireball3 (slim)ezeken kívül van még egy ház táppal valamint 2 darab RAM ha hazaérek végre megnézem mekkorák, meg még néhány apróság (kicsi vinyó, régi proc na meg az unalomig emelgetet 20 colos Eizo CRT)
árakat nem írok, akit érdekel priviben érdeklődjön, nagy esély van rá hogy megegyezünk..
-
chungee
addikt
válasz s7evcsenko #6408 üzenetére
Pörög is
-
Topikgazda
Szevasztok, Van vagy 175db TDK 16x-os lemezkém, meg vagy 100db Verba, nomeg 10db maxell DL, ha valaki szeretne belőlük dobjon meg egy privivel
-
mark75
senior tag
takems rs-mmc 512mb kártya elado.2500ft
-
chungee
addikt
válasz s7evcsenko #6400 üzenetére
Fehér ATA Mobil Rack - 0.5k
Elől van-e venti
-
Kobe
veterán
sziasztok
volna egy kis gondom....van pesten egy nagyker, ahonnan szeretnék lehozatni 2 kisméretű fitneszgépet, mivel jóval olcsóbb mint a kiskerár
azonban felutazni nem tudok érte, a cég viszont kikötötte h csak személyes átvétel esetén adja oda
szóval, nem tudtok pécsen valami oylan céget ami futár-fuvarozó jelleggel működik, és egy adott címről adott címre kézbesíti a holmit ? nem ugy mint, a többi futárcég, hogy van kerületenként 1 csomagpont, hanem akik adott címre mennekmivel fontos volna a dolog, érdekelne mindn javaslat
köszi -
a2d2
addikt
Eladó 2x1gb DDR2 800 kingmax ram
-
mark75
senior tag
elado egy alig használt fél éves samsung flat tv.(második tv-nek van használva,de inkább a port fogja).
samsung cw-29z404n tipusu. még kb 2.5 év gari.45e
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN