-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
válasz N4r4ncs #1420 üzenetére
alap esetben, mikor emg nem fizettel semmit paypalon keresztul es nem adtal el smmit, akkor az egyenleged 0.
ha majd eladtal valamit es a vevo atutalta az osszeget a paypal accountodra, akkor leszel pluszban. ha te vasarolsz valamit es meg nem egyenlitetted ki a szamlat, akkor leszel minuszban.asszem kb ennyi
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Balinov
titán
válasz N4r4ncs #1420 üzenetére
kicsit érdekesen kérdezelé.... a kártyán ha nincs pénz,a számládon nincs pénz.fizess be rá.ha a paypalon nicns pénz,az természetes,akkor veszi le és továbbítja az eladónak,szolgáltatónak az xyz Ft -összeget,ha tranzakció van és levonja a fedezetét pl. a lakossági folyószámládról.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz N4r4ncs #1413 üzenetére
ha kaptál értesítést/látszik az kivonaton,tranzakciók között,hogy "megterhelték" 400HUF-fal a számlád,akkor igen,automatice
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Flashcash
Közösségépítő
1. Paypal vásárló védelelme: [link] Itt a 13-as fejezetet olvasd végig.
2. Ha teljesülnek a paypal buyer protection feltételei akkor igen. Régebben volt az ebay-en is hasonló, amit felár ellenében igénybe lehetett venni, de úgy tudom ez már megszűnt.
3. Úgy fizetsz hogy az eladó elektronikus paypal számlájára utalod át a pénzt, de itt nem számlaszámok vannak hanem a felhasználó regisztrált paypal azonosítóját kell megadnod. Az ebayen általában automatiálva van a paypal fizetés, amikor megnyersz valamit megjelenik egy pay now gomb, hitelesít a paypal (be kell jelentkezned), megjjelenik neked a számla kitöltve az eladó és a termék azonosítójával, szállítási módot választhatsz ha van rá mód, és egy gombnyomással fizethetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest