-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slownz
senior tag
válasz mclaren777 #4892 üzenetére
Na igen, nekem is ezt magyarázta! Akkor mégis volt benne valami. Viszont úgy tudom, hogy se a maestro-val, sem az electron-al nem lehet interneten fizetni (csak dombornyomott bankkártyával), így csak az internetkártya marad, ami viszont fixen MasterCard.
Nekem az eddigi tapasztalatom az, hogy a CiB valahogy nekem mindig szarul vált.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz mclaren777 #4888 üzenetére
Ebből pont mind a kettő támogatott, szóval ilyen szempontból mind1.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Slownz
senior tag
A CiB-nél egyrészt van ez az internet kártya, ilyet csak MasterCardos-ba lehet igényelni, de ha USD-ben szeretnél vásárolni és megoldható, akkor VISA-t válassz.
(#4891) Saccco: Amikor anno körülbelül egy éve bent jártam a bankomban és megcsináltam ezt az internet kártyát, nekem a nő azt magyarázta, hogy a VISA az amerikai (Dollár alapú), szóval, ha USD-ben akarok vásárolni legfőképp, akkor azt preferálja, a MasterCard (Euró alapú), pedig európai, szóval, ha meg Euróban, akkor pedig azzal. Szóval, ha jól választok, akkor megúszok egy konverziót. Mondjuk már akkor sem volt világos, hogy ez, hogy lehetséges, hiszen úgy tudom, hogy a bankszámlám az mindenképp Forint alapú lehet csak
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Én mindenképpen internet kártyát választanék. Tudomásom szerint a CIB-nél is van ilyen kimondottan internetes vásásrlásokra használható bankkártya.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest