-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz Stanley-B. #12250 üzenetére
Még egy-két kérdés, ha lehet.
Ha az illető készpénzhez akar jutni, akkor a PayPal számlájáról, csak a saját néven lévő tényleges bank bankszámlára utalhat? Mert ez esetben nyilván rögtön inkasszálnák az átutalt összeget. És ez esetemben jó hír lenne. Vagy simán utalhat más számlára is? Így meg nyilván megússza a dolgot, és röhög a markába.
Egyébként pedig a PayPal-os számláról közvetlenül vásárolhat bármit interneten, vagy bankkártyával?Bocs, hogy ilyen alap dolgokat kérdezek, de nekem nincs ilyen virtuális számlám, úgyhogy csak annak kapcsán jött a képbe, hogy hozzájussak a jogos tartozásomhoz. Így aztán csak most ismerkedek a dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
-
angclung
csendes tag
válasz Stanley-B. #12250 üzenetére
Nagyjából így értettem. Az illető ellen konkrétan végrehajtás van érvényben. Persze hivatalosan se tulajdona, se bejelentett fizetése, se pénz a bankszámláin. És azért gondoltam a PayPal-re, mert egyrészt úgy tűnik, a végrehajtás nem zavarja, másrészt korábban itt a hardveraprón is tevékenykedett (ki is lett tiltva párszor).
Persze, az a remény nyilván megvan, hogy valamikor csak lesz valami tulajdona, vagy legalább fizetése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest