Hirdetés
-
GAMEPOD
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
Azért lett volna jó tudni mert a GránitBank ehhez a számlához csak MasterCard -ot ad.
Tegnap telefonon beszélgettem az ügyintézővel és rákérdeztem.
Elbizonytalanított, hogy PP -hoz nem fogom tudni használni.Inkább megkérdezem itt is - akinek van tapasztalata - hogy használ-e valaki ilyen MC -ot PP -hoz.
Illetve - elég suta vagyok ezekben a dolgokban - hogy ez bank és\vagy kártya (/kártyatípus) függő dolog-e?(Ha elég a MasterCard unembrossed és ez bankfüggetlen és lehet PP -hez használni akkor már nem is töprengenék ezen a dolgon tovább...)
Kérem aki jártasabb vagy tapasztaltabb ezekben a dolgokban legyen szíves felvilágosítani!
Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest