Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #14080 üzenetére
Szerintem Sunder
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #14065 üzenetére
Nem éri meg a faster cast gem szerintem. Azt gearre rakj inkább (pajzs , fegyver , amulet ).
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #14060 üzenetére
Trap cooldown recovery speed csökkenti csak ezt az értéket . Saboteur ascendancynak van kettő ilyen nodeja ,skillfan is van egy kettő , valamint Advanced trap support gem megoldás erre.
-
Mirman
őstag
válasz Gol D. #13995 üzenetére
Az arc sebzése önmagában elegendő szinte mindenre. Én csak combosabb rare / boss , nagyon nagyon packok ellen használom az Orbot. Jó a build amit követsz , mindent le lehet vele tolni jó gearrel Shaperig (szerintem azt is ha nagyon jó a gear és jó a mozgásod).
Reverberation rod vagy Tabula rasa jó leveling cuccok.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13869 üzenetére
Flameblast egyértelműen . Demigodkingnek van egy jó Youtube guide-a ami ezt használ és egész jó. Ezzel kezdte a league-t és eléggé érti a dolgát.
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
Szóval , írnék pár gondolatot az új Arc-ról .
Liga kezdésnél nagyon gondolkodtam hogy trap vagy totem vagy milyen karaktert kezdjek, de utolsó 2 percben megszállt az ihlet így egy self cast elementalistal kezdtem. Ezt a guideot követtem és jelenleg így néz ki a karakterem.
A leveling elég simán ment, az arc által lefedett terület a chainel és forkal nagyon tetszetős , bossok nem mentek olyan pörgősen, ki kellett mozogni ütések elől de nem volt semmi gond. 5-ször haltam meg szintezés során ami mind elkerülhető ha valaki jobban játszik/figyel.
Na de a lényeg a mapozás , ami valami elképesztő . Tény hogy rá van költve a karakteremre 5-8 exalted de ez valami félelmetes. Az egyik leggyorsabban clearelő karakter amivel csak dolgom volt , egyedül a Windripper raiderem volt hozzá mérhető , viszont az elég hamar elfogy DPS-ben , ez pedig (bár egyelőre csak Tier 10-es mapoknál járok) szinte megfoghatatlan.
Két dolog van amit kiemelnék hogy mindenképp próbáljon meg mindenki beszerezni. Az első az Inpulsa chest , a robbanások és a shock effectiveness elég sokat számít. A másik pedig egy Essence Worm , benne Wrath és egy Watchers Eye jewel ami mana leechet ad ha aktív a Wrath.
-
-
Mirman
őstag
Jó , az Arc top tier spell lett az biztos . Egyelőre mint kés a vajban . Elképesztően sima a leveling vele.
-
Mirman
őstag
Víz másnál is bugos ?
-
Mirman
őstag
We found the issue that's occurring and we should have it fixed within a few minutes. We are really sorry for the delay!
5 perce írták ki.
-
Mirman
őstag
válasz Rizseslescó #13728 üzenetére
Gem levellel lehet az egyik legjobban skálázni az ED-t. 21-es szintű az ED-m , 6link +1 to all gems Tabulában van még LVL 3 Empower is , tehát a végén összesen egy 25ös szintű ED jön ki ezzel.
A te karaktereden egy 18-as szintű van ami 914 dps. A 25-ös pedig 2076. Divinariusnál is sokkal jobb a Breath of the Council. De itt a karakterem , nézd át nyugodtan. Túlélése is elég durva mert Grand Spectrum mana jeweleket használok , így olyan 7-8k life+mana van összesen. Ebben a ligában játszottam eddig a legkevesebbet , de mégis ez a legerősebb caster buildem eddig.
-
Mirman
őstag
válasz Rizseslescó #13723 üzenetére
A Blight kapott egy Vaal verziót de ezen kívül semmi . Liga kezdésre amúgy nagyon jó az ED. Nekem előző ligában ez volt a fő karakterem és ezzel is kezdtem. Normális cuccokkal 100K ED sebzesem volt másodpercenként ami chaosbol elég jónak számít , bármit le lehetett volt ölni (Shapert nem próbáltam , guardianokat megölte ) Ehhez volt még egy 5link Blight kesztyűben.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13684 üzenetére
Trapre a Shadow - Saboteur túl jó hogy ne azt válaszd.
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13630 üzenetére
Most hirtelen 1 darab quest jut eszembe ami "vadonban" kezdődik és nem a main story része , Act 3-ban Siosa küldetése ami hozzáférést ad az összes skillgem vásárlásához ( ha eljutottál már Act 6-ig akkor ez már mind1 met ott alapból adott a lehetőség).
la_cc : Hát igen az Arc nagyon csábítóan hangzik szinte mindenhogy . Selfcast , Trap , mine , valahogy tuti meta build lesz belőle. Ez a guide elég szimpatikus .
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13628 üzenetére
Végig mész a városokon és ha nincs ott olyan karakter akinek a feje felett sárga felkiáltójel van , vagy pedig nincs aktív küldetésed akkor nem hagytál ki semmit.
Nem tudom van e erre addon, mert kb 3-4 karakter után kívülről tudod hogy melyik quest milyen sorrendben lesz és mi mit ad pontosan.
-
Mirman
őstag
válasz Har_melin #13611 üzenetére
Na ebből a videóból a legérdekesebb az utolsó 2-3 mondat volt. Eddig számomra nem volt nyilvánvaló hogy a trap support gemnek leszedik e a cooldownját teljsen , de a válasz igen. Ezzel így Glacial Cascade , Arc , EK nova , bladefall megint irgalmatlan OP lesz. Ami nem baj.
Én egyelőre GC totem hierophan , EK nova trapper vagy Fire Trap+ Flamethrover trap közt vacilálok .
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz Har_melin #13597 üzenetére
Nagyon kicsi pontosítás . A Vaal arcot először úgy tervezték hogy erősíti a sima arcot miután elsütöd , de annyira tetszett nekik a sima arc az erősítésével hogy alapból az erősített verzió van már . Az hogy a Vaal arc mit csinál meg nem tiszta számukra sem . Legalábbis nekem így jött le .
-
Mirman
őstag
válasz kristof123 #13544 üzenetére
Persze, én is sajnálnám mert ebbe na műfajban azért nagy az állóvíz. Az azért nyugtat hogy ha szét is cseszik akkor is ahhoz idő kell , addigra meg csak megjelenik nyugaton a Lost Ark.
Plazmacucci : Fórumozásnak része az is hogy találkozol veled nem egyező véleményű emberekkel és ne adj isten vitatkozol velük , szörnyű.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13542 üzenetére
És szerinted nem elég biznisz egy 1 milliárdos országban lévő verziót telenyomni mikrotranzakcióval ? Továbbra is a Diablot tudom felhozni példának ahol nyugodtan megél egymás mellett egy ázsiai verzió mikrotranzakcióval és egy nyugati amiben semmi ilyesmi nincs.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13540 üzenetére
Nem érzed ebben az ellentmondást ? Kicsit úgy állítod be a kinaiakat mintha egy segghülye, de roppant gazdag társaság lenne akik egyértelműen nem tudnak üzletet vezetni és feltett szándékuk szétbarmolni a saját befektetésüket hogy véletlenül se térüljön meg. Ne legyünk már ennyire naivak .
Kína fog csomo specifikus újítást kapni , ez biztos. Ezenfelül sokkal több pénzük lesz a fejlesztésekre ami a nemzetközi verziót is érinti. Szerintem ezzel mindenki nyerni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz tibee77 #13533 üzenetére
Nem működik a linked , itt van egy jó.
A hírhez kapcsolódva , szerintem ez egy pozitív dolog. Ha tényleg csak a kínai verzióba terveznek beleszólni akkor én teljes mértékben támogatom a dolgot. Kína egy teljesen más világ , ott még a Diablonak is külön verziója van különböző skinekkel és boosterekkel . Egy jó nagy töke injekció sose hátrány , szerintem ez előre viheti a játékot. A PoE-nek az egyetlen ellenfele a Diablo 4-lesz amivel szerintem csak pénzel lehet felvenni a versenyt (több fejlesztő , nagyobb marketing budget ) .
-
Mirman
őstag
válasz rumkola #13493 üzenetére
Passive tree menüpont alatt írja hogy ezt a gemet használja .
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13419 üzenetére
Érthetetlen . Buffoltak egy szar dolgot és nerfeltek egy OP-t. Ezt így kell csinálni , nem értem a sírást .
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13377 üzenetére
Hát ha 6szor halsz akkor elment a map . Viszont ha a legkisebb , Tier 1es mapokon is 6szor halsz akkor érdemes lehet tanácsot kérni mert nagyon komoly túlélési gondjaid vannak . Első karakternek valami nagyon tankos kellene hogy megtapasztald melyik ellenfél milyen , hogy lehet túlélni ellenük és utána már lehet papirabb karaktert indítani .
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13370 üzenetére
1.2 * 1.2
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13368 üzenetére
Az increased damage modok össze adódnak , tehát 20 increased spell és 20 increased elemental az összesen 40% plusz damage . Viszont 20 increased spell damage és 20 more spell damage az már 44%. Ebből jól látszik hogy minél több increased módosítót szedsz össze annál értékesebb 1-1 more módosító.
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13364 üzenetére
Ezt nagyon érdemes lesz elkezdeni mert a sok mod miatt esni fog a cucc . Még akár ssf-ben is negerheti .
Har_melin : Persze tudom csak gondoltam tisztázzuk a többieknek
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13337 üzenetére
Ebben a játékban tényleg sokkal érdemesebb követi egy guide-ot kezdetben, aztán amikor már ismered a dolgokat akkor lehet felfedezni és kísérletezni.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #13316 üzenetére
Ezek egy Totemeket használó karakter ajánlott követelményei . Rangerként ennyi életet nem tudsz felszedni ah megfeszülsz se de a 2/3-át el kellene érni mindenképp aj ajánlott szinteknek .
Kitava, Act 5:
- 1000-1400+ Life
- 35%+ to all elemental resistancesArakali, Act 7:
- 1900-2300+ Life
- 40%+ to all elemental resistancesKitava & Maps, Act 10:
- 4000+ Life
- 75%+ to all elemental resistancesUber Lab Farming:
- 5000-6000+ Life
- 75%+ to all elemental resistances -
Mirman
őstag
válasz Sárpac #13299 üzenetére
Hogy egy örök klasszikust idézzek "megfárad az ember" .
Amúgy a sok apró hiba miatt kell egy kis szünet időről időre. Értékelem az ascendancy változásokat de túl sokat nem ért ha ugyanazzal a kb 5 skillel lehet normálisan haladni és a többit egyszerűen meg sem éri próbálni mert csak szenvedés a vége .
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13295 üzenetére
Biztosan nem fogják belerakni , szerintem hamarabb lesz benne az április elsejei king of the hill mód.
Viccet félretéve eddig nagyon magasan volt a mérce és ugyanarra a stílusra jöttek egymás után a ligák . Erre huztak egy merészet és megpróbálták a Pokémon ligát ami nagyon nem működik . Előfordul a legjobbakkal is , legközelebbi biztos jó lesz mert muszáj kárpótolni a fanokat.
Mellesleg én is másik játék után néztem erre a ligara de a kovetkezonel vissza jövök .
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13264 üzenetére
Hát bizonyos szintig biztos életképes , kérdés meddig . Ha unarmed elemental warchief totem buildet csinálnék akkor nem physbol convertalnam hanem Doryanis Fist kesztyűt vennék . Az tisztán lightning dmg.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13262 üzenetére
Nagyon is , Abyssus helyett szoktak liga elején használni Facebreaker buildhez.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13257 üzenetére
Abyss nekem tetszett. Most is megcsinálok minden Abysst amit csak találok. A szörnyeket viszont már ebben a ligában sem fogom be .
-
Mirman
őstag
Hát nem tudom mi van de az új patch óta 8-10szer lépett ki a játék. Eddig 2 év alatt nem volt ennyi összesen szerintem.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13232 üzenetére
Persze azt tudom hogy te így értetted csak abban nem voltam biztos hogy ő is , ha már belekeverte a végé na mastereket.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13230 üzenetére
De csak a karaktered ,a masterek nem .
-
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13213 üzenetére
Április elseje van . Könyörgöm mit vársz ?
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13174 üzenetére
Amúgy még annyi hogy ha fent a life fölött kiteszel egy intet akor spórolsz balra melette 2-őt. Ezáltal ha vennél jobb geart amin több a STR és Dex akkor spórolnál még 3 pontot .
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13171 üzenetére
Nem nem . A rádiusban sokkal több int van most is . Nem kell felvenned az intet ahhoz hogy érzékelje.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13166 üzenetére
Én nem látom a jeweleidet a fádon , de elég fura hogy fent felveszed at a pár intet a jewel socket után . A Violent Deadhet nem kell felvenni az intet , elég ha radiuson belül van.
Amúgy alul rányomsz hogy open in new window és onnan ki tudod offline tree plannerbe másolni a linket.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
válasz haller26 #13059 üzenetére
Alapjában jónak tűnik a karektered , pár dolog van amit én máshogy csinálnék. Először is azért szenvedsz a str-el mert túl magasra húztad a Shield Charge gemet. Nem használod támadásra csak mozgásra ezért azt szerintem nyugodtan lehetne lvl1-en hagyni. 151 str-et igényel ami kurvasok. Ha ezt megoldod már nyersz majdnem 50 pontot amit nem kell felvenned hiszen utána a második legnagyobb igényű a fortify 108 str-el.
Dexel a perfect form miatt vannak gondjaid , ha ezt a tárgyat akarod használni akkor nincs mit tenni . Amuletet lecserélhetnéd olyanra ami + dexet ad , ezzel kiváltanád a le heup-ot és azt is cserélhetnéd olyanra ami több manát , lifeot ad.
Ezenkívül én eldobnám az arctic armourt és clarityt tennék a helyére legalább lvl 19-20as szinten, de ez már csak személyes preferencia.
-
Mirman
őstag
válasz haller26 #13057 üzenetére
Hát a tabula az nekem DPS miatt van bent, iszonyú sokat számít hogy minden gemre +1-et ad. Túlélés sem vészes nálam , egyedül a komolyabb bossok amik megszivatnak (pl először találkoztam uber guardianokkal és azoknál mind haltam 1-2szer ). Jelenleg 5K life és 3.5K mana van amiből az enfeeble és clarity aktiválás után marad 2k.
Grand spectrum jewelek 700 manát adnak összesen , számomra jobban megéri hogy minél több manám legyen, hiszen így MoM karakterként is le tudom foglalni majdnem a fél mana poolomat és még mindig marad 2K mana.
-
Mirman
őstag
válasz haller26 #13055 üzenetére
Szia. Projectile damage nem hat az Essence Drain DoT sebzésére sajnos. Nagyon kevés módosító hat rá , chaos damage , damage over time , spell damage . Viszont gem levelből nagyon sokat profitál ( Empower , +1 gem armorok stb).
Itt a karakterlapom, itt meg tudod nézni hogy hova pakoltam a gemeket.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #13033 üzenetére
Egynél több elkapható lény nem jön ?
Teljesen az az érzésem van mintha mi mással játszanánk. Alsó hangon 3-4 sárga beastiary szörny jön nálam minden mapon. -
Mirman
őstag
válasz Finyak #12978 üzenetére
Érthető a frusztáltságod teljesen. Nekem essence drainel a sárga szörnyek befogása okoz gondot mivel oylan gyorsan megdöglenek ( 2-3 képernyővel odébb ) hogy mire odaérek már csak a kis hullájára dobhatnám a hálót. Történetileg bele illik a játékba faszán dea megvalósítás szerintem nagyon döcög. Jobb lett volna ha csak a lelküket kapjuk és és azzal kell később megküzdeni ( ergo a hullából lehet minden elfogást végezni) és akkor nem állatkertünk hanem ilyen lélek sírbolt lenne.
-
Mirman
őstag
válasz 0karmacoma0 #12966 üzenetére
Két ember map dopjából nem lehet kiindulni. Nekem pl eddig a legnagyobb dobott mapom tier 11 és eddig egyetlen mapot se kellett vennem . 3 mapot lenyomott a kolléga és ettől elment a kedve. Ergo játszott 5-10 percet. Hát sajnálom no offense de ez nem egy ilyen beugrunk fél órára néha néha dől a siker és mindenki megy tovább boldogan. Az a Diablo be kell látni.
És tényleg nem sértésnek szánom de ez inkább hardcore játékosoknak van szánva mint aki hetente 1-2 órát belerak.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #12933 üzenetére
De ha rögtön jó cuccokat craftolnál akkor minden elértéktelenedne ha bárki képes lenne rá nem ? Akkor meg mi értelme ? Másrészt baromi hasznos szerintem a leveling recipes rész. PL a Quicsilver flask + movement speeddel pótolhatatlan leveling közben.
Bár azért nekem sem tökéletes benne minden. Én pl nem fedeztem fel semmi rendszert hogy hol miylen típusú beastiary szörnyek jöhetnek. Kis túlzással a sivatagos pályákon is jött már polip és földalatti tavas pályán is skorpió. Ami azért furcsa , így nem igazán lehet konkrét szörnyeket farmolni ami szerintem probléma.
Más téma : Ghazzy Essence Drain buildjét kipróbáltam . Itt a karakter. Chargeokkal és arcane surgel 90K az ED sebzés és emellé még van egy 5 link Blight , Despair curse és 50% more chaos dmage taken jewelből . Minden olvad eddig T11-es mapokon.
-
Mirman
őstag
Hát őszintén a teaserek alapján nem voltam túl lelkes ezzel a ligával kapcsolatban , de játék közben baromi jó. Nagyon beleillik a játékba szerintem , jól ki van találva és lvling közben nagyon hasznos (egyelőre itt tartok)
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #12803 üzenetére
Ez mind amúgy a beletanulas nehézségének köszönhető hála az égnek. Ez pedig nem tud változni úgyhogy még vagyunk mentve.
-
Mirman
őstag
Nekem pedig egy RF Scorching Ray Trickster lesz. Ezer éve nem volt spelles karakterem csak bow vagy melee úgyhogy most jó lesz a változatosság.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #12641 üzenetére
Én egyelőre pl nem látom át hogy egy DoT karakter mint pl az ED hogy fog szörnyeket elfogni mielőtt azok feldobjak a kis talpukat.
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #12625 üzenetére
En liftingNerdBro Quad Frostbolt Totem Hierophan buildjet fogom ismét tolni . Előző előtti ligában próbáltam és baromi jó . Most még jobb lesz hogy 40% more damage multipliert kapott a Hierophan 4 totem esetén .
-
Mirman
őstag
válasz Har_melin #12618 üzenetére
javítás : A Worthy Foe-nál enemies TAKE 20% increased damage van , nem deal 20% less. Ergo az egy more multiplier damage-re , nem reduction.
Amúgy én nagyon szomorú vagyok az ascendancy változások miatt. Eddig olyan könnyű volt eldönteni hogy melyik ascendancy kuka és melyik jó. Most már mindegyik jó. Ez valami botrány.
-
Mirman
őstag
válasz 0karmacoma0 #12609 üzenetére
Szerintem meg Ventors Gamble a leg egyszerűbben beilleszthető egy buildbe kb nulla veszteséggel . Értelemszerűen ha fulll DPS gyűrűket veszel akkor ez nem opció de a döntő többség 2-3 rest és lifeot keres egy gyűrűn , nagyon maximum 1-1 dmg modot. Ha két normális ventort veszel (plusszos resistek és normális life increased quantity és rarity mellett) akkor nagyjából 5-15% dps-től eshetsz el build függően , de rengeteget nyersz vele.
-
Mirman
őstag
válasz LittleBoss67 #12604 üzenetére
A increased rarity gem csak a leölt mobokra vonatkozik ha hozzá van kötve a támadó skillhez , ezt jól látod. Ezenkívül még 1-2 tárgy van ami megkötéshez van szabva ( Wanderlust , Bisco stb) . Ezekenk a tárgyaknak bizonyos esetekben működik a rarity.
Az összes többi tárgynál ha increased rarity-t vagy quantity-t látsz az mindenre érvényes. Sőt , ha egy mapon van 50% increased rarity és neked a cuccaidon van 50% akkor a végleges szám 75% total increased rarity lesz mert ezek összeszorzódnak. 50 * 1,5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest