Hirdetés
- Bionic Bay teszt
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #46625 üzenetére
Volt ugye ez a korábbi problémám. Amióta kikapcsoltan az Energia gazd.-ban az adapter kikapcsolhatóságát, azóta nem jött elő a probléma, de ma reggel megint. Próbáltam driver uninstall/reinstall-t, a legújabbal is, amit én szedtem le és az egyel régebbi verzióval is, de nem volt hatása a gép újraindítása előtt. Most az egyel korábbi van fent, meglátom ezzel mi lesz. Minden esetre furcsa, mert korábban ilyen nem volt, csak az ominózus Win újra telepítés után kezdte, ezért zárnám ki a hardveres hibát.
Remélem ez a driver megoldja, ha nem, akkor nem tudom mihez kezdhetnék? (Noti-ról van szó, ugye...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Bionic Bay teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Lenovo ThinkCentre M720q - Tiny PC - 16 GB RAM
- Olympus OM-D EM-5 Milc
- Garanciális Apple Watch SE2 44 mm, 100%, 12 hónap garancia, szinte új állapot, minden gyári tarzozék
- HP Elitebook 840 g3 laptop, i5-6300U 8gb ram, 240gb ssd, magyar világító billentyűzet
- (új) Thuderobot ML6 Pro white gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 57g)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest