Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti74
csendes tag
válasz
tzscske #3942 üzenetére
Kösz szépen. A gond cska az hogy a tűzfalat már rég kikapcsoltam, és biztos ami biztos a csoportházirend biztonsági rendszerében is, úgyhogy tűzfal "elvileg" az egész rendszeren le lett tiltva. Közben megtaláltam az IPSec modul házirendjét is és azt is kilöttem. Most már az általam ismert két blokkoló forrás le van tíltva teljesen.
A kábel ugyan lehet, de akkor a LÁTÓ GÉPNEK TUDNIA KELLENE PÖNGETNI A MÁSIKAT, VAGY NEM?MINDENKINEK !!!!!
Az nem lehet, hogy valamivel összeakadnak az IP címek, és a csomagok valahova máshova küldi a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest