Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
A srcollbaros dolog tényleg furcsa... az index képgaléáriái úgy vannak megoldva, hogy 2 frame, fölül a kép, alul meg a képek. Scrolling be van kapcsolva az alsónál elvileg. Én letöltöttem, localhostról is ugyanazt csinálja. De mikor átírtam a kiterjesztését html-re htm-ről, egyből működött. 8| Lehet, ezt a bugot kéne jelenteni Operánál...
Másik: Ott oylan kis címeknek kell lenniük?Én sosem figyeltem... nekem is csak linkek vannak. Mondjuk nem hiszem, hogy ez élvezhetetlenné teszi a böngészőt, bár nemtom, aki máshol használta... midnenesetre sztem vmi beállítás lesz az, esetleg az opera:configban. nemtom. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest