Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
vadkörte #14331 üzenetére
Erről annyit, hogy a múltkor HDD-t cseréltem a gépben, akkor énis lehúztam ezt az iso-t és feltettem. 0. lépés-ben frissítettem és engem viszont nem engedett be az OMV felületbe.
Mindennel próbálkoztam, 1 órát szívtam vele, meguntam és újratettem azta rendszer amit 10 perc volt feltenni. Akkor már minden tökéletesen ment.Ha működik a Nas és v4 van rajta csak azért mert Docker-t kipróbálnád ne tedd.
Had működjön úgy ahogy kell.
Én csak azért vágtam ebbe bele, és lettem egyfajta úttörője, mert nekem kell pár olyan app amit csak ebben érek el.
Ezért, én elég sok időt beleőltem az elmúlt 1 évben hogy kitanuljam, viszont nekem is vannak még hiányosságaim.
TM-et mivel 1 szálon dolgozik már nem használok, csak qbittorrent-et de a kollégának a +1 sorral is kipróbáltam és tökéletesen megy.
Szóval ott valami beállítási gond van mert nálam pöccre megy.
A fura az hogy szűz rendszere van , portainer (gondolom 2.0-val) viszont nincs semmi konténere ami meggátolná a hibát.
Ez a hiba máskor szokott kijönni, pl: pihole telepítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xiaomi 12T - egytucat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ingatlanos topic!
- SSD kibeszélő
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest