Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

válasz _seth_ #25234 üzenetére

Én mit kínlódtam ma ezzel a döggel. Nem akart menni a lámpamosó. Dobbetétet kifeszegettem, kiszedtem a motort, kifújkáltam a csöveket, de csak nem jön a léé. Aztán V6-os kollega képeit nézegetve, ráébredtem, hogy a lámpamosónak külön motorja és csövezése van. :W Akkor lökös félig le, babrálás, de motor cska nem akar menni, aztán olvasom a neten, csak felkapcsolt lámpával. :W Jóó, de úgy se akarj a ajót. Motort kiveszem, akksiról megy. Na akkor nincs áram. Szétúrtam a fél kocsit, aztán találomra elkezdtem a reléket cserélgetni, ami szerintem vezérelheti azt a szart. 3.-ra sikerült is eltalálni és tádám, megy a mosó. Ennyit szopni?? Amúgy igen jól szerelhető ez az autó, hogy "ajóannyába" a tervezőjének :DDD Ha már félig lógott az eleje kivettem a balos lámpát is és próbáltam belelesni a projektorba, miért nem vagyok elájulva a xenontól. Be volt egy kicsit fátyolosodva, de amennyire beleláttam, épnek tűnik a foncsorozás. Feltörölgettem ronggyal, amennyire bele tudtam nyúlni, hátha ér valamit. Legalább azt a fátyolos nem tom mi, réteget letörölgettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés