Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaddeNNNN

őstag

válasz Marchello19 #106920 üzenetére

2022 nyár elején vettem. Első autó vásárlásom volt, előtte nyilván hónapokat utánanéztem milyen bajai lehetnek.

Ahogy kikanyarodtam a kereskedésből kb 2 napra rá elkezdett rángatni meg kiírta az SVS (service vehicle soon) feliratot és elment az ereje.

Gyujtótrafó csere és turbó öntvény repedés, kereskedő fizette.
    Rá pár hétre elkezdett folyni a hűtőfolyadék belőle, egy csövet és egy elágazást cseréltek benne.
    Kb. szeptember környékén a kézifék bowden rohadt be (még gyári volt), azt kellett cserélni.
    Azóta csak azt költöttem rá amit én akartam cserélni (izzók, sportfutómű, polír+grafén bevonat)
    Illetve most jött elő nemrég megint a rángatás, szerintem amit még az autókereskedésben beleraktak "új" gyertyák. Remélhetőleg nem valamelyik PCV szelep mert akkor az komolyabb tétel lesz. Pont ma vittem szerelőhöz.

És ezzel kb. szerencsésnek mondhatom magam. FB-n J Astra csoportban azért olvasok rémtörténeteket.
    Mint minden autónál itt is igaz, kb. az számít ki volt az előző tulaja és mennyire viselte gondját.
    Ha belépsz az FB J Astra csoportba van egy nagyon jó összefoglaló az összes motorról, azt érdemes elolvasni. Ide nem tudom linkelni.

To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.

Új hozzászólás Aktív témák