-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
tag
válasz anderledani #108568 üzenetére
Szia!
Ezt már korábban kiveséztük, hogy az S95C/D hangja kb egy fos. Papíron valami ámulat a valóságban pedig pont az ellentétje.
-
hyppo!
tag
Sziasztok!
Pár szót ejtenék a 48"S90D- ről:
-Fényerő szuper, nem is kell nagyobb 8m2 szobába, abból is lejebb kellett vennem.
- képfeldolgozás hozza amit elvárok tőle
Jelenleg negatív tapasztalatom nincs és bízom benne, hogy a Lg betegségei nem jönnek ki rajta.Lányom baromira élvezi, fiam meg irigykedik (neki qled van)
-
hyppo!
tag
Lefényképeztem
1. 48S90D
2. 77S90C
3.48S90D barna ragasztó
4. 48S90D alja
eztem, így egyszerűbb -
hyppo!
tag
Sziasztok!
Megérkezett a Samsungtól a második oled tévénk. Sikerült rábeszelnem az asszonyt, hogy a nappali után a lányunk szobájába is oled tv kerüljön. Korábban már itt is írtam erről a típusról, de sajnos választ nem kaptam. Így bepróbalkoztam a 48S90D-re. Annyira jó árban volt, hogy nem bírtam kihagyni ami a mai napon meg is érkezett.
Úgy álítottam be ahogy a nappaliban van 77" -s. Első benyomásra szuper tévé, de ezt majd az idő eldönti.
Két dologra lettem figyelmes és nem a tévével kapcsolatban. Itt szeretnék kis segítseget kérni a kollégáktól akik már rendeltek a samsung.hu-ról!
A tv doboza barna és nem átlátszó celluxal volt leragasztva. Valamint EEDC ragasztószalag zöld volt és nem sárga.
Van egy olyan érzésem, hogy újracsomagolt terméket kaptam és nem bontatlant. Lecsekkoltam az üzemidejét és 0 perces a készülék sérülésmentes.Segítségeteket előre is köszi
-
hyppo!
tag
BÚÉK😃
-
hyppo!
tag
Csak kiváncsiság miatt!
Valaki vett már innen az elmúlt két hétben 77S90D vagy 83S90D-t?
-
hyppo!
tag
válasz szkutyi #105107 üzenetére
Persze
Egy jó eladó még a szart is el tudja adni, már akinek. Gondolták, hogy ismét betévedt egy lúzer akivel el lehet jászani. Mekkora csalódás ez annak aki naívan megveszi és veri a mellét, hogy neki kalibrált oledje van. Amikor meg más meglátja már sajnalkozik, hogy mekkora palimadár volt és benyalta. -
hyppo!
tag
Erről a bolti "sufni" kalibrálásról jutott eszembe, hogy amikor barátom vette 55b3-at akciósan a Médiába és eötte felhívott tanács miatt. Első mondatom az volt, hogy a kalibrálást felejtse el, ne hagyja magát rábeszélni mert csak lehúzzák. Megvette és visszahívott, hogy bepróbálkoztak nála, de hallgatott rám és nem kérte.
Kedvencem amikor már úgy próbálják eladni a tvt a naívabb embereknek, hogy már kalibrált magyarán már nem 0 km es. Legyenek hálásak, hogy ingyen kalibrált tvt kapnak. -
hyppo!
tag
válasz noblem1983 #105002 üzenetére
Hát nem
Az Lg panel betegségei miatt, bár szerintem én leszek az az "állat" aki bekockáztatja.[ Szerkesztve ]
-
-
hyppo!
tag
Nekem nem lett kevesebb a dv hianyával, pedig megnézném. A vásárláskor való döntés nem a dv hatarozta meg, hanem aza ár. Amúgy én még mindig megbízom a samsungban, nem hiába mar a hetedik tv-m az.
-
hyppo!
tag
Az elmúlt évekhez képest a Telekom kínálata síralmas!
77G4 , 65S95D, 55S95D, (QN széria 2022es modell még van!!!!) kínálatban nincs és nem is várható. Jobban fókuszálnak 500k alatti tv-k forgalmazasára, nah abból van dögivel.[ Szerkesztve ]
-
hyppo!
tag
Erről mi a vélemény?
-
hyppo!
tag
Ebből is plusz egy tanulságot leszürtem, hogy kevesebb mint másfél év alatt 11000 órával a háta mögött is hibátlanul megy egy 55S90C, úgy hogy fullon volt járatva.
-
hyppo!
tag
Nah, kezdődik!
Megint elkanyarodunk a témától!
-
hyppo!
tag
Valakinek kell ez a Media Márktos 48" Lg kupon írjon, nagyon szívesen megküldöm!
-
hyppo!
tag
Nem azért, hogy sértödésemnek hangot adjak, de amikor én megvettem a Samsung 77S95c-t senki nem gratulált. Egy jó tanácsot sem kaptam, de még egy biztató szót sem.
Nem érzitek , hogy kicsit elfogult a topic az LG irányába? -
hyppo!
tag
válasz agressor12 #104145 üzenetére
Újracsomagolt termékekről van szó.ezek már használatban voltak, csomagolás sérültek és egyéb huncutságok voltak vele. A weboldal címében is benne van, hogy Refurbished.
-
hyppo!
tag
válasz agressor12 #104143 üzenetére
Garit nézted? 12 vagy 24 hónap
-
hyppo!
tag
Tudom, hogy van youtube-n képernyő tesztes videók, de melyik az ajánlott?
Melyiket indítsam el?
Valaki egy bevált videó linket küldene azt nagyon szépen megköszönném.Esetleg egy javaslat az Összefoglalóba, hogy egy ilyen link szerepelhetne.
-
hyppo!
tag
válasz dropi #103756 üzenetére
Nem mindenkinek priorítás egy normálisabb hang egy drágának momdható tévénél, de amikor a szereleő mondja el, hogy szándékosság van benne azért az már elgondolkodtató. Miért akarnának az emberek hangrendszert venni, amikor a tévé szétszaggatja a nappalit es szomszédok idegrendszerét.
-
hyppo!
tag
válasz Vismajor01 #103742 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy jó árban vettem a 77S95C-t, de a telekom 460 ért megsajdította a szívemet.
A Sansung úgy hirdette ezt a típust, hogy woow a hangja. A tesztek és a saját fülem is pont az ellenkezőjét bizonyította. Kell hozzá a soundbar!
Lg G3/G4 hez nem volt még szerencsém, de állítólag jobbban muzsikál a gyári hangszóróival. -
hyppo!
tag
válasz N.YCityBoy #102902 üzenetére
Nekem mást mondtak, de már nem számít.
Az asszonynak mondtam, hogy milyen jól mutatna még egy a hálóba, ha már meg vagyunk vele elégedve.
-
hyppo!
tag
válasz Vismajor01 #102921 üzenetére
Mázlista, grat a tv hez
-
hyppo!
tag
Aki keres 65S90C-t emberi áron annak tudom ajánlani a Telekomot, ott van .
A 77S90C 440 rugó volt....
-
hyppo!
tag
Sziasztok
Bár esélyt nem látok rá,de esetleg van valakinek Samsung 48S90D típusú tv-je?
-
hyppo!
tag
válasz ImpersonatoR #102319 üzenetére
Van minden méretben 90/95D
-
hyppo!
tag
Samsung.hu-n van 77" és 83" 90D, kuponozva egész elfgadható ára van.
[ Szerkesztve ]
-
hyppo!
tag
Valaki gondolkodik, hogy mostanság vesz LG 77G4 akkor a MM-ben 1.160.000Ft.
-
hyppo!
tag
Ezek alapján a G4 nek a max fényereje 1634cd/m2?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...