Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Vhiktor #108968 üzenetére
És tényleg!
Természetesen nem sikerült rendes service remote-ot vásárolni hozzá, hanem egy ilyen "SUPERIOR 4in1 Slim Programmable Remote Control (SUPTPB009)"-t kültdek, amin nincs megjelölve, vagy bárhová leírva, hogy mi micsoda. De végülis működik. Egy másik gomb (nagyon viccesen a II jelzésű) már a megfelelő menüt nyitotta meg, de addigra az LGTV Companion-al eljutottam a célig.
Egyébként teszek ezzel a beállítással bármi problémás dolgot, hogy a TPC-t és a GSR-t kikapcsoltam, vagy most értem akkor révbe?
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Szeretném kikapcsolni ezt az auto dimming-et (TPC?) az LG C1-emen, de olyan mintha ezt a menüpontot eltávolították volna:
Kicsit persze még utánaolvastam és ha jól értem, akkor az itt lévő "OLED" menüpontot az egyik FW frissítés tüntette el és állítólag az LGTV Companion app segítségével vissza lehet varázsolni.Minden power saving feature ki van kapcsolva és máshoz nem is akarnék nyúlni.
Az volna a kérdésem, hogy van e erre valami más módszer, vagy ez a fenti reddit linken leírt unlocker-es megoldás a kizárólagos út, hogy ezt megoldja az ember?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ribizly
veterán
Sziasztok! Az mennyire normális, hogy most szét kellett húznom az LG C1 TV-t mindentől pár napra és az meg fogta és minden bemenetre vonatkozó beállítást elfelejtett?
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Van egy 48"-os LG OLED C1-em, de nem nagyon tudok kiigazodni a képbeállításokon.
Megnéztem már több videót (igen, a HDTVTest-est is, pl. [link] ) meg leírást (pl. [link] ) is, de még mindig nem tudok eligazodni mit és hogyan is kellene beállítani a legjobb képhez, mert hol túl világos, hol túl sötét (pl. Netflix app), hol nem éles (pl. Nintendo Switch, hiába a "game mode" és WD HD TV Live (1080p)), hol meg valahogy nem akar összejönni rendesen (pl. belső media player app). Ami persze nem segít, hogy minden egyes bemenetre, appra és bemeneteken belüli állapotra (HDR / non-HDR) is külön beállítások vonatkoznak. ECO mode természetesen eliminálva van, reduce blue light ki van kapcsolva.Szóval a kérdésem az, hogy van e valakinek egy jól összeszedett (esetleg kalibrált) beállítása, ami általánosságban a színek és a fényerő tekintetében tutik otthon Nála gaming/HDR/SDR/beépített app-okra vonatkozóan rendben vannak.
Itt inkább sötétebb van, de teljes sötétségben nem szoktunk filmet nézni, inkább szórt fény a jellemző a szobában még este is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest