Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
torma1981 #72198 üzenetére
Attól még az LG G2 800e-be kerül, szóval az LG-t jobban szidjad az árképzése miatt, mivel ugyan azt adja jóval drágábban!
"Világszínvonalú garancia háttérrel" - Itthon ennyire elnézőek, külföldön nem cserélnek 1 pixel miatt kijelzőt.
Panasonicot vettem 3éve. De igazad van, csakis az LG.Samu qd-oledet sem vennék még, nem az ára miatt, de ki tudja milyen valójában ill. hosszútávon. Oledet is 4-5 évig nézegettem mire be mertem vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest