Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
válasz LouiS22 #32942 üzenetére
@Fall-N
@LouiS22Ledenként címezhető ledszalagom és fűzérem (WS2811) is van; WLED vezérlőm is van.
Viszont ledszalagot nyilván nem teszek a karácsonyfára, a WS2811 fűzért még csak-csak tehetném, de azt sem teszem, mert egy hatalmas nagy bumszli. Kültérre vettem és ott használom.
Az említett karácsonyfafüzér az a fajta kis nagyon apró ledes végű cucc, azt szeretném ott használni. Effektek sem kellenek oda. De igen, ettől féltem, hogy az csak a saját áramkörével lesz használható.
@zsamiatt, azért nem teljesen értem ezt a kérdést. Azért, hogy ne kelljen kézzel kapcsolgatni, behajolva lehetetlen módon oda ahol a kapcsolója van, illetve rá lehessen tenni az automatikus lekapcsolási körökhöz amikor elmegyünk, hazajövünk, stb. Csak kapcsolni szeretném ki-be.
Ha azzal a fénnyel kapcsolna be, amit használni akarunk akkor egy plug is elég lenne, de nem azzal kapcsol be. Lehet, hogy az lesz akkor, hogy megpróbálom az áramkörén direktbe kötni azt a fényt amit szeretnünk és akkor jó lesz a plug is. Csak akkor meg, ha mégis valamiért mást szeretnénk, akkor elvesztjük a módváltási lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest