Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz Bubu79 #10299 üzenetére
velem lehet beszélni, akkor legyen egyszerűen invar maszk (vagy max)
mod: akkor néhány linket az azovegyületek szerveskémiájának eltéréseiről (450 nm)gerjesztés alatt linkelnél?
mod2: igen, bajban is voltam percekig, az uudecodescript for neduddki ki is akadt rögtön
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #10298 üzenetére
Így van - a CRT-nél három elektronsugár pásztázza a képernyőt - itt is a kék, a zöld és a piros a kulcs színek, gyakorlatilag egy maszkon keresztül vannak gerjesztve az elektronsugár által az adott képpont alképpontjai. Hogy titánból van-e? Foglamam sincs...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #10296 üzenetére
Nem igazán a pixelek vezérlése az igazi "áramzabáló" a technikában - a háttérvilágítás fekete képernyő mellett is aktív, a legnagyobb fogyasztó ez...
A színeseknél is így működik - színenként vannak vezérelve a képpontok - pixelenként három szubpixel: kék, zöld, piros.Ajánlott irodalom - még ismerős cikkíróval is találkozhatsz
Szép napot egyébként - mitöbb, lassan jó estét
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
poffsoft
veterán
válasz (Kolombusz) #10292 üzenetére
lehet , van köztünk pont egy télapu, aki ért a tft-hez, de ha jól tudom pl a tft a háttérvilágítás előtt 'elzárja' a cellát (áram segítségével/khm, feszültség, persze, polarizálni kell, nem melegíteni /) , ergo a fekete többet fogyaszt ???
vagy ez csak monokromnál műxött így???
(Kolombusz): [link]
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
Ismeritek??? Az a neve, hogy blackle, nem google. Ugyanaz a kereső, csak feketébe,. hogy kevesebbet fogyasszon a moncsi:
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Milyen ilyenfajta zenét ajánlotok?
-
bnss
veterán
Szép napot, lassan indulnom kell vizsgázni, gondoltam beköszönök.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Makaveli
senior tag
válasz Twiggydoll #10282 üzenetére
Ez így igaz, velem is megtörtént ez.
-
-
Pacák
senior tag
válasz Twiggydoll #10275 üzenetére
Hm... valami halovány emlékképet őrzök egy fotóról amin te lehetsz. Ugye szereted a sötét színű ruhákat és hozzáillő sminket?
Akkor nem tudnál zavarba hozni, ha tanár lennék.
Nem minden férfi egyforma.
Nuclear launch detected
-
Twiggydoll
tag
válasz philoxenia #10276 üzenetére
nem
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.
-
Hold
őstag
Szerinted egy Eszter az fiú ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Makaveli
senior tag
Szerintem lány...
Twiggydoll: Én életemben 1× puskáztam. Töri doga volt. Magyarotszág helyzete a II. világháborúban. Ezt nem bírtam megtanulni. Megfogtam, írtam ilyen kis jegyzetnoteszra (olyan 4cm×4cm-es) évszámokat, emberkéket, harcokat... stb. Hátra mentem, mert a többiek dolgoztak, mert én hiányoztam, azért írtam később. Na, szóval hátramentem, elővettem a puskát, megírtam vagy 30 perc alatt a dogát. Tulajdonképpen tudtam hasznosítani a puskát. Mert igazából többsdzör volt már olyan, hogy puskázni akartam, de végül nem kellett használnom, mert sikerült nélküle megtanulnom, vagy végül elvetettem az ötletet.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Twiggydoll
tag
hehehe .))
puskázási téma: én mindig ablak mellé ültem, ott volt a radiátor amire rákönyökölhettem,majd ha a tanár elment elhúztam a kezem és nolám, ott volt a puska.
tolltartóba soha,abba néznek bele először
Ja és feleltetés ellen a legjobb módszer ha nem lehajtod a fejed,hanem direkt a tanár szemébe nézel, nem veszed le róla a szemed.Akkor tuti nem téged hívnak ki mert zavarban jönnek ez főleg a férfitanároknál nyerőTúl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.
-
I_Am
veterán
válasz philoxenia #10272 üzenetére
ááá, azok mű holdak.
ne keverjük össze a rokonsággal.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz Makaveli #10258 üzenetére
A másik kedves húzás az volt, hogy az óráin előszeretettel hívta ki azokat a delikvenseket, akik pont aznap ünnepelték a születésnapjukat.
Mondjuk előbb fizikából, aztán a következő órán kémiából is be lehetett szerezni egy elégtelent. Az egyesért ráadásul meg kellett szenvedni. Tehát az óra felét a tábla mellett töltötted krétával a kezedben.
Nuclear launch detected
-
Makaveli
senior tag
Aha, nálunk is így van, az osztályfőnök földrajz szakos. Mikor megyünk fel, kérdezi az osztálytársam milyen óránk lesz?
Mondom osztályfőnöki. Mondja ő: Ja télleg föci. Szóval nálunk is úgy van, ha osztályfőnöki van, akkor már földrajzt pakolok be...Hold: Van hova másznia... Nem is akárhova...
-
Verus
senior tag
Na hazamentem, majd jövök később. /nem mintha ez izgatna valakit/
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Twiggydoll
tag
-
Pacák
senior tag
válasz Makaveli #10247 üzenetére
Ez semmi. Az osztályfőnökünk fizika és kémia szakos volt anno. A péntekünk valahogyan így nézett ki: matek, testnevelés, osztályfőnöki, fizika, kémia.
Soha nem lehetett tudni, hogy ténylegesen milyen sorrendben fogja megtartani.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
Hold
őstag
válasz Twiggydoll #10250 üzenetére
akkor te ezért vagy környezetbarát
Makaveli van hova másszon ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Makaveli
senior tag
E heti beosztásom:
Hétfő: Földrajz doga
Kedd: Fizika doga
Szerda: Biosz doga
Csütörtök: Kémia doga
Péntek: nincs suleeeeCoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Hold
őstag
válasz csapos2 #10244 üzenetére
Van nekem egyéniségem ? és ez át is jön ? meglepődöm napról napra
Anyu ovodában adta nekem a Hold jelet, nevet.. Igaz azóta angolosítottam Sir Moon-ra..
Ebben a helyben csak a nem lehetséges névcserét sajnálom
De ha lesz egyedi arcképem (amit még nem tudom mi lesz, bár van sejtésem) Akkor mégis egyedi lehetek[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Amúgy.....Játszik itt valaki az ETQW játékkal?Hümhühüm?
Hold: Nem ismerkedsz? Várod, hogy Rád találjanak?[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tildy
nagyúr
Remélem nem az előbbiek közé sorolsz be
De igazat kell , hogy adjak. Csupán nem szeretek felesleges köröket futni."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
1010
őstag
hahó
-
Verus
senior tag
De szeretjük ezt.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #10229 üzenetére
Azt szokták ilyenkor mondani: " nem ettél ma ? nem látszik meg rajtad..."
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
tildy
nagyúr
Nem a strigula a lényeg, egyáltalán nem.
Hanem hogy olyat tégy, amit nem bánsz meg (és a másik fél sem), amiben jól érzed magad.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tetézd csak, tetézd...
Nem arra gondoltam egyébként, hogy várni és később, hanem arra, hogy esetleg ha elmegy a kedv, akkor egyáltalán nem. Lehet nyilván előszörre is csodálatos, csak nehogy másnap olyan "Bikinis" érzése legyen az embernek...
"Reggel, amikor felkelek,
Első pillantásom rád vetem - Jézusom!"Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Hold
őstag
válasz (Kolombusz) #10223 üzenetére
Neked is hasonlókat
Miket fedeztél ma fel ?Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
Csak talán én vagyok az egyetlen pasi aki évekig ellent tudott mondani a nőknek..
Én voltam a hülye belátom, de az önmegtartóztatást többre tartottam, mint hogy strigulázzam a nőket.. ez a kor múlásával csak erősödik bennem..Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot mindenkinek!
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #10217 üzenetére
Nem javítalak ki, de egy éjszaka egy éjszaka, akárkivel is legyen.
-
tildy
nagyúr
Nem ugyanaz.
De van benne valami izgalom , valami titokzatosság , valami...
Folytatástól is függ , hogy kár volt-e rögtön, vagy sem.
Én nem szeretek várni sokat. Lehet túl ösztönös dolog ez, de basszus, miért hazudtoljam meg önmagam, a vágyaimat, az érzéseimet, csak amiatt , mert "hát illene várni vele" .
Ilyen téren piszkosul az ösztöneim motiválnak .A párducnak sem mondhatod, ne akard azt a gazellát, lesz holnap is... Nem, gazella most van, vágy a gazellára most van, gazella most kell.
no, már megitn túl sokat beszéltem.Félreértés ne essék, nem vagyok könnyen kapható nőci. A döntés a kezemben van .
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cathfaern
nagyúr
Kár, hogy nem átlátszó háttér, ha nem kéne indulnom zh-ra, megcsinálnám[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
ez olyan mint egy hasonlat.. sosem lesz 2x ugyan olyan teljesen, de lehet fokozni napról napra oldottabban
UI: és az a legjobb ha nem az alkohol hatásától lesz írtó jó egy együttlét, hanem az érzelmek túlfűtöttségétől
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
-
Verus
senior tag
Igazad van, nem is kell visszafognia magát az embernek, csinálja azt ami jólesik. Persze ésszel,de ezt mindenki tudja, És jobb is hamarabb túl esni a dolgon, mert ha az a része nem működik, akkor megette a fene az egészet.
RexpecT: Szia! Pedig pedig, csinos kis csajok voltak, mondjuk nem néztem volna ki abból a csajból, hogy ilyen kis harcias.
Hold: Az az egy tapasztalatnak jó volt, de szerintem semmi több. A többi kapcsolatod meg azért tartott egy éjszakánál tovább, mert minimum az egyik fél érzelmeket is vitt bele.
Ja, bár erre mondja sok férfi, hogy a vonzalom és a vágy is érzés (egy éjszakásra értem).[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #10207 üzenetére
Ne akarj.Csak súgd meg.
-
RexpecT
addikt
-
Hold
őstag
De sajnos én ilyen vagyok, ha van mellettem valaki akkor teljesedek ki igazán, abból táplálkozom hogy körülöttem boldogok az emberek és aki velem van azon látom hogy bízik bennem maradéktalanul és mindent megkap amire vágyik, főleg lelkileg
-
tildy
nagyúr
Nem.
Társ nélkül is egész ember az ember.
Ne mástól függjöna boldogságod, mert akkor sosem leszel igazán boldog ember.Becsapod magad. Én is beszoktam, de tényleg becsapod magad. Majd adok neked egy könyvet, olvasd el.
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
Én mindig visszafogott voltam, talán mert nem voltak meg a szituációim, nem kerestem a helyzeteket hogy vigyek valakit is az ágyba.. Ezért is kaptam meg jópár éve a Sir Moon nevet, amit azóta is viselek
Én ha valamit csinálok 100%osan próbálom.. Igaz hogy társ nélkül fél ember vagyok, de utánna világ legvidámabb embere leszek és akkor érzem hogy minden sikerül és mindenbe fogok azok ész határain belűl de megvalósulnak.. Túl realista vagyok
Viszont én is érzem ha valaki egyszer elém állna, hogy na én veled akarok járni és tetsdzik is az illető, nem mondanék nemet, túl rövid az élet..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest