Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
Hauptmann #1176 üzenetére
itt már van 14k körül, én még várok a 10k-ra....
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz
Hunbeast87 #825 üzenetére
akkor rámegyek én is
-
LÁZ
addikt
válasz
Raulblanco07 #740 üzenetére
az a 20 óra nem a leaked gameplay-eknél volt?
-
LÁZ
addikt
válasz
szallasi007 #617 üzenetére
azt irja, hogy alapból ki lesz kapcsolva, sztem menüben bekapcsolható lesz, ha nagyon fétise vkinek, mert ugye az van most, hogy defaultban be van kapcsolva, és csak configos matatással lehet kikapcsolni.
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
köszi, közben kipróbáltam a virágboltit, a futást illetően, kicsit féltem, hogy mekkora kuka lesz, ahogy megy az oltás a steam-en, de a masinának / i54670k@4ghz-16gb-1060g1/ megfelelően fut, vannak minimális dropok, de nem vészes, kb 2 órát molyoltam vele, minden bizonnyal pár nap múlva be is ruházok a játékra, ahogy azt terveztem is.
-
LÁZ
addikt
válasz
Sixkiller6 #466 üzenetére
sanszos, hogy nekem is a steam marad, mert csak 10 ojró a differencia a többi helyhez képest, akkor már mind1, csak 1 dolog bosszant picit, hogy ennyi pénzért nem igazán kapok semmi pluszt, ps4-nél jó helyről rendelve már limited ed.-t kap az ember
-
LÁZ
addikt
válasz
Sixkiller6 #409 üzenetére
vannak megbizhatóak, én is nézegettem, kb az a 48 euro a legalja. én a g2a-t szoktam nézni, meg a pingvinest amikor kulcsokat keresek
-
LÁZ
addikt
mikóleszmápéntek
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
pedig gyanús, hogy ez van, gondolom a szoni megvette őket kilóra, aztán kussoltatja őket, mert nem érdekli a pc-s port, ebből kifolyólag gondolom nem párhuzamosan ment a fejlesztés sem, mivel ugye kicsi a brigád is, stb..
kiváncsi leszek én is mi lesz a pc-vel, ezért nem fogok ps4et venni..
-
LÁZ
addikt
van itt egy kis véleményszerű is a sráctól, próbált spoiler mentesen fogalmazni.
-
LÁZ
addikt
újabb 10perc gameplay, egy poreszos tárhelyen
, gondolom onnan nem törlik egyből, és ugyanaz trágyább minőségben
-
LÁZ
addikt
ha már vki kirakott az ebay-re egy eredeti példányt, kb egyértelmű volt, hogy lesz vki aki elég sokat fog fizetni érte, hogy 2 héttel hamarabb játszon vele. tány, hogy ennyit nem ér a dolog, de az ebay már csak ilyen, ha elkapja az embert a versenyszellem
ettől még lehet az ember értelmes.
ps. ha mind1 lenne a della, én is licitáltam volna rá...
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
pont végignéztem a másodikat, mikor törölve lett
. durva, hogy mennyire ki leszünk bszva a semmi közepére
, és 1 bolygóval is napokat lehet molyolni /pláne aki hajlamos rá/, aztán kb végtelen számú van belőle.
mindenesetre kíváncsian várom a cuccot.
-
LÁZ
addikt
úgy néz ki lesz majd egy ps4 verzióm feleslegbe, ha érdekel vkit, bolti ár alatt /játék+némi ingém bónusz/
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest