Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz Hauptmann #1176 üzenetére
itt már van 14k körül, én még várok a 10k-ra....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz Bazsi1987 #1127 üzenetére
kb annyi, hogy a srác követi a monolitok által mutatott irányt, ha jól válaszolsz, és a mellékelt ábra szerint megtalálod a portált...kérdés, hogy kinyitható e, vagy sem, de erre már reflektáltak is az alatta lévő postban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz Hunbeast87 #825 üzenetére
akkor rámegyek én is
-
LÁZ
addikt
válasz Raulblanco07 #740 üzenetére
az a 20 óra nem a leaked gameplay-eknél volt?
-
LÁZ
addikt
megnézed a virágboltit, nálam azzal rendben volt minden, bár van alatta vas is, de valószinű az eredeti is hasonlóan vagy jobban fog futni a béta peccsnek köszönhetően, a napokban már kattintok én is.
-
LÁZ
addikt
válasz szallasi007 #617 üzenetére
azt irja, hogy alapból ki lesz kapcsolva, sztem menüben bekapcsolható lesz, ha nagyon fétise vkinek, mert ugye az van most, hogy defaultban be van kapcsolva, és csak configos matatással lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
köszi, közben kipróbáltam a virágboltit, a futást illetően, kicsit féltem, hogy mekkora kuka lesz, ahogy megy az oltás a steam-en, de a masinának / i54670k@4ghz-16gb-1060g1/ megfelelően fut, vannak minimális dropok, de nem vészes, kb 2 órát molyoltam vele, minden bizonnyal pár nap múlva be is ruházok a játékra, ahogy azt terveztem is.
-
LÁZ
addikt
válasz Dyingsoul #485 üzenetére
durva, most olvasgatom én is, akkor lehet várok egy pötit a vásárlással, kiváncsi leszek a hivatalos kommünikére...
ps. olybá tűnik sikerült lefeküdni a sonynak rendesen
@itteni pécések: nálatok is úgy fut, ahogy a világban fut?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Sixkiller6 #466 üzenetére
sanszos, hogy nekem is a steam marad, mert csak 10 ojró a differencia a többi helyhez képest, akkor már mind1, csak 1 dolog bosszant picit, hogy ennyi pénzért nem igazán kapok semmi pluszt, ps4-nél jó helyről rendelve már limited ed.-t kap az ember
-
LÁZ
addikt
válasz Sixkiller6 #409 üzenetére
vannak megbizhatóak, én is nézegettem, kb az a 48 euro a legalja. én a g2a-t szoktam nézni, meg a pingvinest amikor kulcsokat keresek
-
LÁZ
addikt
mikóleszmápéntek
-
LÁZ
addikt
-
-
-
LÁZ
addikt
pedig gyanús, hogy ez van, gondolom a szoni megvette őket kilóra, aztán kussoltatja őket, mert nem érdekli a pc-s port, ebből kifolyólag gondolom nem párhuzamosan ment a fejlesztés sem, mivel ugye kicsi a brigád is, stb..
kiváncsi leszek én is mi lesz a pc-vel, ezért nem fogok ps4et venni..
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
azt vágom, hogy csak digitális lesz, de bármennyire is érdekel a játék azért a 60 ojró nekem soknak tűnik, én ennyi pénzért elvárnék vmi pluszt is mellé, ha csak digitáls, pláne....de lehet csak velem van a baj
-
-
LÁZ
addikt
válasz Bazsi1987 #86 üzenetére
@bob.zxr: igen, egyik játék sem tökéletes, de sanszos, hogy jön egy day1 patch gondolom, amiben pár dolgot orvosolnak, pláne , hogy igy kiderültek idő előtt.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
van itt egy kis véleményszerű is a sráctól, próbált spoiler mentesen fogalmazni.
-
LÁZ
addikt
újabb 10perc gameplay, egy poreszos tárhelyen , gondolom onnan nem törlik egyből, és ugyanaz trágyább minőségben
-
LÁZ
addikt
ha már vki kirakott az ebay-re egy eredeti példányt, kb egyértelmű volt, hogy lesz vki aki elég sokat fog fizetni érte, hogy 2 héttel hamarabb játszon vele. tány, hogy ennyit nem ér a dolog, de az ebay már csak ilyen, ha elkapja az embert a versenyszellem ettől még lehet az ember értelmes.
ps. ha mind1 lenne a della, én is licitáltam volna rá...
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
pont végignéztem a másodikat, mikor törölve lett . durva, hogy mennyire ki leszünk bszva a semmi közepére , és 1 bolygóval is napokat lehet molyolni /pláne aki hajlamos rá/, aztán kb végtelen számú van belőle.
mindenesetre kíváncsian várom a cuccot.
-
LÁZ
addikt
úgy néz ki lesz majd egy ps4 verzióm feleslegbe, ha érdekel vkit, bolti ár alatt /játék+némi ingém bónusz/
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 Játékok
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!