Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brett001

aktív tag

Én már 50 óránál is többet toltam a játékba, tehát már megérte megvenni. :) És még közelébe sem járok a galaxis közepének...de most már én is unom. A Skyrimbe valami 200-250 órám van (ebbe belejátszik keményen, hogy sokszor egy bizonyos komolyabb mod miatt vettem elő újra a játékot) Most már van 48 slotos suitom, full fegyver, a hajót még lehet slotokkal növelni. De már az összes technikát ismerem, most már nem is megyek oda senkihez se, általában 90%-ban blueprinteket adnak, ami ugye "already known". Ezzel már egy motiváció ugrott is. A pénzgyűjtés sem élvezetes már, mert mit vegyek rajta? A modokkal el van az ember, nyilván beindultak a 3D-s progikhoz értők is, nyilván lesznek új hajók, növények, állatok, talán lesz olyan mod is ami az állatok AI-ján javít (mint a Skyrimben is voltak NPC AI-ját javító, változtató modok), de a játékot alapjaiban nem tudják a modderek megváltoztatni. A már említett soxor említett multi mellett, lehetne a harcrendszert egy kicsit turbózni, én még RPG elemeket is el tudok képzelni. Ha azok a nyavalyás idegenek adnának küldetéseket, keress meg ezt vagy azt, lehetne különlegesen erős, veszélyes állatok trófeáját begyűjteni, szóval nem csak a ruhádat fejlesztenéd, hanem magadat is. :) Persze ennek kevés esélyét látom, talán majd más megcsinálja ezt a procedurális RPG-t. ;) Mindenesetre valami történet nagyon kellene a játékba, több faj, és a kereskedelem közbe információkhoz lehet jutni a fajok történelmével, konfliktusaikkal kapcsolatban stb. Szóval ez így nagyon nagyon üres, nincs élet, nincs pezsgés (amit korábban írtam, hogy a tarder központkban lenne több lény, ülnének járkálnának, beszélgetnének. Oda lehetne menni hozzájuk)

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Új hozzászólás Aktív témák