Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Én már 50 óránál is többet toltam a játékba, tehát már megérte megvenni. És még közelébe sem járok a galaxis közepének...de most már én is unom. A Skyrimbe valami 200-250 órám van (ebbe belejátszik keményen, hogy sokszor egy bizonyos komolyabb mod miatt vettem elő újra a játékot) Most már van 48 slotos suitom, full fegyver, a hajót még lehet slotokkal növelni. De már az összes technikát ismerem, most már nem is megyek oda senkihez se, általában 90%-ban blueprinteket adnak, ami ugye "already known". Ezzel már egy motiváció ugrott is. A pénzgyűjtés sem élvezetes már, mert mit vegyek rajta? A modokkal el van az ember, nyilván beindultak a 3D-s progikhoz értők is, nyilván lesznek új hajók, növények, állatok, talán lesz olyan mod is ami az állatok AI-ján javít (mint a Skyrimben is voltak NPC AI-ját javító, változtató modok), de a játékot alapjaiban nem tudják a modderek megváltoztatni. A már említett soxor említett multi mellett, lehetne a harcrendszert egy kicsit turbózni, én még RPG elemeket is el tudok képzelni. Ha azok a nyavalyás idegenek adnának küldetéseket, keress meg ezt vagy azt, lehetne különlegesen erős, veszélyes állatok trófeáját begyűjteni, szóval nem csak a ruhádat fejlesztenéd, hanem magadat is. Persze ennek kevés esélyét látom, talán majd más megcsinálja ezt a procedurális RPG-t. Mindenesetre valami történet nagyon kellene a játékba, több faj, és a kereskedelem közbe információkhoz lehet jutni a fajok történelmével, konfliktusaikkal kapcsolatban stb. Szóval ez így nagyon nagyon üres, nincs élet, nincs pezsgés (amit korábban írtam, hogy a tarder központkban lenne több lény, ülnének járkálnának, beszélgetnének. Oda lehetne menni hozzájuk)
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation/Xbox konzolok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest