Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxius_
tag
Én igazabol bőőven elegedett vagyok a graffal
De remélem rengeteg játék lesz wii-re, több mint gamecube ra...
Remélem most a nintendo nagyobb reszesedest er el.
Ha még egy picit fullosabb lenne a hardver a többieknek esélye se lenneMintha direkt hagytak volna esélyt az xnek meg a ps3 nak... Amugy ps3-at soha nem vennék... Nagyon nagy kamu marketing az egesz... soha senki sem hasznalni ki annyira azt a 200e ft kiadast... 200e ből nagyon durva pc-t veszel ami többet tud... blue-ray lejatszo pfff kinek lesz 15ezre hd filmekre? :d
Mindenki online fogja a filmeket letölteni a jovoben nem a szutyok bluerayt nyomni ezt elfelejtik sokan .... -
kapcs-ford
őstag
Sajnos nem tusom hogy hol de a leírásból majd biztos tudni fogod....
Tehát egy kardozós jelenet mikor a kifestett picsa a küzdelem elején leküld két csávót (mikor a kegyelmezésért jár a pont) szétlövöm a két péniszt majd megkönyörülök nekik (jóvan az egyiket tarkón lövöm de ez belefér) na utána jön a csaj kardozni.... tudnál tanácsot adni hogy hogyan kaszaboljam le? mikor a Z+A lefelét akarom neki akkor azt kivédi és bevisz egyet... kitérnihogy lehet? -
rudi
nagyúr
Valahol 2200 környékén meguntam. A dolog kulcsa a jó elhajolgatás. Ha éppen hogy csak elhajolsz az ütések elől, akkor belassul a világ és ki lelet osztani 2-3 keményebb ütést. Ha belejösz a mókába, akkor a legerősebb ellenfelek is kiüthetőek az első körben (nem egyszer, hanem KO-ra)
-
rudi
nagyúr
Tiger Woodsot én is nagyon várom. Ma (vagyis már tegnep) volt nagy beszerzés: kontrollerek négy játékoshoz, Play, Smooth Moves. Egyelőre arra vagyok kíváncsi, hogy milyen lehetőségei vannak a kontrollernek. Egyelőre a főzés a legvadabb, de a Smooth Moves-ot is nagyon dicsérik.
-
Peat;)
veterán
Én azt hallottam nagyon rövid az a fő gond (1x óra végigjátszani, zelda meg 40 kb ár meg ugyanannyi ugye, sőt zelda 15 általában red steel 16), de elég jó, meg a grafika is.
A játékárak sajnos nagyon magasak, he lesz kölcsönző vagy cserelehetőség korrekten valahol akkor azzal élek, ha nem lesz akkor ha bejön a mod chip lehet muszáj lesz de azt nem szívesen...na meg szerintem kicsit bunkóság ilyen árakon adni, ez már túllő a profitéhségen10k lenne elviselhető ha nagyon jó a game szvsz dehát ilyen a konzolipar.
Nekem még nem volt konzolom ez az első, de az bánt hogy a textúrák nem tűélesek a tv-én, állítólag van vmi kábel amivel sokkal szebb (de pl a sportsnak szerintem élességben szebb a képe mint zeldának, zelda kicsit elmosódott főleg farkas módban, lehet vmi hülye effektet vittek túlzásba mert pc-n is van ilyen, mindig ki is nyomtam...de itt nem lehetett) de az meg újabb 6k vagy mennyi grrr, lassan drágább mint az xbox360, igaz nekem jobban tetszik
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Felteszem, kihagytál egy csomó titkos vagy bónusz dolgot. Nézz valami leírást/tippeket hozzá a neten. Amúgy Neked bejött a Red Steel? Láttam valami videorevjút róla és ott csak 3-at kapott 5-ből, mert hogy elég fárasztó folyamatosan célozni az irányítóval meg szerencsétlen a zoomolás és hasonlók. No, meg is találtam [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest