Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Az Argon az a legujabb az infectus-tol a d2c konzolokhoz melynek segitsegevel a meglevo jatekunk (PAL es NTSC) masolatat tudjuk lejatszani, gondolom egy weboldalon lathattad mivel sok bolt arulja mar instalalva mivel a hasznalata es a beszerelese nem illegalis.
A masolt jatekok terjesztese ,hasznalata viszont nem engedelyezett sehol. -
kapcs-ford
őstag
Nem olvasol hozzászólást?
Mindegy ezt nem neked írom hanem az érintetteknek:
Én nem görcsölnék az openwii-vel minthogy kiskárt tesz a konzolban az új mario galaxy és ez az összes freesourc-re vonatkozik kivéve a Yaosm 1.9-re.
Tehát wiifree is kilőve. Ez inkább arra a srácra vonatkozik aki wiininját fizetett a konzolboltban és kedvesen wiifree-t raktak neki bele. Spórolunk a vevőn kacok..
Tehát rakja be a gépébe a mario galaxy-it lefut a frissítés és hát kakukk .. viheti is vissza a konzolját. -
kapcs-ford
őstag
válasz
Frenky87 #827 üzenetére
Érdekes... (lehet hallani kellene azt a berregést..) mindenesetre nem normális dolog egyik chipnél sem találkoztam még ezzel. Nálam a ridisk - os lemezek váltak be, verbatim-al bajok voltak. Nero-val írj 4x-esen.
Várjunk csak azt írtad ,h az eredeti játékkal vannak gondok.. akkor pedig csak a drive-lesz vagy csak egy fejkalibrálás.
(passzold el) -
kapcs-ford
őstag
válasz
Frenky87 #823 üzenetére
2,Berreg? Szétment a meghajtó, mondhatni típushiba és átlag 6-8hónap után jelenkezik (több játszás esetén hamarabb ugye.
1,Itt sok a hibalehetőség,pl.
Forrasztásnál túlmelegítés, rosszul érintkezik a chip (ez gyakori).
Csip nem szokott tönkre menni.
Gondolom a Wiisports eredeti tehát az egész problémát a 2-es adja. -
kapcs-ford
őstag
Nekem eddig ezek jöttek be: CallOfDuty, RedS; Big Brain Academy
-
kapcs-ford
őstag
A legfrissebb update (3.1) -el kezeli az usb-re kötött billentyűzetet.
-
kapcs-ford
őstag
Ha még nem frissítettétek az internet csatornát akkor ne is tegyétek mert ez az új verzió azt írja hogy csak június végéig ingyenes.... (mellesleg ez egy nagyon rossz pont a wii-nek)
Tehát jobb lett volna maradni a bétánál... ugyan tudnám hogyan lehetne downgrade-elni.
Tényleg annyira jó az a Zelda? -
kapcs-ford
őstag
Hát a játékokat nem a magyar piacra tervezik de ha a külföldi piacot nézzük akkor jelennek meg játékok rendesen a Wii-re... pl:
Call of duty 3
Tmnt
Dragon Ball Z Tenkaichi 2
SSX Blur
Tony Hawk Downhill jam
Cars
Barnyard
Kororinpa
The Ant Bully
Red Steel
Open season
NFS C.
Happy feet
Rayman Ravings Rabbits
Excite truck
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Splinter Cell Double Agent
Wario Ware Smooth Moves
The Legend Of Zelda: Twilight Princes
''(azt meg ne is firtassuk, hogy maga a Wii alig kapható, míg a PS3 igen)''
kb. 3hete érkeznek az újabb készletek a wii-ből.. jelenleg mindegyikből van.
Tehát szerintem nem kellene lehúzni a Wii-t hogy nincsennek rá játékok etc...
Akinek eddig még soha nem volt konzola és Wii-e van azt nem érdekli a PS3 és fordítva szóval az egész ilyen vs. olyan vs. az szerintem ostobaság. Mint ahogy te is említetted kinek a 1080i-s felbontás etc.. és kinek a jó, társas szórakozás számít.
Továbbá ha megnézzük az ország felét hogy 80-ezres mobilokkal fityegnek akkor akkora nagy gond nem lehet. A többség már megvette magának a Wii-t és húsvétra megveszi a Ps3-at. -
kapcs-ford
őstag
Pontosan, 1-2év múlva lemegy a ps3-ára és reméljük addigra lesz hozzá kontroller is
('' hogy semmiből sem áll kifejleszteni a PS3-hoz egy Wii jellegű kontorllert'')
de nekem akkor már nem kell mert amire ez megtörténik addigra jön a wii2 a csuklóra, könyökre térdre etc.. fejlesztett szenzorokkal avagy a cyber-ruhával. -
kapcs-ford
őstag
Azért az excite truck-nek elég jó a képe!
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #430 üzenetére
nem tudom az a nem tusom
-
kapcs-ford
őstag
Sajnos nem tusom hogy hol de a leírásból majd biztos tudni fogod....
Tehát egy kardozós jelenet mikor a kifestett picsa a küzdelem elején leküld két csávót (mikor a kegyelmezésért jár a pont) szétlövöm a két péniszt majd megkönyörülök nekik (jóvan az egyiket tarkón lövöm de ez belefér) na utána jön a csaj kardozni.... tudnál tanácsot adni hogy hogyan kaszaboljam le? mikor a Z+A lefelét akarom neki akkor azt kivédi és bevisz egyet... kitérnihogy lehet? -
kapcs-ford
őstag
Redsteel-t nyomja valaki? technikai kérdésem lenne..
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
Nem tudom melyik, mert nem adott infót róla hiába kérdezgettem, utána ráishagytam mert örülök hogy így is ad mert csak beszereléssel árulják 60euro-ért.
Az eddigi összes PAL játék futott rajta amit próbáltam, támogatja a GameCube lemezeket(biztonságit is).
(Ha jól tudom a wii nem tud update-elni mert a chip-nek az a feladata hogy kikerülje a másolásvédelmet tehát előbb a chip kapja az adatot és az továbbítja a konzol áramkörének mintha elsőkézből menne... ) -
kapcs-ford
őstag
válasz
Shabranigdo #409 üzenetére
Nálam a gép szétszedése rövidebb ideig tartott mint a forrasztás... mondjuk a gépet 10perc alatt szétkaptam gondosan a youtube video alapján, aztán ledarabolgattam a vezetékeket illetve kerestem hogy milyen vezeték legyen végül arra jutottam hogy szétdaraboltam egy régi floppy-kábelt...tökéletes.
Utána megkerestem a forrasztási pontokat a mellékelt útmutató alapján.. és rájöttem hogy ceruza vékony pákahegynélkül lehetetlen és olyan nagyítós forrasztós-szett is ajánlott(végül anélkül ment) meg nem remegőkéz tehát lenyomtam egy felest és nekiláttam. A kábeleket szépen elvezettem és összeraktam a gépet chip-nélkül. Bekapcsoltam és örültem hogy ha nem is lett chip-pelt de legalább nem baxtam el a wii-met. Játszogattam rajta majd szétkaptam megint és a chip-tartójába belepasszintottam majd összerak és örül.
-
kapcs-ford
őstag
A wiikey-nek 40-50euro az ára, igaz update-elhető dvd-ről de ha valaki csak azt akarja hogy fusson a biztonsági másolat akkor az csak 20euro és az is update-elhető csak nem dvd-ről.
Nekem az utóbbi van és semmi gond vele, egész éjjel teszteltem a már meglevő játékaim biztonsági másolataival (redsteel;exite truck;wiiplay,wiisports)... Nálunk a szomszéd épületben (nem Magyország) van egy gamecenter és ott a srác is ezt ajánlotta, most megyek le megint mert egy phtag igényét fejezte ki chip ügyben és holnap postázom persze előtte ''bemelegítem''. -
kapcs-ford
őstag
Na végre, megérkezett chip, bele is heggesztettem... most már lejátszhatom a biztonsági másolatokat hogy ne kopjon a lemez..
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Shabranigdo #386 üzenetére
Nem értem miért kiváltság az a domboros kártya, bemész a bankodba és kérsz. ennyi.
-
kapcs-ford
őstag
Persze, az attól függ. Egy ismerősömék pont a sensorbar miatt nem tudták beszerelni a pub-ba. Beépített óriás papírtv a falon aminek a csatlakozói a bárpultba vannak vezetve a dvd/tdt-re... mostmár a wii is ott lesz.
Átlag usernek mint nekem is, elég a kábel...
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #372 üzenetére
-
kapcs-ford
őstag
[link]
Igaza van, teszteltem is 2távirányítóval... -
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
hehe, meg van a cucc... a box-tól többet vártam (nem úgy üt ahogy akarom) de lehet még nem kezelem jól.. A Wiisports DVD-t elég rendesen pörgeti fullon, olyan mintha hamar elkopna ezért a jövőhéten rendelem bele a chip-et a biztonsági másolatokhoz!
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
-
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #208 üzenetére
Wiiinja features:
''Non Swap / Direct Boot
Boots Own Region WII Backups Directly
Boots Own Region Gamecube Backups Directly
Boots Imports Gamecube Backups by SWAP
Yes,We've AudioFix ;)
Easy Soldering & Remove / 5 Wires
35€ Retail Price (Doesn't include taxes)
Support DVD-R and DVD+R (Good Media Quality +R)
Universal EUROPE/USA/JAPAN Wii Console Supported
Stealth Mode
NOT Upgradeable / ON SALES NOW!''
Az egyik online boltban [link] 36.95€ + 8,95 € (international shipping UPS) már rendelhető is.
Regió kódok, ha PAL a géped akkor nem tölti be az NTSC biztonságimásolatokat. (odavissza)
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #150 üzenetére
-
kapcs-ford
őstag
Az oldal szerintem direkt van lent és közben megy a statisztika..
Elnézést azt hittem hogy a videó az érthető lesz (azon nincs beszéd) illetve a kép a forrasztási pontokról. Pl. Én még el sem olvastam a cikket mikor már értettem a lényeget látva a videót, a chipet és a képet a pontokról.. -
kapcs-ford
őstag
Videó is van meg technikai leírás sőt az ára is... Látsz te vagy csak nézel?
A cikk dátuma: 26.01.2007.
''Csak idő kérdése volt. A Tmbinc konferencia óta az a hír járta hogy különböző csoportok dolgoztak a modchip-en a Wii konzolhoz. Okés, és már itt is van az első reklám a team Ninja kezéből.
A Wiinja engedélyezi a biztonsági másolatok betöltését a Wii és a GameCube konzolokon de csak azokat melyek a konzol régiójából származnak! A másolatokat lehet DVD-re másolni a Rawdump progi segítségével. Hamar lesznek még hírek..
Frissítés: Video mutatja be a chip müködését, köszi xhartas-nak hogy felrakta a youtube-ra.
Frissítés2: Egy bennfentes (magát nem kívánja megnevezni) küldött nekünk egy leírást a chip alkalmazásáról, ahogy azt láthatjátok nagyon egyszerű (csak 5 forrasztási pont). Valószínű hogy hamarosan elkezdődik a kereskedelmi forgalmazása 40euros ajánlott fogyasztói áron.
Rawdump 0.4 para tus copias de seguridad de Wii y GC
Wii, 24-01-2007 a las 11:52 por jiXo - [35 comentarios]
A Rawdump programmal lehet másolni lemezeket a Wii-hez és a GC-hoz egy LG olvasóval (csak GDR) A progi utóbbi verziójával (0.4) már nem kell használni a DVDInfo progit és a rippelés 5x gyorsabb.
Emlékeztetünk hogy még nincs lehetőség arra hogy ezeket a biztonsági másolatokat használjuk a Wii-n (amíg ugye nincs chippelve) de a GC használók már használhatják.''
Forrás: [link] Fordítás: Kapcs-ford
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Külföldi példa a wii beszerzésére.. Dec 15-én leadtam a rendelést erre ma hívtam a boltot hogy mégis mikorra várható erre mondták hogy tegnap érkezett egy csomó és hogy ez egy wii-pack amiben van még két játék pluszba (valami gyerekjáték és valami lövöldözős) és kb 18ezerrel többe kerül... Mondtam hogy kell a fenének,nekem a wiisports-al kell az alap set amit lefoglaltam. Na meg egyből kérdeztem hogy miért nem telcsiztek akkor?
Válaszolta a srác hogy azért nem telcsiztek mert tudják hogy ez nem az amit én lefoglaltam és nem akarták hogy azt feltételezzem hogy ezt akarják eladni. Ők a wiisports-ra adták le a rendelést csak a Nintendo ezt szállította le nekik! Mondta továbbá hogy a Nintendo semmi infót nem adott arról hogy mikor lesz wiisports-pack megint de mikor érkezik akkor hívni fognak....
Okos ez a nintendo. kapják be a horgot.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest