Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petro
tag
1, Szeintetek lesz pisztoly wii re?
Fogalmam sincs.
2, A red steel is ilyen nehézkes? Ti mennyi idő alatt szoktátok meg?
Elsőre kicsit szokatlan de fél óra alatt meg lehet szokni.
3, Wii is ugyan ugy süllyesztő lesz mint gamecube?
Elég sok fejlesztő cég jelent be játékokat wii-re sóval elvileg nem, de ki tudja mit hoz a jövő.
4, Mindenki szidja grafikat.
Szerintem csak a kis hülye szilikongyerekek fikázzák akik nem tudják milyen volt az élet a 3D előtt. Nekem semmi bajom a graffal (bár el tudnám képzelni jobbal is). Megnéztem Xbox 360-at a médiában hát nem voltam elájulva tőle, a PC-m is tud olyat. Ami viszont nagyon tetszett grafikailag az a PS3, de az meg megint nem nyújt semmi újjat a grafikán kívül, mint a PC-m, szóval nekem bejött a Wii, nem cserélném el csak azért mert most XY konzolon jobban néznek ki a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest