Hirdetés
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
válasz
morfondőr #3918 üzenetére
Én is így vagyok vele! Gondolkoztam és rá is voltam pörögve a váltásra a Switch 2-re, de mikor az árak kirajzolódtak....
Most ha a V2-es gépemet el is adnám mit kapnék érte 50-60k-t?! Még úgy is hogy teljesen patika állapotban van sőt az összes tartozéka ki sem lett véve a dobozból. De tényleg még a dokkoló sem lett kivéve a Switchem dobozából mert soha nem is volt tv-re kötve.
Van hozzá kb 40 fizikális játékom amiket mondjuk ha eladnék a géppel együtt akkor simán összejönne a lovetta akár mindenre is, de ez nem opció a visszafelé kompatibilitás miatt. Meg nem is szeretném eladni a gyüjteményem már a gyerkőcök miatt sem. Így meg viszont kicsit sok lenne a különbözet hogy váltsak a kettes gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS5 Original Disc Driveval
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest