Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
válasz
morfondőr #3918 üzenetére
Én is így vagyok vele! Gondolkoztam és rá is voltam pörögve a váltásra a Switch 2-re, de mikor az árak kirajzolódtak....
Most ha a V2-es gépemet el is adnám mit kapnék érte 50-60k-t?! Még úgy is hogy teljesen patika állapotban van sőt az összes tartozéka ki sem lett véve a dobozból. De tényleg még a dokkoló sem lett kivéve a Switchem dobozából mert soha nem is volt tv-re kötve.
Van hozzá kb 40 fizikális játékom amiket mondjuk ha eladnék a géppel együtt akkor simán összejönne a lovetta akár mindenre is, de ez nem opció a visszafelé kompatibilitás miatt. Meg nem is szeretném eladni a gyüjteményem már a gyerkőcök miatt sem. Így meg viszont kicsit sok lenne a különbözet hogy váltsak a kettes gépre.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Delirious #3901 üzenetére
Te jó isten! Azért kemény összegek fognak itt embereknél kiröppenni a Nintendo részére a következő genben.
Ide már tényleg szükség lesz az 1 terrás kártyára bővítés miatt és ezek az összegek.......
Én most is elő tudnám rendelni a gépet de inkább maradok a Switch 1-nél. A lovettát meg inkább költöm az autómra vagy barmi másra. Sajnos mindíg van mire.
-
horkovy34
junior tag
Félreértés ne essék én nem kívánok senkinek semmi rosszat! Próbálom pozitívan felfogni a dolgot abban hogy innentől a Nintendo-t is elengedtem. Legalább több idő jut a tényleges pihenésre, ugyanis a gyerekek meg család mellett sajnos a pihenés rovására ment a gaming.
De nem ártana a Nintendo-nak egy Wii U-s féle büdös nagy pofon hogy visszahuppanjanak a földre! Ki tudja talán be is következik saját maguknak köszönhetően! Biztos vagyok benne hogy a piac vagyis a felhasználók megfelelően fognak reagálni a lépéseikre.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Corleone33 #2927 üzenetére
÷1! Én is így gondolom! Igaz nálam nincs jelenleg se PC se Steam Deck, csak és kizárólag egy Nintendo Switch közel 40 összegyűjtött játékkal. De részemről is ez az utolsó Nintendo konzolom, és már nem is veszem meg a Switch 2-őt sem. Én úgy döntöttem hogy család meg gyerekek mellett és ilyen árszabás mellett ezt már elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest