-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz vargalex #56663 üzenetére
Mielőtt félre értene valaki, csak beszélgetünk, nem vitázunk.
Sokszor félre érthetően írok, ezért írom le.Tehát arra utaltam a max -nál, hogy a töltő alkatrészei többet is elbírnának, ezért nem melegszik. Gyengébb alkatrészekből össze rakott melegszik. A tekercs melegszik ugye ami a 240v ből 5v-ot csinál.
Tudom, nem csak a tekercs, stb, de most leegyszerűsítve.Igen, azt próbáltam leírni. A töltő az fix---ezzel.
A terhelés pedig nagyon változó. Ha pl egy teljesen lemerült Switch, tv-re kirakva, egy nagyon proci igényes játék közben mérve, és kikapcsolva 90% -nál csak töltve nagyon nagy eltérés lesz a mért eredmény között.
Nem találom amit a Q&A ben olvastam, pedig már én is kíváncsi vagyok mire írták hogy max 45W. Meglehet , hogy félre olvastam valamit. De a neten sehol se találok olyan mérést ami terhelés alatti teljesen lemerült Switch-et mérnének a gyári töltőjével. -
kicsako
őstag
válasz vargalex #56663 üzenetére
Pokemon Scarlet: Előző pénteken vettem meg, azóta belement kb. 40-50 óra, ebben persze van azért AFK is. Néha beszaggat, de a játék stílusából adódóan egyáltalán nem zavaró. Nekem egyelőre nagyon bejön, valószínűleg belemegy még 1-200 óra mire le fogom tudni tenni, főleg hogy van rendes endgame content ha végeztél a sztorival
-
lanszelot
addikt
válasz vargalex #56659 üzenetére
Hello,
Nintendo Q&A -ben olvastam.
[link]
Ez nem az, csak itt valahol, amikor ezt kerestem.A töltőre írt számok nem a töltő max kapacitását jelzik, hanem mi a kimenete.
Már beszúrtam a képet:
[kép]
Ez a kimenete, de nem ez a max kapacitása.
Természetes hogy nem élre rakják a töltőt.
Bár az elektromos bringámnál oda rakták, és tojást lehet sütni rajta. De a melegedés csak a töltő élettartamát csökkenti.
Semmi más.
Ez a minőségi töltő és a gagyi között a különbség.tomgabor: azt nem írtam sehol, hogy 45W-al tölt folyamatosan.
Az a max amivel képes tölteni. Egy töltés alatt folyamatosan változik.
Fix alatt azt értettem a töltő leadja ami rá van írva, nem válogat.
Ha 15V 3A van ráírva, akkor annyit ad le. Nem 15V 2.6A -t fog leadni, mert te nem telefont dugtál rá.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz vargalex #56655 üzenetére
Részben igaz.
P= UxI
15x3=45
Míg
15x2.6=39
45W a max töltése a Switch-nek, azaz maxon fogja az a töltő tölteni mindig. Ami nem fog jót tenni neki. Ezért adtak hozzá azt a töltőt amit.
Én személy szerint tuti nem használnám mással mint az eredetivel.
Lehet néha mással tölteni/használni, mint ahogy én is írtam az Anker töltőmet, de csak ritkán.
Persze van a Switch -ben védelem, de a saját töltöjére tervezve, ami 39W-ot tol neki plusz minusz eltérés.
Hosszú távon szerintem nem jó az a töltő amit említett.
Működni fog, és lehet sose lesz gond vele, én még se kockáztatnám meg. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz vargalex #55355 üzenetére
De azt ugye vágod hogy a PS4 vagy 5ször erősebb a PS3nál ha a nyers erőt nézzük?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
consono
nagyúr
válasz vargalex #55355 üzenetére
Hát, ha nyers teljesítményt nézünk, akkor lehet, de ha meg azt nézem, hogy van egy Steam Deck, vagy egy ROG Ally ami a PC-re portolt PS4 játékokat is elfogadhatóan viszi 720p-900p-ben és nem idei hardver, akkor a PS4 a minimum, amit a Nintendonak hoznia kell. És akkor is még másfél generációval le lesz maradva...
Másrészt meg ott a DLSS,FSR, XeSS, nem kötelező izomból hozni mindent már...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
aktív tag
válasz vargalex #55307 üzenetére
Igen vissza kell tenni Sajnos gyárilag csak egy sima műanyag gripet adnak
Írhattad volna előbb most adtam el 3 db Charging gripet 5000/db áron gyári kábellel.
Bár nem tudom mennyire jó ár az neked (boltba 12.500 jelenleg az új)Jó kis szerkezet amúgy…JoyConok ugye 20 órát bírnak akksiról egy teljes töltéssel, és a Charging Gripbe is van egy 20 órás akksi.
Eléggé baba a 40 óra folyamatos használatAnno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
-
aktív tag
válasz vargalex #55178 üzenetére
koncsik:
Nyugodtan Annyi még, hogy az utolsó pontot (rosszul kalibrált Switch Lite kijelzőt leginkább csak a 2023-as évben az újaknál láttam. )vargalex:
Sajnos sokat tehet erről a fogyasztói társadalom is. Nem csak a cégek…
Mára a minőség elég keményen a háttérbe szorult, a lényeg az minél többet leszállítsanak…
Pont valahol a PS4-es érában kezdődött a PRO verzióval a hangosabb hűtéssel…Ha leteszek egy PS3-as első kiadású konzolt egy Series S mellé akkor konkrétan mennyivel minőségibb már a régi PS3?
Pár konzolbolttal kapcsolatban vagyok amúgy és elmondásuk alapján a PS3 Joystick még rendben volt de a PS4 halál gagyi belülről. És ne tudd meg mennyi Xbox meg PS4 Joystickot bevisznek…Én nem hittem a szememnek.
[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
mark!
őstag
válasz vargalex #55166 üzenetére
nekem a bal joy ad ki érdekes hangokat néha, ha kicsit erősebben tolom, meg kissé érdekes, mintha lazább lenne az analóg, de úgyis kontrollerrel játszok, szóval nem zavar.
más: iszonyatosan bejön eddig ez a konzol, szóval marad eleinte tartottam tőle, hogy az lesz mint az eddigi összes konzolommal, két hétig újdonság aztán bukóval eladom, de tegnap is vagy 7 órán át nyúztam
viszont valószínűleg hdmi chip hibás, azt cserélik valahol? nem szeretnék itthon belekontárkodni, nehogy több kárt tegyek benne[ Szerkesztve ]
>
-
válasz vargalex #55178 üzenetére
Nintendo az ilyen. Tegyél mellé egy tizenéves oled psp-t vagy Ps vitát, ég és föld a különbség a tizenéves javára. A Nintendo hardveres minősége borzasztó. Azt hittem elsírom magam, amikor először megláttam a V2 kijelzőjét élőben.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
aktív tag
válasz vargalex #55172 üzenetére
Hidd el azoknak is van valamilyen betegségük csak nem olyan “látványos”, vagy később jön ki rajtuk
Persze ott van az a kis százalék amikor tökéletesen rakják összeAmúgy a Switch általam tapasztalt és ismert hibái:
-JoyCon és a strip “összeragad” és szétszedhetetlen (főleg V1).
-Fagyások nagyobb terhelés mellett (főleg V1 régebben)
-Nem olvassa a fizikai játékkártyát (V1-V2)
-0 terhelés mellett hangos és indokolatlan hűtés (V2)
-Joy-Con lötyögés (az összes Switch kivéve Lite)
-Joy-Con analóg “nyöszörgés”(Leginkább V2-OLED)
-JoyCon “drift” (Összes Switch)
-Elvált kijelző (Csak OLED, régebben, sokat érintett)
-Green tint (zöldes képernyőhiba, ami főleg fekete háttérnél látszódik. Csak OLED-nél)
-Rosszul kalibrált kijelző, melytől zöldes árnyalata van az egész kijelzőnek (csak Switch Lite-nál)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz vargalex #55169 üzenetére
Csak a tövébe a gumi takaró harang alá egy kis kontakttisztítót.
WD40-et biztos nem nyomnék oda. Mióta hagyott motor CDI-ben olajos lerakodást ami begyűjtötte a port majd kontaktot okozott biztosan nem… Würth + MannolLógó/lötyögő joyconra a fémpöcök a gyógyír. Kérdés megéri-e ezért a garisat megbontani ha nem akkor fiziológiás szalag a joycon sínjébe és rögtön feszes lesz.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
aktív tag
válasz vargalex #55169 üzenetére
Szia!
Nekem 100-ból 50 Switchnél volt általad említett “nyöszörgő”hang Lite-nál ritkábban tapasztaltam…
Ha nincsenek illuzióid akkor nincs csalódás sem. Ezeket a gépeket, joyokat is ugyanolyan kínai gyerekek szerelik össze mint a 10 ezer forintos Androidos telefon csodákat
Nekem az az illúzióm, hogy ezeket a drága kütyüket jól szerelik össze, olyan 2010 környékén megszűnt mikor egy halom Apple iPhone 4 volt olyan, hogy az első kamerája félhold alakban volt. Jájj és még mennyi ilyen van…
És nem, az alkatrészek amikből felépülnek azok sem minőségiek.
Így marad a WD40 vagy egyéb kontakttisztító spray.
Van ami ellen védekezni sem tudsz majd. Amikor pár nap használat után elkezd a JoyCon lötyögni a konzolon. Az egyik oldal jobban a másik kevésbé. Nemnagyon csak pont annyira, hogy egy kicsit zavarjon Most még feszesen áll gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz vargalex #55166 üzenetére
Az.
TotK kiadás nekem is ilyen day1.
Fogadd el kb, mást nem tudsz. Jellemzően ha végállásból végállásba nyomod akkor lesz egy halk rugó pattanása. Én adtam neki nagyon minimális kontakttisztító sprayt és elhallgatott.Peaceliker ez kb olyan mint, hogy nálunk az enyémnek a bal joy az ami lötyögősebb páromnak meg a jobb. Kettőből lehetne csinálni egy masszívabbat?
---
Hogwarts egész korrekt port, szépség díjat nem fog kapni de teljesen játszható és jó élmény, a töltőképernyők sem zavaroak. Aki tolt régebbi Elder Scrollt arra emlékeztetnek, mikor hub world-ből nagyobb belteres boltba/házba mennél be.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
David888
tag
válasz vargalex #54906 üzenetére
Én vettem onnan "felbontott" jelzéssel Pro Controllert, ami azt jelentené, hogy szó szerint csak felbontott. Ehhez képest egy bubis csomagban, csupaszon küldték meg a kontit USB-C kábel nélkül. Persze a saját költségemen küldjem vissza vidékről, ha nem tetszik
Úgy hogy csak óvatosan ezekkel az "újszerű" és ''felbontott" Alzás termékekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz vargalex #54896 üzenetére
Ha nincs nagy ár difi én a helyedben nem is innét venném, most magam ellen is vagyok, mert eladtam vagy 8-9-et már, de értelmes árkülönbözettel, viszont ismerősöm is nézte, és arra jutott hogy pár ezer difi híján akkor inkább újat vesz és az új, nem pedig "újszerű".
#54891 Bencus88 Látod sok olyan játékot meg elkészítenek Switchre is, ami alig hoz valamit, egy Tomb Raidert mégsem kapott a gép soha, de klasszisokkal rosszabb játékokkal meg kínlódnak hogy implementálják. Azért egy Rise of The Tomb Raider elfért volna . . .
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz vargalex #54898 üzenetére
Lehet ad hozzá valami pluszt, vagy az a bolt ahol épp látod, most akciózta le. Ki tudja.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zombei
aktív tag
válasz vargalex #54893 üzenetére
V1 korai példányai lehetnek cfw-sek, a későbbiek már csak hw, a V2, Lite, Oled csak hw-esen lehet. Ha csak local multi, meg single a cél akkor lehet azt is nézegetni, de ha netes multi, meg a free to play címek, akkor érdemesebb egy simát, mert mostanában elég sokat frissítget a N, és néha várni kell, hogy utolérjék az cfw-ben.
-
morfondőr
őstag
válasz vargalex #54878 üzenetére
Így szvsz érdemesebb lenne használtan venni egyet, megvenni hozzá azt a néhány játékot ami valóban érdekli és utána kis bukóval (tényleg kis bukóval, mert nagyon jól tartják az árukat a játékok és a konzol is) tovább is lehet adni, ha nem szeret bele annyira a Nintendo játékok világába, hogy megtartsa.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
30z.Samu
félisten
-
válasz vargalex #54789 üzenetére
Én is azt mondom, hogy, ha kézben tartva is használja, akkor oled. Egyébként hány éves? Mert kicsi gyereknek (5-6 éves) kézben tartva kényelmetlen/nehéz lehet. Azért ez jóval nagyobb és nehezebb, mint pl egy xbox one kontroller. Én úgy tapasztaltam, hogy kb 10-11 éves kortól már jó handheldben is. Ha csak tv-n lenne használva, akkor akár egy használt V2 is elég.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan