Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz vargalex #55169 üzenetére
Szia!
Nekem 100-ból 50 Switchnél volt általad említett “nyöszörgő”hang Lite-nál ritkábban tapasztaltam…
Ha nincsenek illuzióid akkor nincs csalódás sem. Ezeket a gépeket, joyokat is ugyanolyan kínai gyerekek szerelik össze mint a 10 ezer forintos Androidos telefon csodákat
Nekem az az illúzióm, hogy ezeket a drága kütyüket jól szerelik össze, olyan 2010 környékén megszűnt mikor egy halom Apple iPhone 4 volt olyan, hogy az első kamerája félhold alakban volt. Jájj és még mennyi ilyen van…
És nem, az alkatrészek amikből felépülnek azok sem minőségiek.
Így marad a WD40 vagy egyéb kontakttisztító spray.
Van ami ellen védekezni sem tudsz majd. Amikor pár nap használat után elkezd a JoyCon lötyögni a konzolon. Az egyik oldal jobban a másik kevésbé. Nemnagyon csak pont annyira, hogy egy kicsit zavarjon Most még feszesen áll gondolom.
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest