Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISThun
csendes tag
válasz
djozsi #21556 üzenetére
Blue Lions. Velük megpróbálom végigtolni egyelőre normál nehézségen, aztán utána majd egy másik házzal egy fokkal nehezebben. Vagy dobom a sutba, mert más játék is várná, hogy végigjátszam.
Kipróbáltam a 3DS Fire Emblem Echoes-hoz meglévő két amiibomat a játékban, kaptam értük pár cuccot de "csak" egyszer, tehát nem úgy naponta mint a FEE esetén. Enyhe csalódás, de azért így is örültem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest