Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz
petymek #15047 üzenetére
Petymek, a legnagyobb jószándékkal kérdezem, hogy akkor ezt most tekinthetjük végre egy tényleg végleges lezárásnak? Látszik, hogy totál segítőkész vagy, ajánlasz third party eszközöket mindenkinek, satöbbi, de valahogy azt sose bírtad eddig elengedni, hogy néhány hozzászólásonként tegyél valami célzást arra, hogy mit lehet "okosba" megoldani, stb.
Tényleg láthatod, hogy ez a csatorna szeretne ettől mentes maradni és én tényleg nagyon szépen kérlek, hogy ezt tartsd teljes tiszteletben, hidd el, ezek nélkül is tök jókat lehet beszélgetni.
Tényleg kérnélek pont azért, amit Sirandrish is írt, hogy akkor ez most legyen egy végleges lezárás és ne tartsunk néhány nap-hét múlva megint itt... -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #15048 üzenetére
Ez nagyon messze áll a tavalyi eddig legfrissebb résztől? Büdös kölkétől már megkaptam régi játékra, hogy "gagyi".
Más, mindekihez.
A Warframe Switch kiadása csak valami online móka, vagy van valami egyedül játszható Story része is? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
petymek #15047 üzenetére
Az SS Wii-re jelent meg, és ezeddig csak azon is volt játszható. Ha most kiadnának egy Switch verziót, az gondolom aa WiiU-ra kiadott WW HD, és TP HD vonalat követné, amivel nagyon, de nagyon elégedettek lehetünk/lehetnénk, mert mindkét remake rettentően jól sikerült.
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #15046 üzenetére
Ok, lezártuk. Kérdezném, mivel te ahogy olvasom, elég képzett vagy a témában, a kicsit fentebb említett Zelda tulajdonképp egy felújítás, vagy egy új epizód lenne?
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
no ma megjött a drágaa kérdésem az lenne hogy Tv és monitoron kivül lehet másra kötni? Gondolok ez alatt pl Laptopra h annak a kijelzőjét használja mint külső monitor? h ha igen akkor hogy kell megcsinálni? köszönöm előre is a válaszokat
-
válasz
petymek #15036 üzenetére
Kénytelen lennék (akármennyire érdekel engem is vagy nem), ezért kérem, hogy aki ezzel szeretne foglalkozni, forduljon hozzád bizalommal (esetleg hozzatok létre egy erről szóló topic-ot, ha lehet - azért ezt kétlem... ha mégis, az jelzésértékű lenne).
Láttam már a N szakszervízben egy elkeseredett arcot, akinek a konyhakész megoldás ellenére sem sikerült a "főzés" és elbukta a gépét, ráadásul minden ezzel foglalkozó oldal (amiket nem nehéz fellelni) is figyelmeztet: "Any warranty you have on your Nintendo Switch will be null and void because you'll be breaking the user contract you agreed to when using the Switch."
Nagyon köszönöm a megértést ezzel kapcsolatban előre is. -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #15040 üzenetére
Nem is kértelek, hogy keress fel bárkit is, ettől a hangulat még nem romlana, sőt lehet jönnének új tagok is.
Megvárom mit ír Koncsik, legfeljebb akit érdekel, majd megkeresi magának.
Mielőtt itt vettem a "bátorságot", hogy fel merjem-e tenni egyáltalán a kérdést, rákerestem más konzol témákban, ott felmerültek-e hasonlók, és úgy vettem észre, ez talán nem ördögtől való. -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #15037 üzenetére
Nem kell hozzá illegális játék. Megint csak felmerül a "törni" fogalma. Mint pl. fentebb a zene hallgatás vonalon, vagy akárcsak a játékok mentéseinek biztonságos tárolására.
Különösen, hogy itt a hardveraprón, elég jól pörögnek a valóban tört konzolok, már szvics vonalon is, ajándék, meg egyéb körülírt játékokkal. -
petymek
senior tag
Koncsik, Skyrim modoknak egyre nagyobb tábora van. Betehető ide link, a konyhakész szvics modokról, azoknak, akiket nem érdekel az online, vagy törlöd?
-
Arra van valami link hogy whats coming next, a frissítésekkel? Hogy mik vannak tervbe?
Amúgy nagyon dicsérem, a kis gépet de szerintem jöhetne más jobb AAA-s játék, mondjuk zelda le fog kötni egy ideig. De jöhetne mint psp re valami god of war szintű játék. Szvl több amerikai stilusú játékra vágyom, vágom hogy nyomatják kínát meg japánt. De nekem annyira nem jön be . Kövi Zelda után a skyrim vagy dark souls, lesz mert nekem az ki maradt pc-n utána viszont nemtom mivel fogom tolniDiabloba 5 évem van szvl azt tuti nem.
Szvl jöhetnének ilyenek hogy, tomb raider, batman , pókember stb. látszik hogy a HW bírja már csak meg kéne csinálni...
Nekem ezek a japán stilusu anime szerű valamik nem jönnek be, összesen nekem kb 10 játék kéne nintendora , amiből 5-t meg vettem. utána mi lesz nem vágom.
-
petymek
senior tag
válasz
hszilard666 #15015 üzenetére
Igen van. Használhatók mini adapterek is. Azonban körültekintően, mert voltak problémák ilyen utángyártott eszközökkel. Volt ami hazavágta a konzolt, amit a nintendo garanciába cserélt/cserél, kvázi elismerve, hogy ludas a hibáért. Persze a hazai szervízen nem lepődnék meg, ha nem így tenne, amellett.
Ha kell privátba adok egy linket az enyémet honnan vettem, amit rendszeresen, és úgy általában csak azzal a TV-re kötve használjuk a konzolt. Fentiek nyomán viszont csak a te felelőségedre. -
lanszelot
addikt
válasz
Sirandrish #15025 üzenetére
Allitsd be a switch -et a tv hez. Valoszinu rossz az alap /altalaban rossz/. Mar nem emlexem pontosan mit kell allitgatni, de nagyon nagy a kulonbseg. Youtube rol neztem kb 1 éve ott volt mit hogy. Fontos hogy allitgatasnal dokkolo modban legyen.
-
Urdaran
kezdő
Tudom, hogy debil kérdés, de lehet Switchen filmet nézni és zenét hallgatni s?
-
djozsi
senior tag
Zelda pletyka rovat.
Japánban volt egy elég nagyszabású Zelda koncert, ahol jelen volt a Zelda sorozat producere is (Eiji Aonuma) és elég egyértelmű célzást tett arra, hogy készül a Skyward Sword Switch változata (bemondta a közönségnek, hogy "Jól gondolom, hogy egy Skyward Sword Switch verzióra vágytok?" és a közönség állva tapsolt).
Ezzel jól kombózik az, hogy az IGN egyik podcastjában az egyik sajtós mondta, hogy hamarabb jön a következő Zelda, mint gondolnánk, majd észbe kapott és mondta, hogy adáson kívül megbeszélik a dolgot.
Illetve azt se feledjük, hogy aki megszivárogtatta a Smash Direct időpontját azt mondta, hogy novemberben 2 direct lesz, ebben az esetben pedig jövő héten kapni fogunk még egyet. Bár őszintén szólva ebben kicsit kételkedek, biztosan lesz valami bemutató a The Game Awardson, utána pedig a januári direct már tekinthető hagyománynak
-
lanszelot
addikt
válasz
hszilard666 #15015 üzenetére
A nintendo szoftveresen tiltogatja a 3rd party gyarto cuccait. Ezert nem megy. Azok mukodnek vele amit a nintendo jova hagy, azaz a 2nd party cuccok, és a nintendo cuccait. Erre figyelj oda vasarlaskor is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #15021 üzenetére
A tiedben a balban van a gyro.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #15017 üzenetére
Az oké, csak azt hittem kb egységesen merülnek. Na mindegy, feltöltöm őket maxra és meglátjuk.
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
A switchen lévő USB C az nem egy szabvány? Rádugtam egy gyári apple usb-C elosztót és nem hogy a HDMI nem adott jelet a gép töltést sem vett. Van valami hordozhatóbb megoldás mint a gyári dock?
-
30z.Samu
félisten
Köszönöm mindenkinek! Lenne még egy kérdésem. a Joycon-ok nem egységesen merülnek? Feltettem dokkolóra a gépet, játszottam kb 10 percet, majd kiírta hogy a jobb joycon enni kér. Ránéztem a menüben tényleg jobban le van merülve, a balban kb 50%. Ez így normális? Most benne hagytam a dokkolóban a gépet, meg a joycon-t hogy töltse fel őket.
-
djozsi
senior tag
Valaki esetleg vett innen civet és játszott már vele tartósan? Főleg az érdekelne, hogy egy előrehaladott állás esetén is akadásmentes-e a játék és az AI mennyi idő alatt lépi le a saját körét.
-
dtej
csendes tag
válasz
koncsik #14999 üzenetére
Úgy láttam elég sok helyen kapni (pl.: itt is).
Meg úgy látom Mario Party Joy-Con bundle is van, ha keres még valaki.
Bedobom a friend kódom is: Tajti SW-5757-9792-1296 (31)
-
Kezdtem egy FAQ-t az összefoglaló végére, okosságokat bemásolom nagy köszönettel.
További javaslatok jöhetnek FAQ-ba/ÖF-ba.
Kösziiiiii. -
Baltazár123
őstag
válasz
30z.Samu #15000 üzenetére
Az üzemidő csak rosszabb lesz idővel. A telefonok/tabletek esetében javasolják azt, hogy 20-80% között tartsd az akksit, azaz soha ne töltsd fel teljesen és soha ne merüljön le teljesen. Ezzel ki lehet tolni az akksi élettartamát, de a gyakorlatban ez kivitelezhetetlen, már egy telefon esetében is. Egy switch esetében elég esélyes, hogy mindenki fullra tölti és közel fullra lemeríti, úgyhogy gondolatban lehet készülni egy akksi cserére 2-3 év múlva, különben az üzemidő feleződik vagy még rosszabb. Addig legalább a garancia is lejár rá.
A switchben szerencsére közepesen nehéz akksit cserélni. A YT videón a srác kb 2 perc alatt megoldja, összerakással együtt, de némi kézügyesség kell hozzá. A másik gond, hogy a cameron sino akksi amit berakott csak 3600mAh, az eredeti switch akksi meg 4310, de gondolom az a szokásos horrorisztikus áron van, ha van egyáltalán. Csak egy gyors keresést csináltam, de original akksit nem láttam eladót, ettől még lehet meg a szervízeknek biztos van, csak akkor kifizeted még a szervizesnek is az 1 rezsióradíját egy kb 3-5 perces munkáért.
Amazonon ilyen csingacsguktól 20 EUR egy akksi az ár érzékenyeknek, a cameron sino meg kb 40 EUR, 2-3 évente ezt még rá kell számolni szerintem, ha valakinek fontos a hordozhatóság. -
djozsi
senior tag
Üzemidőhöz még annyit, hogy leginkább attól függ, hogy a játék mennyire terheli a vasat, odyssey, botw, xeno 2, splatoon 2 nagyjából 3 órát bírnak, de van játék, ami 7-8-at is akár. Pokémon is úgy tapasztalom, hogy 5öt simán bír.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #15001 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tudom hülye kérdések, de nem akarom ha user error miatt lenne baja.
-
lanszelot
addikt
válasz
ViharVadász #15001 üzenetére
Az üzemidőt tudod növelni ha a hangerot felénél lejebb tartod.
-
lanszelot
addikt
válasz
cocobanana #14992 üzenetére
Letezik usb-c lan adapter, es azzal hordozjhato modban is tudsz kabeles netrol jatszani. De az adapterek árán lehet venni wifi-s routert.
-
ViharVadász
őstag
válasz
30z.Samu #15000 üzenetére
-Ki lehet tolni valahogy az üzemidőt? - Maximum én is a fényerő csökkentésével illetve a repülőgép üzemmód bekapcsolásával tudtam megnövelni az üzemidejét.
-Mennyire szereti ez a gép, ha töltőről játszol rajta? - Én van, hogy kiszedem a dokkolóból a tápegységet és a mellettem lévő konnektorba csatlakoztatom azt, majd ágyból játszom folyamatos töltéssel, nem panaszkodik abszolút a kicsike.
Xiaomi Powerbank-ot is szoktam rá használni játék közben, mondjuk akkor csak lassabban töltődik a gép, de a bemutató videóban mondják is, hogy bármilyen töltővel töltheted a készüléket.
-A Joycon-t lehet külön tölteni vagy az csak akkor töltődik, ha rajta van a gépen? - Ha a dokkolóban van az egész gép és rajta a Joy-Con-ok akkor a kontrollerek is töltődnek, illetve lehet hozzájuk venni külön is töltőállomásokat, például Hori márka, de vannak gondolom olcsóbb típusok is rá.
-Ha felrakom dokkolóra, játék közben töltődik a gép? -
Egyébként minden új tagnak szívből tudom ajánlani a Mario + Rabbids Kingdom Battle játékot aki szereti a stratégia műfajt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest