- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
-
GAMEPOD.hu
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Urdaran #17264 üzenetére
Nekem eddig kétszer csinált olyat, hogy sleep mode-ból nem tudtam felébreszteni, mintha lefagyott volna. Viszont a bekapcsoló gombot hosszan nyomvatartva bejött a menü, amivel újra tudtam indítani. Esetleg ezt próbáld meg.
Más:
A Dragon Quest XI S-ben új jelenetek lesznek [link]
Viszont a nyugati megjelenésről még mindig semmi hír[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Urdaran #16313 üzenetére
Ma ugyanezért kutattam a fórumokat, valahogy jobban behúz a PS emiatt, mert egyfajta cél lebeg a fejembe a trófeák miatt. Jó lenne itt is egyfajta visszajelzésképpen egy hmmm, mondjuk "Switchivement", vagy "NStrophy", vagy "Ninstone" vagy valami kreatívabb név alatt futó jutalomrendszer
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #16313 üzenetére
Az Online szolgáltatásából kiindulva, olyan 2021-2022 körül lehet lesz belőle valami.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #16158 üzenetére
Komolyan? Az mit jelent? 31 diglett után felbukkanhat egy Dugtrio is?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dreimus
senior tag
válasz Urdaran #16158 üzenetére
Legendas is elobukanhat csak annak meg 100as streak mellett is kicsi az eselye de elotte ki kell jatszani teljesen es el kell fogni a lelohelyen. Legalábbis serebbi-n ezt írták, illetve az adott poké mellett megtalálható hogy melyik routon bukkanhat fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #15890 üzenetére
Pillanat, lemérem
Szerk: Hát nem találtam semmit, de olyan 2méter. Viszont kb annyi van az elosztóhoz is, szóval 3,5-4méterre lehetsz a konzoltól..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #15888 üzenetére
Szerintem nincs gond a GC controllerrel, szóval ha kell a +joy, akkor szerintem megéri. Mindenképp érdemes megvenni ha kell, mert oké hogy vezetékes meg mittomén, de csak nem 20-22K
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #15886 üzenetére
Gamecube joyt nem fogtál még? Tudniillik hogy ez az. Tehát ha az bejött akkor ez is. Nekem egyébként totál kényelmes , én szeretem. Egyébként nem tudom hogy az előrendelői ajándék volt-e, de még egy kemény fedeles A3as elég vastag noteszt is kaptam. Ráadásul az enyémmel volt egy kis fennakadás, így én további 2K kedvezményt is kaptam, így nekem csak 7K-val volt drágább mint a sima..
A kálváriámat egyébként a topikban is olvashatod...nem érte meg a 2k-t, de így alakult
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #15884 üzenetére
Nem hülye kérdés...én is feltettem 1-2 napja, és igen...minden játék támogatja. Már gondolom amihez nem feltétel a mozgásérzékelés..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urdaran #15882 üzenetére
Amikor én néztem akkor 9K volt a különbség a sima és a Speckó között.
9K-t nekem megért a plusz egy controller.És igen..online nélkül is bőőőőőőőven van benne szufla. Engem sem érdekel az online egyébként
-
ayo
veterán
válasz Urdaran #15876 üzenetére
Nem ismerem az angolodat, de ha videók alapján tiszta minden, akkor nem lesz gond sztem, nem kell erős angol, csak hogy képben legyél a játékmechanikával.
Supergamez sok játékot listáz és sokszor 2 hét után se tudják teljesíteni ezeket a kéréseket, 365games.co.uk oldalt nézd meg, hátha belefér - nem olyan drága a szállítás. Nem tudom mennyi digitálisan, de vesd össze, azt ahogy jobban kijössz, mindenképp full pakkot vegyél szerintem, mert nagyon jó kiegészítők vannak benne.
(#15874) 30z.Samu: kb. én is így gondolkodom és ezért fáj néha, amikor még azt a fix 30-at se bírja tartani a játék. Ami viszont tetszik, hogy pár játéknál van lehetőség, pl. Fire Emblem Warriors vagy Rocket League-nél: 60FPS nem szép grafika, 30FPS szép grafika. Mondjuk RL-nél pont játszhatatlan az egész 30-ban, de FE-nél nem rossz.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz Urdaran #15857 üzenetére
Angol nélkül nehezen értelmezhető sok dolog, de ha elvagy egy átlag RPG-vel, akkor itt se lesz gond.
Az irányítás jó, csak sokan bill+egér után nehezen tudnak váltani, amúgy sztem téged se fog zavarni, sőt a touch kiegészítés sokat dob az egészhez.
2 dolog: handheld módban kicsi a szöveg, lehetne nagyobb, de ez van, túlélhető szerencsére + érdemes fizikai változatot venni, mert abban benne van pár extra dolog és úgy olcsóbb - itthon nem tudom hogy árulja valaki, én Angliából vettem.
http://jateknaplo.blog.hu
-
djozsi
senior tag
válasz Urdaran #15674 üzenetére
Eléggé más. Itt nem az ellenféle HPját kell leütni, hanem le kell lökni egymást a pályáról. Én azt mondanám, hogy ez egy fighting game - 2D platformer hibrid. Ha úgy gondolod érdekel lehet, hogy pont ezzel a résszel érdemes tenni egy próbát, mert dícsérik a single player módot. Ha nem válik be még mindig simán el lehet adni.
-
BOBAKILL
őstag
-
scyllafren
senior tag
válasz Urdaran #14755 üzenetére
A karcolodas nem jellemzo, szerintem csak par idiota pampogott anno, ma mar szinte nem hallani rola. Egyebkent is vannak kijelzovedo foliak, vegyel egyet a "peace of mind"-ert
Joycon issue volt/van/lesz, eleg ritka, de garanciaban javitjak.
A kozvetlen joycon iranyitas furcsa, de tanulhato. Ha problemad van, vegyel Pro kontrollert, tapasztalhatoan jobb
Nem a toltessel voltak gondok, hanem update, amikor tolton volt, mert a 3rd party dokkolobol hianyzott egy ellenallas, es attol halt le a Switch. Powerbankkal nincs gond, csak azok altalaban nem kepesek 100%-on tartani a switchet jatek kozben, mert nem eleg erosek. Viszont kepesek elnyujtani a hasznalati idot, es kepesek tolteni standby/off allasban.
Fizikai jatek: csak akkor jatszhatsz, ha bent van a kartya. Viszont ha kijatszottad, el tudod adni.
Digitalisnal nincs kartya, barmikor jatszhato, akkor is, ha egy masik jatek kartyaja van a switchben, viszont account-bound, igy nem adhato el.Nekem nagyon bejott, elso konzolom, Zelda, Xenoblade Chronicles 2, Starlink, Mario Kart 8, meg par digi jatek van jelenleg.
-
Norb79
őstag
Hahó! Dió3 irányítása nagyon jó, és könnyen tanulható és kényelmes. Korábban én is csak PCn játszottam, de switchen legalább olyan jó, ha nem jobb.
A kijelzőt karcoló dokkoló még mindig megvan, az mindig meg is lesz, de ne úgy képzeld el, hogy keresztben lesz a képernyőn egy vágás, hanem a jobb és bal alsó sarokban egy pár millis részen ledörzsölődik, ahol illeszkedik a képernyő, amikor a dokkolóba pattintod. Igazándiból kézi használat közben sosem látom, hogy ott le van dörzsölve, de tudom, hogy ott van. Mármint nem a képernyő van ledörzsölve, hanem a fólia, mert az van rajta. És amúgy lehet a fóliával vastagabb annyival, hogy dörzsölődjön, és anélkül pontosan illeszkedne, nem érne össze, nem dörzsölődne, de a franc meri megkockáztatni, hogy ne legyen fólia rajta.
A joycon megadja magát iksz idő után, de ez azért majd minden kontrollerrel előfordul, legyen az x360, x1, ps4, stb. Itt mondjuk a méretbeli dolgok miatt lehet kicsit hamarabb és könnyebben, ezt bele kell kalkulálni.
A powerbankról nem tudok nyilatkozni, azt nem próbáltam még, meg utána se olvastam.
A fizikai példányos játék ugyanúgy van, mint ps/xbox esetén. Ha berakod a lemezt akkor megy, ha eladtad akkor nem megy. Csak itt nem lemez van, hanem egy kis kártya, és ha olyan tokod van, akkor tudsz vinni magaddal akár 30 játékot is kártyásból, mivel alig foglalnak helyet. Nekem is van egy kis kompakt tokom, abban viszem magammal a ~20 kártyás játékom, a switchet, két extra joycont és a 4 joyconhoz tartozó 4 csuklópántot. Kis füle is van, lehet lóbálni séta közben. -
Steven
addikt
Én az egy heti rövid tapasztaltot tudom megosztani, ha 2-3 méternél távolabb vagy a géptől ,igen el tudja dobni a jelet a kontroller. Az írányítás az szubjektív nekem a ps4 xbox one vagy akár a switch egy kutya. soha nem emiatt vettem akármelyiket is meg. Karcolodást nem tudom egy hete van meg , van rajta fólia és amúgy is vigyázok a cuccaimra.
Üdv,
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5 Digital Edition
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest