Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Mindig van lejjebb.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
MSI's AI-powered gaming monitor helps you cheat at 'League of Legends,' looks great doing it
Ez egy egészen érdekes fejlemény lehet a multis piacon.
-
Bad Pritt
félisten
OG Xbox devkit:
Nem fancy-skedték túl.
-
Bad Pritt
félisten
Take Two and Remedy in trademark dispute over 'R' logo
Néha olyan fura dolgokon akadnak fenn ezek a corporate emberkék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #13607 üzenetére
Piros, úgyhogy azt gyanítom PAL verzió volt.
-
Bad Pritt
félisten
Hyperkin has made a handheld Sega Genesis that plays original carts
Erről a hírről jutott eszembe, hogy Karácsonykor megtaláltam szülőknél az első családi konzolunk, egy Sega Mega Drive II egyik kontrollerét. Anno gyerekként nem igazán tudtam, mit is jelent a kínai klón konzol, csak örültem, hogy lehet játszani, viszont most egy kis utánajárással arra jöttem rá, lehet, hogy nem is kínai klón volt, hanem eredeti, legalábbis a kontrollerből kiindulva.
Vagy létezhet, hogy klón konzolhoz eredeti kontrollert adtak?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13602 üzenetére
És akkor ez is ment a backlogba?
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #13591 üzenetére
Négy éves hardver lesz lassan, ez felejtős. Ennyiért vannak sokkal jobb android handheldek.
-
Bad Pritt
félisten
RPG Maker WITH PS5, PS4 Versions Announced
Nem tudom, hogy Japánon kívül lesz-e rá kereslet, Steamen mondjuk elérhetőek a korábbi részek mindenhol. Mindenesetre egy jó kezdeményezés, kíváncsi leszek, mennyire lesz felhasználóbarát a konzolos felület.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Alisa: Developer's Cut - Official Consoles Release Date Trailer
Retro horrorjáték a klasszikus Resident Evil nyomdokain, február 6-án érkezik konzolokra.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13581 üzenetére
Nálam a World of Tanks, amire így utólag talán túl sokat költöttem, viszont ott versenyekből vissza is jött nem kevés, szóval annyira nem fáj.
A Scorn a másik, na azt szégyellem, hogy naiv voltam és elhittem a crowdfunding időszakban, hogy ebből értelmes produkció lesz...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13576 üzenetére
Vagy egyáltalán nincs.
-
Bad Pritt
félisten
Jön az első nem Valve által gyártott SteamOS-t használó kézikonzol az Ayaneo Next Lite személyében. Ár és kijelzőn túl a hardver még nem ismert, ma jön több info róla.
-
Bad Pritt
félisten
Igen, erről amúgy valami developer forumon is beszéltek fejlesztők. Legyenek minőségi, érdekes mellékküldetések, amiket szívesen játszanak a játékosok és az útvonalak mentén ott lesznek a gyűjthető tárgyak, amiket fel lehet venni. Na az AC formula ennek totálisan az ellentéte.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13532 üzenetére
Ezt én is írtam máshol amúgy, hogy a Hogwarts revelio spammelése után visszasírom az AC-k torony+madár kombóját.
Az biztos, hogy embere válogatja, ki mennyire élvezi az open world tisztogatást, én max ennél a 100 óra alatti kategóriánál jutok el oda, hogy esetleg platina vagy ezres legyen belőle.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
És akkor mennyi ideig fog készülni? 15 év? Hogwarts Legacy 5 évig készült, és így néz ki pl. az ellenségek listája, velük töltöd a játékidő túlnyomó részét:
Hadd ne kommentáljam.Az 57 mellékküldetés közel kétharmada pár perces fetch quest, elveszett/ellopták az állatom/családi ereklyém/asztrolábiumom, ráadásul keresni se kell, a radar odanavigál.
Merlin trialből van 95 és kilencféle puzzle hozzájuk, bár az is inkább nyolc.
Szükséges ládából majdnem 180 és csak nagyon kis százalékuk van úgy eldugva, hogy gondolkozni kell hozzá, a radar megoldja.
Demiguise-ból 33 és csak fel kell venni.
A hülye repülő kulcsosból is 16 és az mind ugyanolyan.Ha 5 év alatt ennyire futotta, akkor hogy várhatna el a játékos ennél változatosabbat? Nincs minden fejlesztőnek annyi ideje és pénze, mint egy Rockstarnak, Nintendónak vagy CD Projekt Rednek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13513 üzenetére
Ez is PC és Valve: megjelent a Portal Revolution, egy teljes értékű DLC-ként működő Portal 2 mod. 40 új level, új mechanikák, 8 órányi sztori. Must have.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13521 üzenetére
Az open world önmagában megöli a játékokat szerintem, egy kezemen meg tudom számolni, hány jó open worlddel játszottam 25 év alatt. Ebben a játékban sincs sok értelme, ha a térkép 80%-át kukáznád és lenne egy Roxfort, egy Roxmorts meg egy Tiltott Rengeteg régiód és ott tudnál bóklászni egy sokkal jobb játékot kapnál, ezekben maximálisan megvan a HP hangulat. A többi része végtelenül generic.
Meg amúgy most lehet érdemes is akár Xbox meg PC játékosoknak is visszatenni, mert lejár a PS quest exkluzivitása és magasan ez a legjobb mellékküldi a játékban, baromi jó ötlet volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13519 üzenetére
Nem, inkább akkora, mint az előző generációs AC-k (Black Flag, Unity, Syndicate). Meg amúgy kb. úgy is működik a játék nagyrészt.
Most érek amúgy a platinához, 100% megvan a főkarakterrel és egy dolog viszont baromira nem oké a fejlesztők részéről és járna az ejnye-bejnye: nem minden gyűjtögethető dolgot jelez a térképen és a listában. Most akkor vagy legyünk Elden Ring és nem írunk semmit vagy legyünk Assassin's Creed és írunk mindent, de az nem működik, hogy 160 chestet jelez a játék, 20-at meg nem és akkor vakarod a fejet. Amatőr dolog.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #13509 üzenetére
Van, amikor 1v10 és köpni-nyelni nem tudsz. Nem egy Spider-Man, az tény, de a sokféle varázslattal egész jól lehet mixelgetni a harcokat, nekem bejött.
A bossoknál viszont elgurult a gyógyszer, iszonyatos mennyiségű hp-ja van mindnek és sok a gang is körülöttük.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #13502 üzenetére
Hát ha nem tetszik a harcrendszer akkor felejtős. A puzzle-ök között vannak kifejezetten ötletesek, nem egy God of War szint, de azért megtornáztatja az embert.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #13500 üzenetére
Én nem vagyok úgy elájulva tőle, mint mások. A HP téma miatt hiánypótló, a felfedezés baromi jó benne, de se a fősztori, se a mellékfeladatok nem tetszettek annyira, az open world meg kifejezetten gyászos, ordít róla, hogy ez egy kisebb játéknak készült, csak valszeg jött fentről az utasítás, hogy kell a content, lásd Mad Max, Shadow of War, Arkham Knight.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #13437 üzenetére
Nem várt folytatása a sztorinak: Sky News presenter criticised for telling teenage Tetris champ to ‘go outside’.
-
Bad Pritt
félisten
Beszarás belegondolni milyen játékok ünnepelnek jubileumot idén.
Tíz éves lesz: Shadow of Mordor, Alien Isolation, Divinity: Original Sin, Dragon Age: Inquisition, Wolfenstein: The New Order, Mario Kart 8, Bayonetta 2, Diablo III, Destiny, AC Unity.
Húsz éves lesz: Half-Life 2, Halo 2, Metroid Prime 2, San Andreas, Metal Gear Solid 3, Far Cry, Ninja Gaiden, Fable, Doom 3, NFS Underground 2, KotOR 2, UT2004.
Harminc (!) éves lesz: Donkey Kong Country, Doom II, Super Metroid, System Shock, King's Field, Marathon, FFVI, AvP és ekkor indult útjára az X-COM/UFO, Need For Speed, Tekken, Killer Instinct, Warcraft és az Elder Scrolls sorozat is.
És ezek mellett is rengeteg más cím van, ami másoknak szemet szúrhat.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13451 üzenetére
Hát meg a kijelző. Nem tudom, mennyire vagy érzékeny rá, de nagyon más kávéház a Switch Lite és OLED panelje.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13431 üzenetére
Bétáról kaptál jelzést?
-
Bad Pritt
félisten
Az előző játékaikban se tudták már megcsinálni, Fallout 4 is kapott hideget-meleget megjelenéskor, de még vitte a hype és a modderek tették rendbe, Fallout 76 orbitális blama lett, de megvolt a hajlandóság és összeszedték évek alatt meg azért ott is volt egy elég kiterjedt mod támogatás.
Ha a Starfieldbe úgy beleállna a Bethesda, mint a 76-ba akkor esetleg lehetne belőle valami értelmes, de eltelt négy hónap néhány kisebb javítással, kint van a roadmap és abszolút nem úgy néz ki, hogy bármi komolyabb frissítést terveznének hozzá. Jön egy DLC, jön a Creation Kit és off.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Polllen #13374 üzenetére
Hozzáállás kérdése, hogy a döntéseidnek milyen súlyt tulajdonítasz és a játék maga is utal erre elég egyértelműen. A döntések súlya hasonló, mint az ME-ben.
Nem hozzáállás kérdése, adott egy döntés és megnézed utána hogyan reagál a játékvilág és közvetlen környezet az inputra. Az, hogy te mit magyarázol bele játékosként már teljesen mindegy, főleg ha disszonanciában van azzal, ahogy a játék látja a karakteredet, pl. ha tömeggyilkos lettél véletlen és mégis jópofizik mindenki veled.
-
Bad Pritt
félisten
válasz zozika84 #13376 üzenetére
Szerintem a nagyobb formátumú modokról lemondhatsz, főleg Xboxon, elengedték a modderek a játékot. Írtam anno modokat Fallout 4-ig bezárólag Bethesda RPG-khez, benne vagyok még néhány nagyobb közösségben, nyoma sincs annak, hogy nagyobb overhaulokat akarnának csinálni a játékhoz, lehet még rendes unofficial patch se lesz hozzá...
-
Bad Pritt
félisten
felteve, hogy erdekes a sztori es vannak benne olyan dontesek, amiken van ertelme gorcsolni, plusz olyan karakterek, amik miatt nem leszarod az egeszet, hanem erzed a dontesek sulyat...
Megspórolok neked egy vásárlást, a Starfield max nyomokban tartalmazza ezeket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyimger #13342 üzenetére
Most a jogilag helyes kifejezést akarjuk használni vagy csak valamit, ami olyasmi? Jogilag nem bérli, gyakorlatban tűnhet úgy, mint bérlemény. Más kérdés, hogy magát a játékot minden létező platformon, PC-t is beleértve csak
bérled
még GOG-on is (használati jogod van hozzájuk).[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #13332 üzenetére
Mert kihasználom a lemez adásvétel előnyeit.
-
Bad Pritt
félisten
Baromira érdekel, lemezen day 1 vétel lett volna. Amúgy nem rövid, HLTB-n mindhárom értéke pár órával több, mint a Spider-Man 2-é, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy ár/érték arányban rossz lenne, szimplán ez a digit only egy olyan irány, amivel nem értek egyet és nem fogok vásárlással támogatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz tboy93 #13280 üzenetére
Ez adta az ötletet. Márciust kell valahogy túlélni, Alone in the Dark, Rise of the Ronin és Dragon's Dogma 2 óriási kísértés lesz.
Azért év végén még berendeltem egy Miyoo Mini Plust retro bohóckodáshoz.Játékokban és élményekben gazdag boldog új évet mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Nekem az évben ez a Diablo 4 volt, 200 óra után nem mondom hogy megbántam, de bőven ráért volna a vétel. Viszont így tudom milyen volt megjelenéskor és közvetlen utána.
Na, hát pontosan ezért fogok jövőre backlogot gyűrni inkább.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Úgy döntöttem jövőre lesz egy újévi fogadalmam: nem veszek játékot* és inkább a backlogot gyűröm kicsit, mert van miből válogatni.
Ha csak azokat a játékokat nézem, amiket konkrétan megvettem és nem ingyenesek voltak vagy előfizu részeként húztam be őket akkor is 63 játékom van két konzolon, amiknél nem jutottam el legalább a kampány végére (néhány duplikációval, mert a Sleeping Dogs feltétlen kell minden minden platformra).
Kíváncsi leszek, sikerül-e tartani és mennyit tudok kihúzni jövő év végéig, van néhány, amit kifejezetten szégyellek is.*Snufkin: Melodies of Moominvalley meg az Elden Ring DLC kivétel.
-
Bad Pritt
félisten
TL;DR: egy súlyos depressziós zavarban szenvedő alanyok esetében végzett kutatás arra jutott, hogy a videojátékok (jelen esetben a Super Mario Odyssey) nagymértékben csökkenthetik a betegség tüneteit.
Ez azért is lehet fontos ága a depresszió hatékony leküzdésének, mert még irányított keretek között, szakemberek által monitorozva is összevethetetlenül olcsóbb módszer lenne, mint a gyógyszeres kezelés, főleg a tengerentúlon.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
A filmadaptáció jogai vannak a Sony-nál, a karakter maga a Marvelé, ezért is lehet, hogy majdnem Xbox ex lett a Spider-Man az Activision után.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Life After 76: Why this Veteran Bethesda World Designer Went Solo
NoClip, 21 perc, csávó minden szava arany.
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #13228 üzenetére
Nekem az Ally addig tetszett, amíg élőben nem vettem kézbe. Az ergonomikussága erősen felhasználófüggő, nekem nem állt kézre, meg élőben az a gagyi fehér alapon színes burkolat... nekem nagyon bazári volt. De igazából ha ezekkel nincs probléma akkor 250-ért elég jó vétel az is.
Viszont a súlynál szerintem óriási fegyvertény főleg ilyen 600+ grammos eszközöknél, hogy nem kell konkrétan kézben lennie, hanem Switch módra tudod használni külön a kontrollereket (akár egérként). Az meg már csak hab a tortán, hogy hall effect sensoros mindkét joystick alapból, szóval Joy-Con para sincs velük.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #13223 üzenetére
Ez a Steam Deckre igaz is lenne, viszont a Legion Go lerakható és rendelkezik állítható hátlappal (mint a Switch, csak még jobb), leszerelhetőek a kontrollerei (mint a Switch-é, csak ezek jobbak), ráadásul a jobboldali használható egérként is.
Nagy, szép kijelző, erős chipset, jó üzemidő, gyakorlatilag nincs hátránya, csak árban elég húzós itthon. Jelen piacon pillanatnyilag páratlan eszköz.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dani82 #13222 üzenetére
Őszintén? Nem nagyon tudok semmit mondani. Nem tudom, mennyiért hirdetik, de max az ára. Viszont én pl. el tudnám hozni Telekomtól kamatmentes részletre 300K körül és annyit ez a koncepció ebben a formában röhögve megér.
-
-
Bad Pritt
félisten
Teen GTA VI hacker sentenced to life in a secure hospital
Felkészül: az Insomniacot feltörő brigád.
-
Bad Pritt
félisten
Fogalmam sincs, gyakorlatilag nincs olyan részlete az Xbox és Nintendo platformnak, amiben kicsit is hasonlítanának. Csak arra céloztam, hogy a Switch felvevőpiacának figyelme jóval fókuszáltabb a konzol sajátosságai miatt, mint az összes többi platform játékosaié. Egy Zelda megjelenése örömünnep és nem véletlenül.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #13200 üzenetére
Ez azért fals kicsit, mert azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi játék van a vásárlók előtt. A 300 millió potenciális vásárlónak a figyelme nagyságrendekkel több játékra oszlik szét, mint a Nintendo játékosoké.
-
Bad Pritt
félisten
Sony patents ability for games to adjust difficulty levels on the fly
Na ez egy... ötlet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #13105 üzenetére
Én Balcsit tekertem körbe többször fülessel. Csak a nyugati parti erdős rész volt para, éjjel értem oda és lehetett hallani a vaddisznókat közvetlen az út mentén, ott azt mondtam fuck it, ha meg kell halni legalább zenére történjen.
-
Bad Pritt
félisten
A Star Wars 20-25 nem igazán ismer értelmes karaktereket még csak hírből sem. Van néhány kivétel, ami inkább csak erősíti a szabályt, de olyan buta dolgokkal van tele, amit nehezen lehet azzal magyarázni, hogy gyerekek újabb generációinak szól, szóval koherenciát nem is lehet elvárni tőle.
Igazából nem érdemes ezen meglepődni, egy általános trend, hogy klasszikusokat próbálnak amodern audience
(bármit is jelentsen ez) számára frissíteni és értékelhetetlen abomináció lesz a végeredmény, amin aztán lehet nagyokat kamillázni, miért lesz sikertelen.
Annyi előnye mondjuk van pl. a Star Wars esetében a dolognak, hogy annyi minden készül a cím alatt, hogy valamit azért csak talál magának az ember, vannak jó könyvek, van egy-két jobb sorozat, az Old Republic, Jedi Survivor korrekt játékok. Ez máris több, mint amit szerencsétlen LotR tudhat magáénak a Rings of Powerrel meg Gollum játékkal.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Hát meg valahogy tele van a befutottak a tesztek hír is a kommentjeiddel.
De biztos vagyok benne, hogy mindenre kiterjedő kutatást végeztél és véletlen sem akarod az amúgy is lenézett játékot még inkább negatívnak látni. Nem rád vallana.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #13059 üzenetére
Kedvenc kommentem a témában:
New speedrunning category: Scam game development any% run.
Azok a bizonyos partnerek, akiket még ki akarnak fizetni biztos nem a cégvezetők egyéb érdekeltségei. Képtelenség és elképesztő véletlen lenne.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
A legelső pillanattól lehetett tudni, hogy Far Cry alapjai lesznek.
ACG, Gamingbolt, Gameranx, Skill Up videók pl. mind pozitívan nyilatkoznak róla, illetve az az egyszerű tény, hogy nincs körülötte sírás jelzi, hogy valszeg nem lett rossz. Írott sajtó véleményére nem adok már tekintve, hogy végig se játsszák a játékokat.
De amúgy lehet ki kéne próbálnod, lassan jobban rá vagy függve erre a játékra mint azok, akik ténylegesen játszanak is vele.Amúgy pont azokban a dolgokban más, mint egy Far Cry, amik miatt nem szeretem a Far Cry-t, szóval nálam telitalálat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest