- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #13269 üzenetére
Hányszor olvashattuk már ezt itt a fórumon!
Rengeteg játék van, már csak a PS+-al el lehet lenni évekig, de mindig van 1-2 cím ami megmozgatja az embert és ez így van jól.
Meg jó részese lenni a hype-nak. Nekem az évben ez a Diablo 4 volt, 200 óra után nem mondom hogy megbántam, de bőven ráért volna a vétel. Viszont így tudom milyen volt megjelenéskor és közvetlen utána.
Most BG3 pörög, amivel egy baj van! Ilyen játékok miatt nehéz utána leülni bármi mással játszani annyira máshol van a szintje.
Év elején is így voltam a Ragnarök után, ott egy Elden Ring második végigjatszas segített.
Nekem jövőre a kimaradt játékok mellett sok újra játszás van tervben. Sok cím van ami többet érdemel mint egy végigvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Debian GNU/Linux
- Revolut
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Suzuki topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest