Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz Wesder #13699 üzenetére
Az szep.
Amugy, a jatekot nem igazan neztem, nem is igazan erdekel, de ha jol tevedek, ezt egy kis pocskoszoru meretu csapat rakta ossze.
Szooooval, egyreszt le a kalappal a sracok elott, hogy olyan infrastrukturat raktak moge, ami szepen skalazodik es elbir ennyi jatekossal, masreszrol ugyan ezen a vonalon menve jar a pocskormos az osszes nagy studionak, akik (nem early accessben!) se tudjak sokszor ennek a szamnak a toredeket se megugrani, aztan az elso par heten jatszhatatlan a AAA arazasu szarjuk."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
válasz zozika84 #13691 üzenetére
Szerintem is. Az egy teljes árú, rendes megjelenés volt, nem EA vagy preview és élvezhetetlenül futott megjelenés környékén. Azóta elvileg kikalapálták kicsit, csak addig nem tartott ki a kölcsön Switch.
Amúgy itt egy jó kis videó, hogy miért nem tud a Nintendo perelni: Why Pokémon Can't Sue PalWorld. Tl;dw: a szörnyecskék nem hasonlítanak igazán a levédett alakokhoz, a játékmenet egyedi sajátosságaiban pedig nincs egyezés.
Tényleg az a durva, hogy egyáltalán nem tűnt úgy, hogy így fel fog robbanni. Nem nagyon volt hype vonat, hírcunami, ha megnézitek a trailereket, van pár százezer megtekintés mindegyiknél, aztán megjelenés után pár nappal már a fél világ ezzel játszik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #13685 üzenetére
Mondjuk ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy ez a Palworld a nagyobb hulladék vagy a '22-es Pokémon.
-
l.skywalker
félisten
Riot Games is lapátra tett 530 embert
https://fxtwitter.com/riotgames/status/1749568564162625923?s=46Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bogyi007 #13683 üzenetére
eladták és...??? a minōségérōl beszéltem. látom mit játszanak az emberek ( Activision claims Modern Warfare 3 is seeing record engagement levels for the trilogy ). gémerek imádják az igénytelen copy-paste sz*rokat
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #13682 üzenetére
Meg valami Xbox nevű konzolon - talán hallottál már róla...
"Kissé" nagyobb durranás lett ez mint ahogyan hiszed. Sírva könyörögne térdepelve rengeteg ismert kiadó és franchise hasonló premierért, mint amit ez a játék produkált.
Azért csak 5 millió eladás történt 3 nap alatt...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #13678 üzenetére
Párom és kissógim brutális nagy Pokémon fanok, az összes mostanság megjelent játékot Switchen és 3Ds-re is megvették (Switchből is kettő van nekik) és most ezzel alszanak és kelnek szinte gamer szabadidejükben.
Nekik nagyon bejött.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
F-ECT$
titán
válasz hombre[EU] #13678 üzenetére
Vajon hogy sikerült $100 millió dollárt összeszedni vele
Dive ever, work never.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #13665 üzenetére
én kipróbáltam steamen...ez egy igénytelenül összerakott/összelopott valami. pontosan olyan,mint egy falusi discos mixtape, slágerek refrénjei egymásra csapva
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
opr
nagyúr
Egyreszt nem egyszeru egy ilyen mindenfele kepesseges rendszert tenyleg jol osszerakni, masreszt... Jah, ninti plusz ugyvedek az nem jo kombo, legendasan rohadekok, en se mernek kikezdeni veluk semmilyen szinten sem. Ok meg batrak voltak es bejott.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
_drk
addikt
Szerintem mint szörnyecskéket nem lehet levédetni.
Ezek tök random kitalált lények, azokat lehet ami már meg van csinálva.
Belenéztem a játékba és ott mondjuk tök ugyan úgy néz ki ahogy a pályán csak össze vissza maszkálnak a lények, felette a neve meg hasonlók.
De annyira alap a Pokémon játék is, hogy ha ezt így lehetne akkor az első Wolfenstein játékban már az FPS mint műfaj le lett volna védve.. -
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #13669 üzenetére
Ezt most csak egy random google keresés után találtam, érdekes ez is azért. [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
opr
nagyúr
válasz Bad Pritt #13666 üzenetére
Ha megdöglök se értem, ezen hogy nem talált fogást a ninti. Rákerestem, hogy palworld, képek, a második találat egy mérges pikachu egy gatling gun-on. A pokemon ismeretem itt kb ki is merült, de ha ez a koncepció nem lopás, akkor semmi nem az.
Ettől még lehet jó játék, biztos az, de hogy ez egy picit újragondolt pokemon, az biztos.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pzstm
titán
5 milliónál járnak 3 nap alatt.......teljes döbbenet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
félisten
Amúgy mi ez a játék? Én mikor megláttam úgy voltam vele, hogy bottal sem piszkálnám meg, de most letöltöttem az Xbox-ra ha a gyerekeket érdekelné. Ez valami Fortnite&Pokemon hibrid dolog?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ldave
félisten
The game would end up selling over four million copies within the first three days of early access, at a rate of 86,000 copies per hour.
A játékból már legalább egy éve voltak kint trailer videók, szóval ha akartak volna, már léptek volna. Nem lesz itt semmi jogi dolog.A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Biztos lehetsz benne, hogy a Nintendo ügyvédek már szorgosan vizsgálják ezt a Palworld-öt. Aztán vagy találnak rajta fogást, vagy nem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #13660 üzenetére
Èn meg minden achit ki akartam szedni. Az utolsó dungeon mai napig nincs meg. Annak a kifarmolására már nem maradt erő.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Wesder #13659 üzenetére
Nekem fel se merult, mint igeny, hogy NG+ozzak cca 50 ora jatek utan. Ha 15 ora lenne, meg talan. (najo nem). Annyira tomeny es annyira utos hogy az egyszer eleg
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #13658 üzenetére
A 7. résszel is eljátszották ugyanezt. Èn èszre se vettem, mert ahogy a 7-ből, úgy 8. részből is az Ultimate kiadást szereztem be. Megèrtem hogy ez van akit zavar.
-
Bad Pritt
félisten
Mindig van lejjebb.
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Mostanában a facebook folyamatosan felhozza hogy viszonylag olcsón (10-20 ezer huf) lehet a hdmi-n keresztül a TV-re csatlakoztatni egy egy kis méretű konzolt (különböző néven fut) melyen régi játéktermi (90 évek eleje, közepe) játékok futtathatók. 2 vezeték nélküli kontrollert is adnak.
Nekem nincs (nem is volt) konzolom, de ezt lehet kipróbálnám. Van olyan ami ajánlott?
(Ha nem megfelelő a topik akkor hol tudnak esetleg válaszolni?)
Előre is köszi. -
opr
nagyúr
válasz gyimger #13649 üzenetére
De, a steam decket meg az osszes tobbi handheld PC-t imadja az emulatoros kozosseg. En is gondolkodtam egy steam deckben gyakrolatilag csak erre, csak azert ezt igy eleg nehez beadni az asszonynak. Majd evek mulva, hasznaltan, ha ~40khuf lesz egy OLED steam deck, behuzok egyet.
-
gyimger
őstag
-
Evome
senior tag
Hmmm. . .
Kipróbálom ezt a mobilos citra amulátort még a hétvégén, lehet működne is xbox kontrollerrel ?!
Meg közben ahogy túrtam az internetet, azt vettem észre egy értelmesebb emulátor hasonló áron van, mint egy NEW 2DS XL... Szóval még az is lehet veszek egy olyat, és hozzá egy crack kártyátHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #13646 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam/gondolkodom, főleg a Pico8 miatt Oda tökéletes lenne a 1:1-es kijelző, el lehetne bohóckodni vele (ha már megvettem pár éve a programot a kölöknek, de ő ne kattant rá).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ldave
félisten
Most egy gyors kereséssel ezt találtam: Retroid Pocket 4 Pro // An Early Look at the latest from Retroid (Overview, Benchmarks, Emulation)
Ez egy kb 200 dolláros eszköz.
A Slime draws near! Command?
-
Evome
senior tag
Sziasztok, nem találtam erre konkrét fórumot, remélem nem off.
Olyan kézi (handheald) konzolemulátort keresek, amivel tudom futtatni akár Gameboy-tól az összes nintendo konzolt 3Ds-ig bezáróag, vagy ha ez nem is kivitelezhető, de 3DS és sima DS játékokat mindenképpen!!
Nagyon sok ilyen emulátor van a piacon, de mind arra törekszik hogy PSP meg Android rendszert is képes legyen emulálni... nekem ezekre nincs szükség. Minél több mindent tud, annál több baj lehet vele!! ?
Ha tudnátok ajánlani 1-2 megbízható márkát, amihez nem nehéz hozzájutni, nagyon megköszönném!!Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #13524 üzenetére
Kipróbáltam, ezt a Poratl Revolutiont, ha jól látom, akkor 8 chapter. Én a második közepén járok, de valahogy nem akar berántani. (Pedig a Portal 1-2-t többször is végigjátszottam.) Valahogy túl nehéz már itt az elején is, teljesen elfáradok agyilag 1 pálya megcsinálása után, nincs kedvem nekivágni a következőnek. Egyelőre a sztori is 0 még. Megérheti vele még vajon erőlködni, te végigjátszottad?
Dive ever, work never.
-
negyven2
veterán
How Xbox Is Changing the Nature of Exclusivity - IGN
Az ebben szereplő elemző szerint 2023 év végén 33.3 millió Game Pass előfizető volt összesen (a Gold/Game Pass Core előfizetőket ez a szám nem tartalmazza), aminek az 55%-a, Game Pass Ultimate volt. Ez 13%-os növekedés az előző évhez képest (2022-ben 15%-os volt a növekedés).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #13630 üzenetére
Versenyeken ezt tuti nem fogják engedni, a sima multis játéknál meg tök mindegy. A legtöbb játék már MMR-es, ergo aki ugyanolyan jó alapból mint te, az ezzel a segítséggel feljebb fog kerülni, és nem fogsz vele találkozni, aki meg csak ezzel a segítséggel olyan jó mint te, azt 50%-ba elvered, 50%-ban meg kikapsz tőle.
Sőt igazából szinte mindig 50/50%-ban fogsz nyerni / veszteni, szóval az egésznek úgysincs semmi értelmeDive ever, work never.
-
Bad Pritt
félisten
MSI's AI-powered gaming monitor helps you cheat at 'League of Legends,' looks great doing it
Ez egy egészen érdekes fejlemény lehet a multis piacon.
-
.LnB
titán
Érzem én, hogy ez valami hülye trend lesz. Alig várom a Globus majonézes GTA VI trailer feldolgozást.
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
OG Xbox devkit:
Nem fancy-skedték túl.
-
Bad Pritt
félisten
Take Two and Remedy in trademark dispute over 'R' logo
Néha olyan fura dolgokon akadnak fenn ezek a corporate emberkék.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Polllen #13618 üzenetére
A régi IP-k meg nem eladhatóak a régi formában a piacon. Lehet a nosztalgia szemüvegén keresztül jól néznek ki, de biztos vagyok benne hogy a ROI ergya lenne.
A BF2042 meg csak egy a sok közül ami követi a live service közben befejezzük a fejlesztést trendet.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Polllen
nagyúr
válasz Döglött Róka #13617 üzenetére
Igen, de az hogy már nem érnek annyit, az az ő hibájuk szerintem. A még futó címeikkel se tudnak sokszor mit kezdeni, pl. BF2042...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
addikt
Durván 37 milliárd USD jelenleg a market cap. Tehát jelenleg kb. fele az AB -nak.
De amúgy vizsgálódási szempontból nem sok különbség van például az EA Sport FC miatt. Szóval ott megint menne az izmozás és a különböző engedmények, ígéretek. Izgalmas helyzet lenne kívülállóként.
Szerk.:
Mondjuk szerintem ilyen jellegű felvásárlást nem terveznek 1-2 éven belül. Nem a pénz, hanem a jelentősége miatt. De lehet tévedek, aztán idén vagy jövőre is berobbannak valamilyen hírrel.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
opr
nagyúr
Komolyan?!
Én totál azt hittem, hogy az EA vagy kétszer akkora, de ezek szerint ez egy hatalmas tévedés volt? Annyira triviálisnak gondoltam a dolgot, hogy az EA a nagyobb hal, hogy rá se kerestem. Ezek szerint ez hiba volt."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz ProEvoFan #13610 üzenetére
Esélye nem lett volna rá szvsz. Egyrészt nem hiszem, hogy az 200mrd alatt ment volna, másrészt ha a hatóságok még az AB-n is szenvedtek, az EA gondolatától is felhabzott volna a szájuk és rohamaik lesznek meg minden.
-
ProEvoFan
nagyúr
MSnek az EAt kellett volna megvennie.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #13607 üzenetére
Piros, úgyhogy azt gyanítom PAL verzió volt.
-
Bad Pritt
félisten
Hyperkin has made a handheld Sega Genesis that plays original carts
Erről a hírről jutott eszembe, hogy Karácsonykor megtaláltam szülőknél az első családi konzolunk, egy Sega Mega Drive II egyik kontrollerét. Anno gyerekként nem igazán tudtam, mit is jelent a kínai klón konzol, csak örültem, hogy lehet játszani, viszont most egy kis utánajárással arra jöttem rá, lehet, hogy nem is kínai klón volt, hanem eredeti, legalábbis a kontrollerből kiindulva.
Vagy létezhet, hogy klón konzolhoz eredeti kontrollert adtak?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #13602 üzenetére
És akkor ez is ment a backlogba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest