Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz Zlcsi #3768 üzenetére

hozzánk is futón jött, ki az a hülye, aki egy giga dobozos autót használ kifejezetten ezért?
    - esőtől nem lesz baja
    - 2x1m alapterület, a dobozos autót jórészt kitölti
    - lerakodni SOKKAL egyszerűbb két oldalról megfogva a napelemet, mint bentről kihúzva csúsztatva a másikon
    - lekötözni is sokkal egyszerűbb körbejárva, mint bemászva a doboz és a rakat közt préselődve

Az lehet, hogy valakinek van már nagy dobozos autója, és elkezd napelemezni, és utána ezzel dolgozik tovább, de önmagában ezért venni logikátlan.

Létrát én is adtam az itt szerelőknek, de csak azért, mert a padláson és a tetőkibúvón nehezebb lett volna megközelíteni, és minden felől körbe van ültetve valamivel a ház, és nekem volt hosszú egyenes létrám, nekik meg vissza kellett volna fordulni mer A féle létrát hoztak, ami messze lett volna a tetőtől, kellett az egyenes.
    Megoldották volna, nekem +2 óra időmbe került volna.

Ezek olyan kiragadott dolgok, hogy lehet rajta hőbörögni meg röhögni is, meg legyinteni is.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák