Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Voda Sim-re külsős szám: Simán, csináltam én is. kb 10 perc ügyfélszolgálaton, és kb 1 héten belül átfut a rendszeren, ha 24 órán belül nem jön vissza, hogy valami baj van (címformátum félreírva, vagy ilyesmik).
Tovább: miért ne?
Mennyi minimum idő után? Passz! Nem is gondolnám, hogy van...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Van egy két hónapja aktivált TUTTI100+ kártyám.
Erre át tudok most (2 hónap után) hozni egy Yetis számot?
Majd ezt a Yetis számot tovább tudom vinni (mennyi idő után?) egy másik szolgáltatóhoz? -
Marcsello31
őstag
Ja szerintem a Voda pont ezt akarta kirabolni aknázni, hogy a többi szolgáltató
Korlátlan mobilnetje drága az átlagnak "is". Ez szèp ès jó. Csak pont ott nem ahol
Mèg most sincs 4g. Nápam a hétvégén döcög szombat este ès vasárnap délig.
Utána meglódul ès semmi gond nincs hétfőtől péntekig.
Sajnálom azoknak.akiknek itt nem megy. Konzolt is rà eresztettem.a netre vígan
Elmegy. Holnap rá nyomom a miui romot megnèzem kóddal. A telefonom most nem rootolt. Bocs ha későn reagálok.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Fura hogy ennyire helyhez kötött.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz simpley #81892 üzenetére
Cool. a legutóbbi beszélgetés után nem jött ilyen az az előttinél meg igen, szóval előrébb nem vagyok...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Mivel tök jó, hogy kb 90%-ban amikor belépnék a fiókomba az oldal karbantartás alatt van, így nem tudom megnézni úgy az egyenlegem, kérdezném, hogy appolós megoldáson kívül mi más, ingyenes megoldás látezik?
Emellett ha valamelyik nem ingyenes, akkor az kedves-e annyira, hogy az árával csökkentett értéket jeleníti-e meg, vagy persze azzalmég számolnom kell az után?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Landsmann
addikt
Hogy pozitív példa is legyen:
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Wolfram
aktív tag
Voda korlátlan 4G brutális, tudja valaki mi történt?
-
Marcsello31
őstag
válasz donjohnson #81864 üzenetére
Oks, megnèzem.
-
titán
válasz simpley #81865 üzenetére
A jelenlegi csomagod nem úgy nézett ki, hogy pluszban kaptál netet a csomagban alapból bentlévő mellé? Ilyenkor ezek csak 10 hónapra járnak, utána visszaáll az alapmennyiség, illetve ha kaptál havidíjkedvezményt, akkor a havidíj is visszaáll alapra.
Esetleg valami más kiegészítő csomag, ami nem képezte az előfizetés részét?
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz simpley #81855 üzenetére
röpke 5 év vodázás után azt kell mondanom, elengedem a vodát és újabb vizekre evezek. Mindenki bocsájtson meg, de maradjon ülve az, aki nem háborodna fel pl azon, hogy a hűségidő lejárta előtt, mindenféle előzetes értesítés nélkül elveszik a kiegészítő netet. (Nem a jogossággal volt baj, az értesítés hiányával.) A napokban felhívott az ügyfélszolgálatos, hogy újítsam meg az előfizetést és vállaljak hűséget egy, a számomra legmegfelelőbb csomagra ami a jelenlegitől amúgy kis mértékben tér el. (Go Midi+). A 150perc kevés, annak tudatában, hogy nincs vodás ismerősöm és nem hogy kihasználom, de gyakran át is lépem a 200 perc keretet. Nem mentem bele, de azért még elmondta hogy a díjkorrekciót követően közel 23%-os emelést fogok kapni mivel már nincs hűségem. (6540 jelenleg a Go Midi és ez határozatlan idejű szerződések esetén 8040-ft-ra nő.). Ezt még úgy ahogy lenyelném, de az elmúlt hetek napjai illetve a mai "fejlemények" átléptek egy határt. Az, hogy egy nagyváros belvárosában használhatatlan a mobilinternet számomra teljesen elfogadhatatlan.
Mivel korábban láttam, hogy volt 1-2 eset, ahol a számhordozás elutasításra került bizonyos okok miatt, mint pl a házszám után van pont vagy sincs. Érdemes lenne eleve megjegyezni ezt az új szolgáltatónál, hogy úgy rögzítsék a számhordozásnál az adatokat, ahogy a vodánál is szerepel? Azt tudja valaki, hogy a végszámlát milyen formában kapnám meg?signed by simpley.
-
donjohnson
addikt
válasz Marcsello31 #81863 üzenetére
a network signal guru-t is próbáld meg azért előtte (3 pötty felül és force band control), és ha az működik, akkor nem kell visszatenned a gyári rom-ot.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Marcsello31
őstag
válasz donjohnson #81861 üzenetére
Szia! Vrendben az lesz vissza teszem rá a gyárit.
Egy próbát megèr. Köszi! -
donjohnson
addikt
válasz Marcsello31 #81856 üzenetére
de, pont az a baj, hogy custom rom van rajta. amit előhozna az a kód, az a gyári rom-ok része.
tedd vissza a gyári szoftvert és akkor menni fog.
vagy
network signal guru play áruházból (root jog kell hozzá). ugyanazt tudja nagyjából. lte sávot tudsz választani benne manuálisan. jobb felül 3 pötty force control menüben.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Marcsello31
őstag
Nem gáz. Általában routerben van a SIM.
Útközben meg egy akkus hotspotba van, bedugva.
Mèg annyit megtehetek èn is, hogy vissza rakom
Rá a miui androidot.a hivatalost.
Beírom a kódot, ès eltűnik az egész ablak, nem jön
Elő semmilyen rejtett menü nálam sem.
Csak ez az egy kód lètezik?!. -
simpley
őstag
Androidosból céges samu van, azon sem megy. Igaz, elég régi, android 8-as.
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Landsmann
addikt
Nem tudom. Nekem android 9, 12, 13-on megy. Nem mókolt sztoftveres egyik telefon sem.
-
-
simpley
őstag
válasz Marcsello31 #81852 üzenetére
nem is a sebesség érdekel engem, hanem hogy működjön.. De az már elég gáz, hogy random eldobálja a 4g-t, (különböző mobilokon is, vodás előfizetéssel) azt már nem tűröm, mikor dolgoznék de nem tudok.. Szerencsére a munkahelyen van internet, csakhát az is le van halva.
signed by simpley.
-
Landsmann
addikt
válasz Marcsello31 #81852 üzenetére
Redmi Note 10 5G-n működik. Biztos jól írtad be? Redmi 6 és Redmi 9-en is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Megnéztem ezt a kódot nálam nem megy, nem csinál semmit, Redmi note 11 nfc telóról.
Ő csak gondol 1et és néha fel lép B1re, akkor boldogság van, ha nem akkor depresszió.
Minden lépésenkénti mérés fura mód más sebességet ad. Iphonera semmi szoftver nincs erre?! -
simpley
őstag
válasz Marcsello31 #81847 üzenetére
nekem a b1/b3 is max 25-30 mbps.. Mondjuk az már lehet átlagos.. De pl amikor B20-on vagyok, akkor többnyire betonfalon belül, és nem jön át a jel..
signed by simpley.
-
Marcsello31
őstag
válasz simpley #81846 üzenetére
Azzal az a baj, hogy nem mindig tud maximumon
Jönni terheltsèg miatt is, Cserébe viszont mèg a tömör betonfalon, vason, stb.
Is átmegy a jel. Ha van lehetőség inkább egy másik csatorna volna a
Nyerő. Nálam is döglött a B20. Ugyan ilyen mèrèseket mèrek vele.
A sok 4g kèpes telefon többsège valamiért alapkènt B20 megy .
Az èn telóm is. Eredménye hogy bedöglik. .
Hordozhatoság vègett èn egy wifi hotspottal rohangàlok "akkus".
.
B1 B3 ès a többi szokott gyors lenni.
Akkor ez volt a baj.[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
-
8
senior tag
voda feltöltős esim konverzió tapasztalat:
- shopmarkban szívta a fogát az ügyintéző, hogy január óta nem megy, meg egyszerre csak egy számot lehet átrakni, és fél óra múlva menjek vissza hogy aktiváljuk a telefonban, egyet elindított, szerver hiba, majd hívjam a központot hogy mikor javítják, passz
- lurdyban két kártya kész volt nagyjából másfél perc alatt, weboldalon rögtön meg is jelentek az aktiváló qr kódok, később hibátlanul hozzá is adtam a telefonban a profilokat52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Marcsello31
őstag
Wifi 5gén keresztül,közvetlen nekem is meg van a 100. Köszi a válaszokat utólag is.
Marad akkor a wifi alapú megosztás. Kapott már valaki telefont a Vodától akció végett?!
."tudom gonosz a kérdés".[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Nem kell sírni 😀
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
simpley
őstag
signed by simpley.
-
asdf_
veterán
Az egyiknél beszélsz valakivel, közben meg kéne kérdezned valaki mást is a témáról (vagy csak eszedbe jut valami, hogy asszony, elfelejtettem kihúzni a vasalót), ekkor egyeskét tartásba rakod, ő pittyegést hall, felhívod ketteskét, megbeszélitek amit meg kell, ketteskét leteszed, majd visszatérsz az egyeskével folytaottt beszélgetésbe.
A másik meg az, hogy beszélsz valakivel, téged hívnak fel közben, a hívó csörgést hall, mitha nem is beszélnél senkivel, neked viszont bekopognak a füledbe a pittyegéssel, hogy van egy bejövő hívásod. Ekkor ezt el tudod utasítani, vagy az épp folytatott hívást befejezni, lerakni és már csörögsz is az eddig várakozóval és fel tudod venni (vagy akár az egyik hívásból áttérni a másikra és akivel eredetileg beszéltél, az meg lerakja). -
mzso
veterán
válasz Bferibörs #81819 üzenetére
Remélem ezt is be kell jelenteniük korábban. Vagy legalább is be szokták. És akkor berendelek egy 3*5GB-os csomagot és a végéig kitalálom, hogy mi legyen.
Más:
Nincsenek valahol listázva az SMS kódok, hogy le tudjam menteni, hogy ne akkor kelljen szívni amikor elfogyott a mobilnetem?Extra láma kérdés: Mit csinál a hívás várakoztatás, meg a hívástartás. Soha nem használtam ezeket, de most látom, hogy aktiválva vannak ilyenek a tuti100+ - hoz.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Marcsello31 #81825 üzenetére
Ez nem technika hanem uzletpolitika kerdese. Telekomnak van korlatlan netes elofizeteshez is multisim, yetinel meg csak a korlatlan nethez nincs a tobbihez van.
-
Bferibörs
addikt
válasz Marcsello31 #81825 üzenetére
Volt a yetinél,de megszüntették. Újat nem adnak ki, a régiek még működnek.
Nekem is volt korlátlan + adatmegosztóm flottában.Én volt,hogy mifiben használtam az egyik simet.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Marcsello31
őstag
válasz Bferibörs #81824 üzenetére
Hi!
Akkor elnézést, azt hittem hogy technikailag valamelyik már kivitelezte a dolgot, Én is csak wifin tudom "nem otthon" hotpsot ként tovább adni a netet a másik teló felé, és ez megy is, míg le nem merül az akku. Gondolom a Telekonynak sincs akkor .[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Marcsello31 #81823 üzenetére
Korlátlan netre a yetinek sincs.
-
Bferibörs
addikt
Kíváncsi leszek a voda mit lép feltöltősöknek.
Yetibe bele futottam,ápr.08- tól 25- ről 30- ra emeli a beszédet és sms- t. A netbővítőket drasztikusan emeli van amit 30-40%- al.
Pld.5 napos mobilnet extra 1980- ról 3000- re.😮
Ja ezt már megemelte![ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Vodának van adat megosztó jellegű megoldása (másik sim) mobilnet xxl-hez?
-
TMhun
tag
Akik mostanában rendeltek 0 Ft-os TUTI100+ kártyát, tőlük kérdezném, hogy milyen aktiválási határidejű kártyát kaptatok?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dchard #81807 üzenetére
Hát de azért a saját maguk által forgalmazott készülékeket azért illene támogatni, és számtalan ilyen példát tudok, hogy ez nincs így. Sőt, mondhatjuk, hogy mindhárom szolgáltatónál szinte csak az almás és samsung telefonokat támogatják, a többi le van ejtve, hiába forgalmazzák őket. Pedig elég lenne egy gyártótól egy készülékre megoldani (rom és android verzió), mert 99%, hogy a gyártó többi készülékén is egy az egyben működnének ezek a konfigok.
The Truth is out there...
-
dchard
veterán
A szolgáltató nem fog felelősséget vállalni olyan készülékért, amit ő maga nem vizsgált meg. Az sem elvárható, hogy a szolgáltató a világ összes telefonját, amit például az EU-ban nem is forgalmaznak de a kedves előfizető berendeli alibabáról, bevizsgáljon. Ettől még a készülék működhet, mint ahogy csomó készülék nincs a listában, ettől még hibátlanul működnek. De legfőképpen mindattól amit leírtál, nem lesz kevéssé igaz, hogy a szolgáltató akrámit csinálhat, kényszeríteni nem tudja a gyártókat semmire. Olyannyira nem, hogy bizonyos saját maga által forgalmazott, de korábban jóváhagyott készüléknél sem tudja rávenni a gyártót, hogy járjon el tisztességesen és adjon ki alapsávi frissítést. Minden kapitalista vállakozás profit orientált. Ha az ember ezzel nem ért egyet, akkor az államnál lehet kopogtatni normális szabályozás és ellenőrzés okán. Bár hogy ennek megint mi köze van a VoLTE/VoWIFI témához azt nehéz lenne megérvelni...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
vence
tag
válasz dchard #81800 üzenetére
Lehet a gyártókra mutogatni, de most kutakodtam egy másik szolgáltatónál ...
4 éve nem frissítették a támogatott készülékek listáját!
A GYIK-nél átírták a dátumokat, de látni több helyen, hogy nem aktuális, linkek máshová visznek stb.
Természetesen csak az általuk forgalmazott készülékkel fog megbízhatóan működni ...Szóval ennyit a szolgáltatók küzdelméről.
Ja nem, szinte minden ténykedésüket csak a profitvadászat
motiválja és durván szabad a vásár ...
Mindent lehet, akár félretájékoztatni, akadályozni dolgokat is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest